Şimdi Ara

VOLVO HABERLERİ (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
7
Favori
72.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Listede aynı donanım S80 T4, D2'den 3binTL daha ucuz görünüyor. Fakat pratikte T4'ü daha da uyguna alabileceğinizi biliyoruz. 105binTL fiyat aldığınız S80 T4 pahalı gibi geldi. Çünkü advance donanım değilmiş. Bulabilirseniz tercihiniz Advance donanımlı olsun. Premiumlar daha ucuz olmalı. Tekrar söylüyorum, telefonla da olsa bir çok bayiyi arayın, araç sorun. Daha uygun bir S80 T4 bulursunuz belki.

T4 motoru henüz deneyemedim. Ancak ilk fırsatta mutlaka deneyeceğim. T4 kullananların tecrübeleri ışığında sizi bilgilendirdim. T4 motorun aktarması BMW aktarması gibi olsaydı eğer, bence 0-100 değeri 7,5sn civarı olabilirdi belki de. Şu anda S60 için 9sn, S80 için 9,2sn. Test edince tecrübe edersiniz performansını. Yalnız ara hızlanmaları özellikle test edin. Yakıt olarak hemen hemen S60'la aynı diyebiliriz. Ortalama 10-11lt yakacaktır herhalde. Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurzweil -- 5 Ekim 2012; 1:18:27 >

• Nedense benzinli daha çekici benim şartlarımda. Ama satmak istediğimde 6 ay beklemek de kötü olur.

Artı d2 motorun baygınlığını çekmek istemiyorum. D3 sordum 130 binlerde fiyatlar. Maşallah piyasaya girmeye çalışan Volvo, fiyatlarını Audi, Bmw seviyelerinde tutarak ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Üstelik ne aktarma, ne güç, ne de ekonomi olarak bu markaların gerisindeyken.

Bu arada d2 S80 95TL demiştim. Rengi inci gri imiş. Beğenmediğim bir renk maalesef. Şu anda T4 s80 daha cezbedici benim için.

Dediğiniz gibi advance pakedi yok ama comfort pakedi var sanırım. deri döşeme sunroof bi xenon var. Koltuk ısıtması standart zaten bildiğim kadarıyla. Gayet iyi donanım bence. Fiyat 100 bin olsa nasıl sizce?

Yoksa benzinli için fiyat düşmesini mi bekleyeyim? Şu anda d2 olanlarla yakın fiyatları.

Bir de 2013 üretim olanlarda vites topuzu değişmiş. Hafif BMW joystick kıvamında olmuş. Ayrıca city safety otomatik fren mesafesi 30 dan 50 km ye çıkarılmış.

Kafam karıştı Volvo. "Güzelsin ama çok nazlısın demiş" ozan

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Nedense benzinli daha çekici benim şartlarımda. Ama satmak istediğimde 6 ay beklemek de kötü olur.

Artı d2 motorun baygınlığını çekmek istemiyorum. D3 sordum 130 binlerde fiyatlar. Maşallah piyasaya girmeye çalışan Volvo, fiyatlarını Audi, Bmw seviyelerinde tutarak ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Üstelik ne aktarma, ne güç, ne de ekonomi olarak bu markaların gerisindeyken.

Bu arada d2 S80 95TL demiştim. Rengi inci gri imiş. Beğenmediğim bir renk maalesef. Şu anda T4 s80 daha cezbedici benim için.

Dediğiniz gibi advance pakedi yok ama comfort pakedi var sanırım. deri döşeme sunroof bi xenon var. Koltuk ısıtması standart zaten bildiğim kadarıyla. Gayet iyi donanım bence. Fiyat 100 bin olsa nasıl sizce?

Yoksa benzinli için fiyat düşmesini mi bekleyeyim? Şu anda d2 olanlarla yakın fiyatları.

Bir de 2013 üretim olanlarda vites topuzu değişmiş. Hafif BMW joystick kıvamında olmuş. Ayrıca city safety otomatik fren mesafesi 30 dan 50 km ye çıkarılmış.

Kafam karıştı Volvo. "Güzelsin ama çok nazlısın demiş" ozan

Saygılar

Sn. emrebozkurt800

Bence siz hem D2 yi kemde T4 ü bir test edin. Perofrmans ve araçtan beklentiler kişiye göre değişir. Ben Sn. kurzweilin D2 ile ilgili yorumuna tam olarak katılmıyorum. Tabiki çok performanslı bir motor değil ama bazıları içinde tatmin edici bir makina en azından benim için öyle belki sizin içinde öyledir. Bunu test ederek anlayabilirsiniz.

T4'ün değer kaybının D2 ye göre çok olacağı fikrim sabit.

