Şimdi Ara

The Wolf Man (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
10.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür :Gerilim / Korku
    Yönetmen :Joe Johnston
    Senaryo :Andrew Kevin Walker, David Self
    Oyuncular :Emily Blunt, Anthony Hopkins, Hugo Weaving, Benicio Del Toro, Geraldine Chaplin, Kiran Shah, Richard James, Catherine Balavage, Branko Tomovic
    Yapımcı :Benicio Del Toro, Mary Parent, Scott Stuber, Rick Yorn

Sinema tarihinin en önemli canavarlarından biri olan Wolf Man, Benicio Del Toro' nun bedeninde yeniden can bulacak. Anthony Hopkins, Emily Blunt ve Hugo Weaving gibi isimlerin de önemli rollerde yer alacaklar.

Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim, Jumanji, Jurassic Park III ve Hidalgo gibi yapımlardan tanıdığımız Joe Johnston.
    Konu kısaca şöyle:
    Lawrence Talbot, kardeşinin ortadan kaybolmasının ardından aile evine geri dönüş yapar. Burada kendisine uzak duran babası John Talbot ile birlikte erkek kardeşini bulmaya karar verir. Yaptıkları araştırma boyunca Lawrence kendisi ve ailesi hakkındaki korkunç gerçeği öğrenecektir.

The Wolf Man  (2010)

The Wolf Man  (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 26 Kasım 2009; 11:47:14 >

• Benicio Del Toro,Anthony Hopkins,Hugo Weaving daha ne olsun.Ciddi anlamda merak etmeye basladım bu filmi
  • YENİ VE KALİTELİ BİR KURT ADAM FİLMİ İÇİN GEÇ BİLE KALINDI....NEYSE BUNA DA ŞÜKÜR...
  • Çok ünlü isim var kadroda umarım iyi bir film olur...
  • Normalde klasik konulu filmlere ön yargılı yaklaşırım ama bu filmi garip bir hisle sevdim . İzlemek isterim.
  •  The Wolf Man  (2010)

The Wolf Man  (2010)

The Wolf Man  (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 10 Kasım 2008; 17:05:04 >

• Gösterim tarihi 12 Şubat 2010'a ertlenmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fragman yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 20 Ağustos 2009; 18:29:04 >

• www.youtube.com/watch?v=6VUmebWrzzk

• Trailerdan anlaşıldığı gibi film süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 20 Ağustos 2009; 19:30:52 >
  • Emily Blunt
  • Jacop Black nerde bu kurt adam nerde

The Wolf Man  (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 20 Ağustos 2009; 20:14:27 >
  • Çok güzel film de neden 2010'a ertelendi anlamadım 2009 diye sevindik 2010 oldu...
  • Böyle filmler hiç yapılmıyor umarım bu güzel olur gerçi süpermiş fragmanı
  • Kadro sağlam, trailer etkileyici. hadi bakalım.
  • Güzele benziyor
  • İzlemek lazım.
  • Oyuncular iyi de yönetmen beni endişelendiriyor biraz.
  • Türkçe altyazılı fragman

www.youtube.com/watch?v=HhW58tDwp0c

• Emily Blunt, Anthony Hopkins.

Trailerdan da anlaşıldığı üzere güzel bir film ve izleyeceğiz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.