Şimdi Ara

VOLVO HABERLERİ (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.340
Cevap
7
Favori
73.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu vesile ile tüm Forumdaşlarımın çifte Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Sn. Hesheit, çok güzel bir kare yakalamışsınız,karede Volvo olmasa olmazdı zaten :)

Sevgiler

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

1.8 milyar $'a koskoca bir saygın markanın kıytırık bir Çin firması tarafından "kapatılmış" olmasını kıskanmadım değil doğrusu bir Türk olarak. Keşke bizim dolar milyarderi dünyaca ünlü(!) zenginlerimiz de buna ilgi göstermiş olsaydı. En azından iki tanesi bir araya gelerek bu markayı almış olsalardı. Ne sükse yapardık Türkiye olarak ! :) (Ülker'in Godvilla'yı almasını hatırlayın)

Bizim elimizde olsa hep batardı hocam eminim.. Biz teneke kasaları seviyoruz çünkü.. tampon 50 tl den fazla olmayan bir araba istediğimizden sonuç malum..

Orijinalden alıntı: university

Bizim elimizde olsa hep batardı hocam eminim.. Biz teneke kasaları seviyoruz çünkü.. tampon 50 tl den fazla olmayan bir araba istediğimizden sonuç malum..

Mesele 1.8 milyar dolar vermekte değil ki zaten.Çinli firma Volvo'ya 5 yılda 11 milyar Euro yatırım yapmayı taahhüt etti.

1.8 milyar doları bazı finansal kuruluşlar konsorsiyum kurarakta olsa bir Türk firmasına verirler ama yatırım yapamadıktan sonra satın almanın bir anlamı kalmıyor.

Orijinalden alıntı: tolbert

quote:

Orijinalden alıntı: university

Mesele 1.8 milyar dolar vermekte değil ki zaten.Çinli firma Volvo'ya 5 yılda 11 milyar Euro yatırım yapmayı taahhüt etti.

1.8 milyar doları bazı finansal kuruluşlar konsorsiyum kurarakta olsa bir Türk firmasına verirler ama yatırım yapamadıktan sonra satın almanın bir anlamı kalmıyor.

ben de bunu kastettim hocam. işin ucu Ar-GE ye kadar gidiyor :)

Orijinalden alıntı: hesheit

Yaşadığım ABD'nin New England bölgesi kırmızılı, sarılı, turunculu yaprakları olan Akçaağaçlı sonbaharı ile meşhurdur. Ben de Boston'dan bir araç kiralayıp (Budget car 2.5SE Jetta uygun gördü bana :) Maine bölgesinde sonbahar turları atmaktayım. Sizlere bugün çektiğim bir fotoğrafı bayram kartı olarak gönderiyor, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. hesheit.

VOLVO HABERLERİ

üstadım,

nerelere götürdünüz bu resimle beni ah bir bilsen.!!!

bende kurban bayramınızı kutluyorum. bayram kartı olarak gönderinizi bilgisayarımın arka planı olarak kullanmaya başladım bile.

sevgiyle kalın lütfen.

allaha emanet olunuz.

adana ylv77

• Arkadaşlar herkese selamlar, diğer başlığa yazmıştım ama sanırım buraya yazmak daha mantıklı,

Bayramdan önce, talipli olduğum S80 araç için kapora vermiştim. Satış temsilcisi arkadaş ayın sonundan önce almam gerektiğini, aksi taktirde fiyatların değişeceğini, Euro kurlarının artışının fiyatlara yansıyacağını söyledi.

Bana daha çok; Fuardan önce alın da, işimiz çok sizinle ilgilenemeyiz, almayacaksanız da almayın başkasına satalım, der gibi bir sound'u vardı.

Hem zaten bu araç bayiinin stoğunda, faturalanmış alınmış bitmiş ne fiyat değişikliği anlamadım.

İki ayağımı bir pabuca sokuyorlar.

Saygılar ve herkese iyi bayramlar

• Emre bey bence siz bu aracı almakla ilgili kararınızı gözden geçirin.Çünkü size sunulabilecek bütün artı ve eksileri sunuldu.Bu kadar artısına rağmen biri çıkıp biraz ortada birşeyler söylese bana almaktan cayacakmışsınız gibi geliyor.Durum buysa eğer 100 bin TL'ye yakın para vereceğiniz bir araba için kafanızda soru işaretleriyle dolaşmak kendinize haksızlık olur.Belki başka alternatifler sizi daha fazla memnun eder.

Sadece ellerindeki araca zam meselesini anlamadım. Stoktaki araca ne zammı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Değerli Tolbert,

Sadece ellerindeki araca zam meselesini anlamadım. Stoktaki araca ne zammı?

Normalde olmamasi gereken bir durum ama acikcasi bu kadar ucuz olmasida olaganustu bir durum.Baktiginiz aracin liste fiyatina bakarsaniz oransal olarak bu kadar indirim alinabikecek marka model olmayabilir.Volvonun kendisine has sacma satis politikalari cercevesinde ucuz bir blöf gibi guzuken fiyata zam yapariz lafi gercekte olabilir.Bu satis politikasini cozmek mumkun degil maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha önce başıma geldi, sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yeme durumundayım.

Sıfır aldığım 2012 Audi aracımın "sorunsuz teslim aldım" imzasını attıktan 10 dakika sonra kaputunda 2-3 adet çizik gördüm. Tabii kıyameti kopardım sonra kaputu diğer sıfır bir aracınki ile değiştirdiler. Problem çözüldü.

Lakin farkına varmasaydım o şekilde alacaktım.