• Bugün 113 bin TL fiyat aldım. S80 D2 powershift, advanced+comfort+business paket. Sunroof da var. Beyay içi bej deri (en sevdiğim kombinasyon). 2013 üretim. Yeni vites topusu ve 50m city safety fren mesafesi.

Acaba daha aşağı çekilir mi? Genelde fiyatlar bayiilerde bu şekilde.

Yalnız dediğim gibi bir tane inci grisi buldum o da orta dolulukta xenon sunroof vs vardı. Fiyatı 95 bin TL. Çok iyi fiyat ama renk iğrenç. Benim fikrime göre tabii.

Ne yapsak yav, öle kararsız kaldık. Bir yandan 103 bin civarına T4 advanced + comfort olan da var.
  • Sizin de kafanızı ütüledik arkadaşlar kusura bakmayın
  • quote:

Sizin de kafanızı ütüledik arkadaşlar kusura bakmayın

Emre Bey yaş kaç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

Emre Bey yaş kaç?

34 bitiyor 35 diyebiliriz
  • quote:

quote:

quote:

Emre Bey yaş kaç?

Bana düşmez belki ama 34 yaş s8o için erken bir yaş değil mi?
    Daha çok gençsiniz bence spor araçlar çok daha iyi yakışacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Emre Bey yaş kaç?

Bana düşmez belki ama 34 yaş s8o için erken bir yaş değil mi?
    Daha çok gençsiniz bence spor araçlar çok daha iyi yakışacaktır.

Ruhumuz yaşlandı yav :)S60 daha spor aslında ama o da yandan biraz tombiş duruyor. S80 gibi elegant bir yapısı yok sanki.

Ama tabii buna karşı daha yeni tasarım, daha yeni kasa, daha taze vs. vs.

Bir türlü S80'i kafamdan atamıyorum. Çok rahat ve huzurlu bir araba. Gerçi S60 de iyi bu konuda. Her ne kadar S80 kadar olmasa da, Lamine camlar ile oldukça başarılı.

Şimdi iyi donanımlı bir S60 almaya kalksak 95-100 arası (dizel) Aynı fiyata S80 alınabiliyor. Üst segment vs vs bunları zaten biliyorsunuz.

Kararsızlık ve belirsizlik en kötü şey. Beni düşündüren bir diğer şey ise; kimsenin Volvo hakkında hiç birşeyi tam ve net bilmemesi. Her şey biraz karanlık ve puslu.

İki aynı araba var, biri 110 bin, diğeri 95 bin. Eski kur, eski kampanya vs. Ama her şeyiyle aynı 2 araba.

Diyelim aldık biniyoruz, 2 ay sonra Volvo hadi yıl sonu kampanyası diyip 15 bin TL daha indirim yaparsa çok üzülürüm. Bir de bu tip durumlarda herkes alır ben en sona kalırım, hep böyle olmuştur. Zaten önceliği kendi müşterilerine verirler hep bilirsiniz. Biz de avcumuzdaki fal çizgilerini yalarız.

• Sn emrebozkurt800

Eğer ikinci eldeki değer kaybı sizin için daha öncelikli ise. 113 bin değil, 95 bin olan s80'i tercih edin derim.
    aşağıdaki ilanı incelerseniz 95 bin TL lik aracın uygun olduğunu görürsünüz;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-a-k-t-i-f-den-volvo-s80-1-6-d2-premium-powershift-y-e-n-i-101290370/detay

Daha öncede belirtmiştim sizin 113 bin TL dediğiniz araca göre daha dolu olan bir araçta 112bin o da aşağıdaki ilanda;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-otokoc-konya-dan-2012-model-1-800-km-de-volvo-s80-drive-6-vites-95890707/detay

İleriki dönemde euro pek düşecek gibi durmuyor. Aralığa kadar bu araçlar elde kalır ise daha uyguna almanız mümkün olur. Ancak 95 bin dizel otomatik bir s80 için gayet iyi fiyat. Bu rakam üzerinden de 15 bin inip 80 bine aracı çekemez Volvo.

Eğer T4 tercih edeceksenizde kinci ele yönelin derim.

Düz vites kullanırım dersenizde eski olmasın rağmen çok kelepir bir araç var.;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-cok-acil-hemen-satilik-kesinlikle-son-fiyat-101134698/detay

• Dostum aklın yolu bir derler ya, aynen ben de seninle aynı şeyleri düşünüp aynı ilanlar ile aynı mantığı yürütmüşüm.

Yalnız bugün gene 113 bine çok dolu bir d2 S80 buldum. Premium+advanced+business paket. Ama sanırım 16 jant.

Dediğiniz gibi 95 lik araç gayet mantıklı dizel olacaksa.

Olmazsa rengi beyaza kaplatırım. İçi zaten bej.

