Şimdi Ara

Çokenerjik adlı şahısla aramızda olan münakaşa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cokenerjik

    Kime: m.gunay88
    Tarih: 3 Kasım 2008; 19:56:46
    Başlık: seviyesiz mesajcı...




    o seviyesiz olduğunu kabul ettiğin mesajı sen mi sildin yoksa ilgililer mi?

    _____________________________________________________________________________________________-

    m.gunay88

    Kime: cokenerjik
    Tarih: 3 Kasım 2008; 20:30:03
    Başlık: Cevap: seviyesiz mesajcı...




    ya sen nasıl bi insansın ya. ben seviyesiz olanın sen olduğunu söylüyorum sen hala bana laf sokma peşindesin. Neden ilgilendiriyor seni bu kadar anlamadım. Yetkililere söyledim, sildiler.
    ______________________________________________________________________________________________


    cokenerjik

    Kime: m.gunay88
    Tarih: 3 Kasım 2008; 20:48:11
    Başlık: Cevap: seviyesiz mesajcı...




    seni seviyene çıkamıyorum evet doğru ama bu senin zeytinyağ gibi sürekli üste çıkmandan dolayı!

    yaptığın hatayı anlamadığın için kabul de edemiyorsun belli. ve her halükarda kendini haklı göstermek ihtiyacı içinde olduğundan, sayfalarca ben şurda şöyle dedim de şunu yaptım da diye 3 yaşında çocuk muhabbetleriyle beni ve forumu meşgul ediyorsun. utanacağın mesajlar atmadığın zaman biraz büyümüş olacaksın.

    ve bir daha sakın hakeratamiz laflar etme, seviyesiz, nasıl insansın gibi. bana karşı ne hissediyorsan hisset ama laflarına dikkat et. kimse senin hakaretlerinin altında kalmak zorunda değil. bir daha da bana dolaylı dolaysız mesaj atma! atarsan da edeplice olsun...
    __________________________________________________________________________________________________

    m.gunay88

    Kime: cokenerjik
    Tarih: 3 Kasım 2008; 20:59:55
    Başlık: Cevap: seviyesiz mesajcı...




    Ben sana defalarca buna devre ekleyerek birşeyler yapabilir miyiz diye sormuşum sen hala bana 1000 dolardı çiftlik mi kuracaksın gibi saçma laflar söylüyorsun. Benim senden beklediğim böyle bir devre yapımı çok zor çok masraflı olur gibi bir cevap vermen ve nedenini düzgünce açıklamandı. Ancak sen bununla ilgili tek bir cümle yazmadın. En başta hakaret etmeye başlayan sensin ki bu nedenle sana seviyesiz olduğunu söyledim ve hala da lafımın arkasındayım. Ayrıca bana yazdığın şeylerin cevabını sana daha önceden verdiğimi anlatmak için ayrıntılı bir şekilde yazdım ki belki anlarsın diye ama sen yine anlamadın, artık şaşırmıyorum buna. Mesajları doğru dürüst okumadan cevaplar yazınca ben de mecburen önceki mesajlarımdaki cümleleri tekrar etmek zorunda kaldım ki anlayasın ama nafile.Kendi ettiğin seviyesiz mesajları görmezden geliyorsun, cevap verince seviyesiz ben oluyorum, komik. Senin seviyeni anladım gerçekten. Ayrıca bana mesaj göndererek rahatsız eden sensin, bir de bana dolaylı dolaysız mesaj atma diyorsun, nasıl bir mantığın var hala çözebilmiş değilim. GARİP
    Ayrıca ben yazdığım hiçbir mesajımdan utanmıyorum. Silen de ben değilim. Tekrar aynısını yapacağım ama bunu bana yaptıran sensin, ben çocuk oldumdan dolayı değil. Git önceki mesajımı tekrar oku. Ben silmedim mesajı. Yetkililer senin mesajınla birlikte, senin mesajına cevap olduğu için benimkini de sildiler. Ama anlayana....
    Bir daha beni hiçbir şekilde rahatsız etme
    ___________________________________________________________________________________________________


    cokenerjik

    Kime: m.gunay88
    Tarih: 3 Kasım 2008; 21:12:02
    Başlık: Cevap: seviyesiz mesajcı...




    kişilik bozukluğu olan birinsine açıklama yapmanın yararı olmaz.

    hala 30 satır yazıyla şunu yaptım bunu yaptım çocukluğuyla kendini anlatmaya çalışman bunun en bariz örneği. kendi yediğin haltı örtmek için başkasına seviyesiz demekle sen kendi seviyeni belli ediyorsun sadece.

    ben sadece o kendi seviyesizliğinin ispatı olan mesajı kimin sildiğini anlamak için yazmıştım mesajı. eğer utanılacak birşey yazmadığına inanyorsan yine at aynı mesajı, eğer utanıyorsan atma hepsi bu!
    ________________________________________________________________________________________________

    m.gunay88

    Kime: cokenerjik
    Tarih: 3 Kasım 2008; 21:19:25
    Başlık: Cevap: seviyesiz mesajcı...




    Hiç de utanmıyorum mesajın kaydı bende olmadığı için aynısını atma şansım bir daha yok. Bu da son cümlem. Yeter artık bir daha rahatsız etme beni.
    _____________________________________________________________________________________________







  • Tartışmanın asıl başlangıcı Elektronik bölümündeki Rüzgar türbini yapıyorum başlığı altındaki 29. sayfada görülebilir. 30. sayfada olan son iki mesaj yönetim tarafından silinmiştir, mesajların kopyasının bana gönderilmesi talebim de henüz cevaplanmamıştır. Eğer talebimi kabul ederlerse burada yayınlayacağım.
  • biz nasıl yardımcı olabiliriz? ya da şöyle sorayım kimi dövecez
  • Eyvallah kardeş

    Konuyu yazmamın tek amacı bu nedenden dolayı uzaklaştırılan kişinin isteği. Yoksa tartışmayı devam ettirmek gibi bir niyetim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.