Türkiye burası her şey mantıklı.

• V60'ın Yarış versiyonu Sao Paulo Motor Show'da tanıtılacakmış.

2 litre hacminde önden çeker ve 280 hp gücünde.

VOLVO HABERLERİ

Yönetim Kurulu başkanı (büyük hissedar) Li Shufu, "Volvo Cars'ın karlılığını arttırmak ve özellikle Çin'deki büyüme planlarımızı hızlandırmak için önemli fırsatlar görüyorum. Hakan Samuelsson'un genç tecrübesi ve liderlik yeteneğiyle performansımızı arttırmamıza yardımcı olacağına inanıyorum" demiş.

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Arkadaşlar herkese selamlar, diğer başlığa yazmıştım ama sanırım buraya yazmak daha mantıklı,

Bayramdan önce, talipli olduğum S80 araç için kapora vermiştim. Satış temsilcisi arkadaş ayın sonundan önce almam gerektiğini, aksi taktirde fiyatların değişeceğini, Euro kurlarının artışının fiyatlara yansıyacağını söyledi.

Bana daha çok; Fuardan önce alın da, işimiz çok sizinle ilgilenemeyiz, almayacaksanız da almayın başkasına satalım, der gibi bir sound'u vardı.

Hem zaten bu araç bayiinin stoğunda, faturalanmış alınmış bitmiş ne fiyat değişikliği anlamadım.

İki ayağımı bir pabuca sokuyorlar.

Saygılar ve herkese iyi bayramlar

Emre bey
    Dediğiniz gibi aracın giriş fiyatı belli ve faturalanmış zam olması söz konusu olamaz ama bayi ay sonu kotası vs için hemen satmak istiyor ancak siz almazsanız bu fiyata başkasına vermezler biraz arttırır öyle satarlar. Alıp hemen satsanız kar bile edersiniz.
    Bencede sayın tolbert in dediği gibi kararınızı iyice düşünüp öyle verin ihtiyaç ve beklentilerinizi gözden geçirin. Şu ana kadar yaklaşık 3500tl Vw grubu araçlardan kar etmişsiniz bunları tek bir kalemde kaybetmek hoş olmaz düşüncesi sizi zorluyor anladığım kadarıyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sn. Toldeox

Aslında diğer araçlardan kar etmek niyetim değildi, o sıralar sıfır fiyatları artmıştı, sürekli de artıyor fiyatlar, ben de üzerine biraz ekleyip satmıştım. Zaten bu araçların hiçbirisi beni tam anlamıyla sarmamıştı.

Şu an farklı, S80'i alırsam en az 2 sene binmek istiyorum, bir aksilik olmazsa.

İnce eleyip sık dokumamın sebebi bu biraz da.

Sevgiler

• Volvo tarafından ayarlandığı çok açık olan bir video olsa da sonuçlar etkileyici. S60 Polestar prototipi satışta olan RS4 ve M3 ile karşılaştırılmış. Volvo Premium oynamak istiyorsa performansı arka plana atmamalı ve bu prototiple performans işini gayet başarabileceklerini göstermişler. T6'nın standart S60'ların 3.5 4 katı fiyatına satıldığı ülkemizde bunlar bize çok uzak hayaller ancak takip etmesi keyifli oluyor. Diyecek bir şey yok, buyurun bahsettigim video:

• Prototip bir arac ile seri uretim arac arasinda bu kadar fark olur.Volvo bu konuda basariliyim diyecekse ayni degerlere yakin degerleri seri uretim S60 Polestar ile elde etmeli.

Volvonun performansli araclar konusuna egilmesi fikrinize katiliyorum.Volvo cevreci luks otomobil markasiysa 1.6 dizeli 13 saniyede 0-100 e cikan S80-S60 vs yapmayacak.Koyacaksa bu araclara 1.6 dizel motor ,Volvo yapmis dedirtecek degerleri olmali.Aksi durumlar markayida zedeliyor kullanicisida mutsuz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Volvo cevreci luks otomobil markasiysa 1.6 dizeli 13 saniyede 0-100 e cikan S80-S60 vs yapmayacak.Koyacaksa bu araclara 1.6 dizel motor ,Volvo yapmis dedirtecek degerleri olmali.Aksi durumlar markayida zedeliyor kullanicisida mutsuz oluyor.
    Zihin okuma yeteneğinizin olduğunu bilmiyordum.
    SEN başarabilecek misin?
  • quote:

Prototip bir arac ile seri uretim arac arasinda bu kadar fark olur.Volvo bu konuda basariliyim diyecekse ayni degerlere yakin degerleri seri uretim S60 Polestar ile elde etmeli.

Volvonun performansli araclar konusuna egilmesi fikrinize katiliyorum.Volvo cevreci luks otomobil markasiysa 1.6 dizeli 13 saniyede 0-100 e cikan S80-S60 vs yapmayacak.Koyacaksa bu araclara 1.6 dizel motor ,Volvo yapmis dedirtecek degerleri olmali.Aksi durumlar markayida zedeliyor kullanicisida mutsuz oluyor.

fikirlerinize birebir katılıyorum

Otoşov'da Volvo-TR müdürünün V40 anahtarı verdiği bu tip kim?

VOLVO HABERLERİ

Orijinalden alıntı: hesheit

Arkadaşlar,

Otoşov'da Volvo-TR müdürünün V40 anahtarı verdiği bu tip kim?

GS'ın İsveç'li forveti Johan Elmander.

Sevilen, çalışkan, hırslı bir arkadaş, ayrıca milli takımda falan da oynuyor.

Bir sıkıntı yok yani :)
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.