68 binlik araç manuel olmasa düşünülebilirdi. Bu araçta ben tercih etmem manuel. Ama fiyat inanılmaz düşük. Korkutucu denilecek kadar düşük.

Benznli olursa zaten ful araç var. O da 103-105 arası, performans gayet iyi. Biraz fiyat yğksek sadece. Ama araştırdım bayiilerde daha ucuz benzinli de yok gibi. En ucuzu 107 bin o da bu kadar dolu değil.

Dediğiniz gibi 2. elde dizel 95-100 bin arası bir araç çok rahat satılır aynı fiyatlara. Bana öyle geliyor şimdilik. Tabii Volvo sürpriz yapmaz ise

• Sn. emrebozkurt800,
    Kararsızlığınızın, T4 ve D2'yi test ettiğinizde büyük ölçüde geçeceğini umut ediyorum. "Dizel arabaya ihtiyacı olmayanlar" kategorisine girdiğinizi belirtmek isterim. Evet, T4 daha fazla değer kaybedecektir. Fakat ben bunu zarar yerine, sağlayacağı konforun bir karşılığı olarak görürüm. D2 daha az değer kaybedecektir ancak onda da, T4'ün konforu olmayacak. Konforunuz önemliyse S80 T4, ikinci el değeri konforunuzdan daha önemliyse de, S80 de değil, en az değer kaybı için S60 D2 tercih etmelisiniz.

Şimdi araç alımı doğru olmaz sanırım. Çünkü korktuğunuz gibi şimdi alırsınız, sene sonunda indirimler olur. Bence bekleyin ve sene sonundaki kampanyalardan, en uygun şekilde bir araç alın. Bulduğunuz T4 ve D2'lerin, tüm donanımlarıyla birlikte fiyatlarını karşılaştırın. Aynı donanımlı D2'ye göre bir hayli ucuz bir T4 bulursanız, bence satın alınabilir. Aynı fiyat olmamaları gerekir. Diyelim aynı fiyata orta dolulukta bir D2 ve dopdolu bir T4 var. Ayda 500km'ye tercihim T4 olurdu. Sene sonunu bekleyin ve bayileri dolaşın. Syglr.

• emre bey,

Sizin yerinizde olsam sıfır S60 D4 veya ikinci el S80 D5 kovalardım. Bu ikisi beni üzmezdi ama 1.6 motorlu, kasası eskimiş S80'e sıfır fiyatını ödemek üzebilirdi.
  • Sn emrebozkurt800

500 km için Sn. kurzweilin de bahsettiği gibi T4 de düşünülebilir ancak ben eğer T4 alacaksam ve 4-5 sene kullanacaksam ikinci el tercih ederdim. İç kemanın makyajlı olmaması biraz kötü olsada 4-5 sene sonra zaten kasada değişmiş olacağından satarken çok önem arz etmeyecektir.
    Bence aşağıdaki ilandaki aracı 75 cviarına alırsanız karlı olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-10-aylik-sigarasiz-8-800-km-de-tertemiz-82108324/detay

Birde dikkatimi çekti 2.0 T bir araç var fiyatı biraz pahalı ancak anahtarsız giriş ve sürücü destek paketi de mevcut

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sifir-ayarinda-ilk-sahibinden-hatasiz-kazasiz-5-350-km-101445051/detay

Tabiki biraz keyif aracı olduğundan satarken sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Ben yorumlarımı satarken en az zarar olacak şekilde yapmaya çalışıyorum ancak araç birazda keyif işi araba almışken şu olsun bu olsun derseniz tabiki iş değişri. T4 ün kullanım zevki tabiki drivelarda yok.

S80 D5 in ise artık hem pahalı hemde çok rağbet görmeyen bir seçenek olduğunu düşünüyorum, aynı şekilde s60 D4 te fazla talep görmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: toledox

Sn emrebozkurt800

500 km için Sn. kurzweilin de bahsettiği gibi T4 de düşünülebilir ancak ben eğer T4 alacaksam ve 4-5 sene kullanacaksam ikinci el tercih ederdim. İç kemanın makyajlı olmaması biraz kötü olsada 4-5 sene sonra zaten kasada değişmiş olacağından satarken çok önem arz etmeyecektir.
    Bence aşağıdaki ilandaki aracı 75 cviarına alırsanız karlı olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-10-aylik-sigarasiz-8-800-km-de-tertemiz-82108324/detay

Birde dikkatimi çekti 2.0 T bir araç var fiyatı biraz pahalı ancak anahtarsız giriş ve sürücü destek paketi de mevcut

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sifir-ayarinda-ilk-sahibinden-hatasiz-kazasiz-5-350-km-101445051/detay

Tabiki biraz keyif aracı olduğundan satarken sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Ben yorumlarımı satarken en az zarar olacak şekilde yapmaya çalışıyorum ancak araç birazda keyif işi araba almışken şu olsun bu olsun derseniz tabiki iş değişri. T4 ün kullanım zevki tabiki drivelarda yok.

