Şimdi Ara

KABLODAN ANLAYAN BİRİLERİ YOK MU ALLAH AŞKINA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu kablo işinden anlayan birileri yokmu yaf.......
    T240HD monitör aldım içinde sadece anolog kablo vardı(monitörün hem hdmı hemde dvı cıkışı var)......Ekran kartım 1GB HD4850(sadece dvi cıkışı var)........Ekran kartı çıkışında HDMI yok, monitörde hem hdmı hemde dvi çıkışı var,o zaman dvi-hdmi kablo mu almalıyım.HD filmleri seyredebilirmiyim,oyunları hd kalitede oynayabiliyor muyuz.....veya ne yapmam gerek.......

19 Kasım 2008....
    Arkadaşlar büyük bir heyecanla,araya araya sonunda bir ucu dvi bir ucu hdmi kablo buldum ve aldım....Bilgisayara dvi ucunu bağladım hdmi ucunuda monitöre bağladım.Monitörün ayarlarından hdmı çıkışını gösterdim.....Bilgisayarım açılırken, monitörde normal açılış ekranındaki yazıları falan gösterdi,vista başlarken download kısmınıda gösterdi.. yanlız tam ekran geleçekken gelmedi,siyah ekran kaldı....Sinyal kablosunu kontrol edin diye bir yazı çıktı,kontrol ettim iyi bağamıştım..........Ne yapmalıyım,kablonun bozuk olduğunu sanmıyorum(belkide bozuktur),ayarlarını mı tam yapamadım ki,veye bu şekilde bir bağlantı gerçekleştirmez miyim...Ekran kartından mı kaynaklanıyor...Yardım edebilirseniz çok sevineceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 19 Kasım 2008; 22:16:13 >

• Bu kablo konusu çok gıcık bir konu....bilen birileri zor bulunuyor yaf....
  • Bu kabloyu alman gerek.. kısasını bulursan daha iyi olur

http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=752

KABLODAN ANLAYAN BİRİLERİ YOK MU ALLAH AŞKINA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 14 Kasım 2008; 2:15:13 >
  • hayret ben 932GW aldığımda kutudan hem dvi hemde vga çıkmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manavus

Bu kablo işinden anlayan birileri yokmu yaf.......

T240HD monitör aldım içinde sadece anolog kablo vardı(monitörün hem hdmı hemde dvı cıkışı var)......Ekran kartım 1GB HD4850(sadece dvi cıkışı var)........Ekran kartı çıkışında HDMI yok, monitörde hem hdmı hemde dvi çıkışı var,o zaman dvi-hdmi kablo mu almalıyım.HD filmleri seyredebilirmiyim,oyunları hd kalitede oynayabiliyor muyuz.....veya ne yapmam gerek.......

standart bir hdmi kablo işini görecektir, bu kablonun farkı görüntü bilgisinin digital olarak yüksek hızda aktarılmasıdır, professional beklentilerin yoksa vga kablosuyla arasındaki farkı anlamazsın bile, hd film dediğin yüksek çözünürlük ve saniye başına birim kod geçişi fazla olan görüntü kaydı demektir, bunun alacağın kabloyla bi alakası yok, ancak hdmi kablo da görüntü kaybı daha az olacağından hd filmleri daha canlı izlersin, oyun oynarkende aynı şey, hdmi kabloyla monitörle ekran kartı arasındaki iletişim daha hızlı ve sağlıklı olacağından enerji sarfiyatına da olumlu etki edebilir....

• Yanlış anlamadıysam hem monitorde hemde ekran kartında dvi mevcut. Neden araya çeviricileride katıp hdmi ile uğraşıyorsunuz ki.
    Direk DVI kablosu ile bağlamak daha mantıklı değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 14 Kasım 2008; 16:24:57 >
  • HDMI=dijital görüntü+yüksek kalitede ses aktarımı(5.1-7.1 gibi).Yani sen sadece görüntü aktaracağına göre DVI yeterli olacaktır.Yok illa HDMI dersen herhangi bir HDMI-DVI kablo veya HDMI kablo alıp HDMI-DVI dönüştürücü kullanabilirsin ekran kartı için ama ekran kartının içinden HDMI-DVI dönüştürücü çıkmış olması lazım,geçen sene aldığım ATI 2600xt'den bile çıkmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU RÖNTGENDEN ANLAYAN VAR MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Ya Allah Aşkına Bir Yardım Edin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 932b+ ın kutusundan hem dvi hem analog çıkmıştı..
  • samsung lardan çıkıyor diye biliyordum
    benim monitörden çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

samsung lardan çıkıyor diye biliyordum
    benim monitörden çıktı

Benimkinden de çıktı (Samsung) . Aldığın yere kablo çıkmadığını söyledin mi?
  • Arkadaşlar büyük bir heyecanla,araya araya sonunda bir ucu dvi bir ucu hdmi kablo buldum ve aldım....Bilgisayara dvi ucunu bağladım hdmi ucunuda monitöre bağladım.Monitörün ayarlarından hdmı çıkışını gösterdim.....Bilgisayarım açılırken, monitörde normal açılış ekranındaki yazıları falan gösterdi,vista başlarken download kısmınıda gösterdi.. yanlız tam ekran geleçekken gelmedi,siyah ekran kaldı....Sinyal kablosunu kontrol edin diye bir yazı çıktı,kontrol ettim iyi bağamıştım..........Ne yapmalıyım,kablonun bozuk olduğunu sanmıyorum(belkide bozuktur),ayarlarını mı tam yapamadım ki,veye bu şekilde bir bağlantı gerçekleştirmez miyim...Ekran kartından mı kaynaklanıyor...Yardım edebilirseniz çok sevineceğim...

Kullanım kılavuzunda DVİ kablo içinde yok görünüyordu,sanırım yanında vermiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 19 Kasım 2008; 22:18:28 >
  • Yok mu arkadaşlar yardım edecek biri yaf...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.