Şimdi Ara

Gyzem yardım konusu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
4
Favori
153.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Joviality hızlı resimler matruşka , köpek biblosu gibi bisey , gitar ve kova ?
  • allahım ne saçma bişey yaw. kendi cevabını kendi veren bi oyun.bari mantıklı bi cevap olsa
  • @stewie21
    hepsinin ortak bir özelliğini bulabilecekmisin? yapıldıkları malzeme gibi?...

@oskitz hiçbi mantıklı cevabı yok ben baktım senin cevabına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joviality -- 15 Kasım 2008; 0:24:27 >
  • bulunmuştur :)
  • cok soru sordum belki ama ,

0-9 arası sayıları yuvarlakların içine yazarak, tüm üçgenlerde aynı toplamı verecek şekilde dağıtın.

anahtar kelimeler: bilmece, bulmaca, sayılar, üçgen, toplamlar, flash oyun, online oyun, game
  • 9
    4 0
    3 6 7
    8 2 5 1
  • ehhe aynı anda yazmışız ben silim bari :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joviality -- 15 Kasım 2008; 0:39:36 >
  • arkadaşlar ben kingtut-too danda çözemedim bi türlü yardım ederseniz sevinirim kafayı yemek üzereyim...

Gyzem yardım konusu
  • @dke 91233
  • quote:

Orjinalden alıntı: dke

arkadaşlar ben kingtut-too danda çözemedim bi türlü yardım ederseniz sevinirim kafayı yemek üzereyim...

Gyzem yardım konusu

91233 cevabı:D
  • çokkkk teşekkür ederimm..
  • arkadaslar ben 31.oyunu bıtırdım 32 ye gectım ama yenı oyun acımıyo surelı ana sayfaya gerı donuyo ac kapa neler ettım banamısın demedı işin garıbı benım dısımda 3 arkadasım daha aynı seyı yasıyo...bundan haberıniz varmı neden oluyo olabılır...
  • @melti oyun beta olduğu için malesef şimdilik bu kadar... devamını bekliyoruz bakalım..
  • tahmın etmıstım ama ıcıme sındırememıstım...1.5 sene bekledıkten sonra hevesım kursagımda kaldı;)))
    saol;))
  • valla bana da öle oldu artık 1,5 sene daha beklemeyiz umarımmm
  • melti

oyun beta fakat 34 bölüm sen 32 de kalmışsın

bu bazı arkadaşlarımada olmuştu 2-3 bölümü oynuyamadılar

bu oyunun beta olmakla verdigi bi hata

yüksek ihtimal simyacı olarak oynadınız oyunu

birde başka karakterle oynayın normalde 34 bölüm olması lazım
  • yaw şu t4000 büyük büyük büyük dedesini bilen varmı sölesin küfür ettirecek rahmetliye şimdi
  • kevin costner
    tommy lee jones

woody harrelson
    juliette lewis

sean penn
    nick nolte
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxpesimist_stylexx

yaw şu t4000 büyük büyük büyük dedesini bilen varmı sölesin küfür ettirecek rahmetliye şimdi

cvp: eniac

lostsoul ben mıstık larak oynadım 32 de kaldı savascı olarak oynuyan arkadasımda 32 de kaldı ama
  • @pesimist : eniac
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.