S80 D5 in ise artık hem pahalı hemde çok rağbet görmeyen bir seçenek olduğunu düşünüyorum, aynı şekilde s60 D4 te fazla talep görmez.

Evet hocam

Yorumlar için sağol. Bu 80 yazan pazarlıkla 75'e alınabilir lakin içi siyah oldu mu istemiyorum. Diğeri gayet güzel aslında. Aynı motorlu S60 denemiştim performansı gayet başarılı idi. O araca bayılmıştım. Adana'da test arabasıydı.

Ama biraz gaza dokununca 15-16 litreleri görüyorsunuz ortalamada. Gerçi Test arabası olduğundan da olabilir.Ben muhtemelen az yaktırarak kullanırsam 10 litreye düşürürüm sanırım.

1.6 biliyorsunuz bizim millette 1.6 dizel otomatik hastalığı var. Bu üçlü bir araya geldi mi hemen hadi alalım psikolojisi oluşmuş resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

emre bey,

Sizin yerinizde olsam sıfır S60 D4 veya ikinci el S80 D5 kovalardım. Bu ikisi beni üzmezdi ama 1.6 motorlu, kasası eskimiş S80'e sıfır fiyatını ödemek üzebilirdi.

Sn. Hesheit,

S60 için aynen dediğiniz gibi D3, yeni motor koduyla D4 modeline heveslendim fiyat aldım. 130 binden başladılar. Şimdi bu fiyat bu arabaya bence fazla. Her ne kadar Volvo ile yanan bir gönlüm ve ilk Volvo olmasının heyecanı olsa da, 130 bin çok bir S60 için. Tabii benim fikrim.

S80 D5 sanırım 2.4 litre. Onun da vergisi gereksiz bir vergi diliminde. Yanılıyor muyum?

Saygılar
  • Sevgili arkadaşlarım, Volvo severler,

Ayrıca beni düşündüren bir diğer konu ise, önümüzdeki yıl dizellere gelmesi muhtemel ek vergi. Hükumet gözünü dizellere dikmiş durumda. Hükumetin gözü resmen Sauron'un gözü gibi. Nereye baksa lanetleyip kurutuyor.

Volvo'da neden benzinli S80 ler dizel S80 ler ile aynı fiyat? Bunun mantığı nedir?

Bu arada 95 bin fiyat aldığım S80 D2 satılmış!!!!!!!!!!!

Haberi alında kafamı yukarı çevirip bildiğim bütün küfürleri ettim. Ne zaman bir aracı almaya niyetlensem, eşimle konuşup alalım diye karar versek bu oluyor.

Sanki birileri takip edip işlerimi bozuyor.

Haberi vermek için arayan satış temsilcisi hanım, sinirimi müteakip üzüntümü anlayınca, 2013 model, sunroof ve xenonlu, opak beyaz, bej döşemeli, 17" balder jantlı bir araç için 105 bine indi.

2013 model ve vites topuzu ledli. Ayrıca city safety mod2 mevcut.

Bu gidişle kararsızlıktan hiç birşey alamayacağım. Ya da sevgili eşimin dediği gibi bunlar işaret, sonunda tam istediğim gibi bir araç alacağım.

Saygılar

• Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Kısmet bu işte, Diğer 95 binlik S80 D2 satılmıştı, fakat az önce aynı hanım aradı ve aynı aracın dışı beyaz (istediğim renk) içinin bordo deri olanının opsiyondan boşa çıkabileceğini söyledi. Boşa çıkma ihtimali yüksek vs derken aracı alacak kişi aradı ve kredisinin çıkmayacağını ve parayı denkleştiremeyeceğini söylemiş.

Araç 94 bin TL'ye düşüyor. Gene sunroof, bi-xenon, premium paket vs. var. 2012 model. Maalesef 16 jantlı.

Fotolarını gönderdiler. Bordo iç deri döşeme hoşuma gitti aslında.

VOLVO HABERLERİ

VOLVO HABERLERİ

VOLVO HABERLERİ

• Koltuklardaki renk harika tam hayal ettiğim renk.
    Jantlarda yukarıdaki ilanda ki gibi 18"sleipner olsa hakikaten tanından yenmez.

• evet maalesef jantlar maalesef 16" oden. İnternette güzel bir Volvo jantı bulamadım.

16 ile bu şekilde görünecek

http://paultan.org/photo/index.php?album=volvo-s80-t5&image=dsc_3245.jpg
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.