Şimdi Ara

Club3D'den pasif soğutmalı Radeon HD 4650 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 1997 yılında kurulan ve 2001'den bu yana ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan Club 3D, AMD-ATi'nin orta segmente yönelik olarak hazırladığı maliyet odaklı yeni modellerden Radeon HD 4650'yi hedef alan yeni bir modeli daha ürün gamına ekledi. Firmanın CGAX-H4652DD kodlu yeni modeli 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV730 Pro GPU'sunu kullanıyor ve 512MB GDDR2 bellek ile geliyor.


    Grafik işlemcisi 675MHz'de, bellekleri ise 800MHz'de görev yapan kart 128-bit bellek veri yolu desteği sunuyor. Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolara yönelik olarak donanımsal hızlandırma da yapabilen kartın özellikle sessizliğe önem veren kullanıcıları ve oturma odalarımızı hedef alan çoklu ortam bilgisayalarında kullanılmak üzere hazırlandığı ifade ediliyor.


    320x paralel işlem birimiyle öne çıkan ayrıca ısı iletim teknolojisinin kullanıldığı pasif soğutucusuyla 0dbA'lık gürültü seviyesine sahip olan DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 destekli ekran kartı çift DVI ve HDTV destekli konnektörlere sahip. Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen yeni modelin fiyatı hakkındaysa şimdilik yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor.








  • Ne olursa olsun günümüz kartların pasif soğutma pekfazla iş yapmaz bana göre tabi bu kartıda Göz önünde bulundurursak orta sengment için üretiliği belirtilmiş yeterli gelir sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 12 Kasım 2008; 3:07:09 >
  • DDR3 neden değilki hala şu DDR2'de ısrar etmelerine akıl erdiremiyorum. DDR3 olsa hem daha serin çalışır hemde daha yüksek saat hızlarına ulaşır
  • Bu firmanın logosu aynı Dead Space logosuna benziyor. :D
  • Güzel htpc ye yakısır ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.