Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
4
Favori
339.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de bugün Tcell'den Vodafone'a geçmek için başvurdum. Yalnız, 2 ay kadar önce, haftada 2 gün ücretsiz konuşma kampanyasına katılmış ve yıl sonuna kadar operatör değiştirme talebinde bulunmak istersem bir miktar ücret ödeyeceğimi taahhüt etmiştim. Bu durum geçişte sıkıntı yaratır mı?, yoksa o ücret direkt son faturaya yansıtılıyor mu? Bilgisi olan var mı acaba?
  • 1 ay önce Avea öğretmen hattından Turkcell'e geçiş yaptım. 6 ay 10 saat bedava kampanyası vardı. Bir de her yöne 15 krş konuşacaksın diye mesaj gelmişti.

    Bugün e-faturam geldi. Orada BizBize tarifesinde olduğunu gördüm ve konuşma ücretlerimin 15 kuruş olmadığı yazıyordu.

    Benim diğer operatörlerle 15 kuruşa konuşup konuşmadığımı nasıl öğrenebilirim.
  • avea hattımın sim kartı bozuldu açılmıyordu daha sonra cuma günü numarayı vodafone'ye taşıma başvurusunda bulundum 6 günde tamamlanacak taşıma bi aksilik olupta taşınıp taşınmadığını nasıl öğreneceğim
  • 5 aydır kontor yüklemediğim gelen aramalara açık olan ancak arama yapamadığım hattımı kontör yüklemeden başka bir şebekeye taşıyabilir miyim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: omegama

    5 aydır kontor yüklemediğim gelen aramalara açık olan ancak arama yapamadığım hattımı kontör yüklemeden başka bir şebekeye taşıyabilir miyim?


    Taşınması Lazım Bildiğim Kadarıyla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    www.numaranitasi.gov.tr internet adresinden öğrenebilirsiniz.


    quote:

    Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

    avea hattımın sim kartı bozuldu açılmıyordu daha sonra cuma günü numarayı vodafone'ye taşıma başvurusunda bulundum 6 günde tamamlanacak taşıma bi aksilik olupta taşınıp taşınmadığını nasıl öğreneceğim




    DAHA taşınmamış
  • quote:

    Orjinalden alıntı: omegama

    5 aydır kontor yüklemediğim gelen aramalara açık olan ancak arama yapamadığım hattımı kontör yüklemeden başka bir şebekeye taşıyabilir miyim?

    taşırsın hocam
  • Bugün müşteri temsilcisiyle görüştüm. Tarifemin BizBize olduğunu fakat kampanyadan dolayı bedava Turkcell araması haricinde HER YÖNE 15 krş ilekonuşabileceğimi söyledi. Yalnız ben Turkcell harici neredeyse hiç konuşma yapmıyorum ve bugün turkcell'in online islem sayfasına bakınca güncel fatura sayfasında gördüğüm rakam 15 krş ile görüşme rakamı olamaz gibi geliyor. Acaba müşteri hizmetlerini arama ücreti ekleniyor olabilir mi? Müşteri hizmetleri görüşme ücreti nedir?

    quote:

    Orjinalden alıntı: mcetintr

    1 ay önce Avea öğretmen hattından Turkcell'e geçiş yaptım. 6 ay 10 saat bedava kampanyası vardı. Bir de her yöne 15 krş konuşacaksın diye mesaj gelmişti.

    Bugün e-faturam geldi. Orada BizBize tarifesinde olduğunu gördüm ve konuşma ücretlerimin 15 kuruş olmadığı yazıyordu.

    Benim diğer operatörlerle 15 kuruşa konuşup konuşmadığımı nasıl öğrenebilirim.
  • İnternetten şimdi bulduğum sayfada şöyle yazıyor. http://www.turkcell.com.tr/bizeulasin/musterihizmetleri

    "Müşteri Hizmetlerini cep telefonunuzdan aramak sadece 1 sms ücretidir. Müşteri temsilcisine bağlanmadan işleminizi Sesli Yanıt Sistemi'nde tamamlarsanız herhangi bir ücret ödemezsiniz."

    Demekki benim müşteri temsilcisiyle her görüşmemde benden ücret alacaklar. Güncel fatura şimdi anlamlı oldu.

    Teşekkürler.

    quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    0,27 TL.

    quote:

    Orjinalden alıntı: mcetintr
    Müşteri hizmetleri görüşme ücreti nedir?


  • Meraba arkadaslar ben hattimi aveadan türkcell'e gecircem 3 ay boyunda bedava konturlerden yararlancam ama gecerken bana 1 yıl boyunca zorunlu türkcell'de kalicaksin 1 yil içinde baska operatöre gecemezsin diye bi sart koyuyolar mi ? yada bu süreden az veya uzunda olabilir?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    Kontörlü hatlarda böyle bir taahhüd bulunmamaktadır, zaten bulunamaz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

    Meraba arkadaslar ben hattimi aveadan türkcell'e gecircem 3 ay boyunda bedava konturlerden yararlancam ama gecerken bana 1 yıl boyunca zorunlu türkcell'de kalicaksin 1 yil içinde baska operatöre gecemezsin diye bi sart koyuyolar mi ? yada bu süreden az veya uzunda olabilir?



    Tesekkurler
  • ben numara taşımaya başvuralı 7 gün oldu hala bir mesaj yok. numaram taşınmadı. acaba ne kadar sürüyor bu taşınma işlemleri. yarın şehir dışına cıkacagım icin kartı en gec yarın almam lazım da.
  • Hangi operatörden hangi operatöre geçiş yapma için başvurdunuz?
  • avea'dan turkcell'e bizbize kamu tarifesine
  • bugun basvurdugum electroworld turkcell yetilikisiyle konustum. Türkiye genelinde sistemde sorun varmıs. o yuzden bi hafta once basvurdugum halde bugun tekrar bilgileri gireceklermiş. bu işlemler de bi iki gün sürer diyo. Böyle bir sorun oldugunu suyan var mı ?
  • EVET MALESEF böyle bir sorunla ben de karşılaştım sana söylenen aynen bana da söylendi beklicez artık.
  • Cuma günü arkadaşım Vodafone hat aldı 2 saat geçmeden Avea ya taşıma başvurusu yaptı.Ben aynı uygulamayı daha önce Turkcell den yaptığımı ve sorun çıkmadan taşıma işleminin yapıldığını ancak vodafone da sorun olup olmayacağını bilmediğimi söyledim.Arkadaş başvuruyu yaptı bu akşama kadar sonuçlanmadı.Bu akşam arkadaş aradı Vodafone kartını telefona takınca sım kart başarısız diyormuş ve arama yapınca Vodafone a kayıtlı böyle bir numara yoktur diyormuş neden böyle bir durum oldu acaba daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
  • bende vodafoneden turcle gectım ama tekrar vodafoneye gecıcem acaba mumkun mu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: saime doğa

    bende vodafoneden turcle gectım ama tekrar vodafoneye gecıcem acaba mumkun mu


    mümkün
  • geçen hafta pazartesi hattımı turkcellden vodafone taşımak için başvuru yaptım .cuma günü ayın 15inde taşıma işlemi gerçekleşti.
    aradan 4 gün geçmiş.tekrar turkcelle geçmek istiyorum.bunun için bir süre var mı?vodafone art niyetli kullanımı bahane ederek hattımı iptal eder mi? sözleşme falan imzalamadım adres bilgilerimi ,anne kızlık soyadını, adresimi falan yazdılar.kardan çok zararım oldu.
    hattım kontürlü.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.