Ekran kartları ile ilgili vmod , bios mod vs sorularınızı bu topicde sorabilirsiniz , aşagıda çeşitli ekran kartlarının vmod ları bulunuyor , özellikle aradıgınız varsa onlarıda ekleriz... yazın yeter...
Cebinde iki ayrı not taşıyacaksın. Birinde "dünyanın merkezi sensin", diğerinde "bir hiçsin" yazacak. Yaşadığın hayattan zevk almamaya başladığında birinci notu, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladığında ise ikincisini okuyacaksın…
@BrandyBuck 8500 için daha detaylı ve profesyonelce bir vmod çalışmasının linkini aşağıya koyuyorum Link Biliyorsun 8500 kullandım... Baya bi süre araştırmışdım. Linkdeki rehber gerçekden bulabildiğim en iyi 8500 vmoding guide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanisali2001 -- 4 Mayıs 2005, 17:31:54 >
@BrandyBuck 8500 için daha detaylı ve profesyonelce bir vmod çalışmasının linkini aşağıya koyuyorum Link Biliyorsun 8500 kullandım... Baya bi süre araştırmışdım. Linkdeki rehber gerçekden bulabildiğim en iyi 8500 vmoding guide.
Şaka bir tarafa iyi bir konu,yalnız forumda bu modları yaparken dikkat edilmesi gerekenlerde ufaktan eklenmeli diye düşünüyorum.Aklıma gelenleri söyliyeyim. 1.Düşük watt havya(20-25) kullanmak lazım,pcb ye özellikle mod yapılacak smd ye zarar vermemesi açısından 2.Hava soğutma ile pek verim alabileceğinizi sanmam,denemenizide tavsiye etmem. 3.Düşük vgpu ile başlamak açısından(daha emniyetli)yüksek direnci tercih etmek yerinde olur. 4.Önemli bir tavsiye(bana göre)bozuk onarılamaz veya kullanılamaz bir pcb,board veya benzer devreler üzerinde hakikaten mod yapıyormuş gibi davranarak alıştırma yapmanın faydası çok fazladır. 5.Modu anahtarlı yapmak,oc suz zamanlarda gereksiz fazla akım gitmesini engellemek açısından çok önemlidir.Yani devrenin arasına ufak bir switch yerleştirmek gibi,,
Aklıma gelenler bunlar. Tekrar eline sağlık Koray,,umarım oc yapan arkadaşlar işin bu yönüne cesaret gösterip önem verirler.Modlu oc un zevki başkadır diyerek,başarılı modlar diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDostum -- 4 Mayıs 2005, 17:38:36 >