Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
sadece ELF

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> sadece ELF Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 5:18:04  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Phileo Sophia arkadaşımız ELF konusunu kaldırmıştı.bende merak eden ve ELF yüklemek isteyenler için bu başlıkta ELF kurulumunu kısaca anlatıp çeşitli ELF leri paylaşacağım. Özellikle belirteyim; paylaşımların ve anlatımların çoğu Phileo Sophia ya aittir.

elinde değişik elf olanlar bu başlıkta bizimle paylaşırlarsa daha güzel olacağına inanıyorum.

ELF KURULUMU

Öncelikle buradaki anlatım tamamen Phileo Sophia arkadaşımızın önceki konusundan alıntıdır.

Telefonunuza ELF kullanabilmek için öncelikle Elfpack indirip aşağıdaki adımları aynen uygulamalısınız.

Elfpack indirmek için : http://wortexxx.bedava250mb.com/ adresinden ELF_KURULUM_DOSYALARI.zip indiriniz.
w810i 031 versiyon için elfpack: http://rapid+share.com/files/140740936/Elfpack_v4.rar

zipli dosyanın içerisinde bulunanlar :

-W810_R4EA031(v4) (Elfpack v4 patch dosyası)
-W810_r4ea031.mem (Elfpack v4 gfx kullanmayanlar için yama patch )
-DYN_CONST
-lib (library patch)
-swi_update
-BlibCreator
-BlibUpdater

Eğer telefonda gfx patchi kuruluysa w810_r4ea031.mem patchini kullanmayacağız yani gfx kullananlar 6 dosya ile kurulum yapacak.

:::KURULUM:::

1-Daha önce elfpack kurulu ise elfpack patchini ve library patchini kaldırın.
2-Daha önceki elf için oluşturduğumuz klasörlerin içindeki dosyaları silin.
3-Telefon menüsünden telefon belleğine girip diğer klasörünün içerisine
ZBin isminde bir klasör oluşturuyoruz.
4-Telefon menüsünden telefon belleğine girip diğer klasörünün içerisine
ini isminde bir klasör oluşturuyoruz.
5-Oluşturduğumuz ZBin klasörünün içerisine Config isimli bir klasör oluşturuyoruz.
6-Oluşturduğumuz ZBin klasörünün içerisine Daemons isimli bir klasör oluşturuyoruz.
7-DYN_CONST.bin isimli dosyayı oluşturduğumuz Config klasörünün içine atıyoruz.
8-Eğer gfx kullanmıyorsak W810_r4ea031.mem patchini kuruyoruz, gfx kullananlar bu patchi kurmasın.
9-ZBin klasörü altında LIB isimli bir klasör oluşturup lib patch dosyasını oluşturduğumuz LIB klasörü içine atıyoruz.
10-BlibCreator elfini ZBin içerisine atıyoruz.
11-BlibUpdate elfini ZBin içerisine atınız.
12-swi_update dosyasını LIB klasörü içerisine atınız.
13-W810_R4EA031(v4) patchini ve lib patchini telefona kuruyoruz.
14-Blibcreator elfini çalıştırıyoruz, LIB klasoru içnde swi.blib dosyası oluşacaktır.
15-BlibUpdate elfini çalıştırınız, LIB klasörü içinde Swi_up.blib dosyası oluşacaktır.
16-Kullanmak istediğiniz elfleri telefona atınız (zbin içerisine) artık telefonda elfleri sorunsuz kullanabilirsiniz.
17-Yeni library patchi çıktığında setool kullanmadan atacağız artık. Yeni library patchinin ismini lib yapıp klasörün içindeki eski lib dosyası silinir yerine yeni lib dosyası koyulur, BlibCreator elfi ile BlibUpdate elfi çalıştırılır artık yeni library telefona yüklenmiş olur, yani setool kullanmadan library güncellemesi yapmış oluyoruz.

ELF leri çalıştırmak için;
.elf uzantılı olan istediğimiz elf uygulamasını Telefon belleğindeki oluşturduğumuz ZBin klasörü içerisine atıyoruz, daha sonra ZBin içerisine attığımız elf in üstüne gelince BAŞLAT yazısı çıkar. BAŞLAT dediğimizde elf uygulaması aktif olur. Bazı ELF ler açma-kapama tuşuna bastığınızda pasif konuma geçer. Telefonunuzu kapatıp açtığınızda bütün açık olan elfler kapanır.

Telefonu Açtığımızda ELF lerin Otomatik Başlaması

1-Telefon menüsünden hafıza kartına girip diğer klasörünün içerisine
2-Oluşturduğumuz ZBin klasörünün içerisine Config isimli bir klasör oluşturuyoruz.
3-Oluşturduğumuz ZBin klasörünün içerisine Daemons isimli bir klasör oluşturuyoruz.
4- Açılışta otomatik olarak çalışmasını istediğimiz ELF dosyasını hafıza kartında oluşturduğumuz Daemons klasörünün içerisine atın.

--------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wortexxx -- 9 Kasım 2008; 6:15:30 >

Hayat günLük defter yaprağı hazan geLir döküLür
GeLirken ne getiriLir ki giderken ne götürüLür

wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 5:27:46  

BookManager 2.5 / 2.6
Copyright © 2007-2008 Hussein
Respect IronMaster,KreN

Bu ELF telefonunuzda bir görev yöneticisi gibi çalışır. Telefonunuzun walkman tuşuna bir kere bastığınızda karşınıza görev yöneticisi şeklinde bir menü çıkacak. buradan açık olna uygulamalar arasında geçiş yapabilir ve istediğinizi kapatabilirsiniz. Mesela bir yandan mesaj yazarken bir yandan walkman menüsüne geçiş yapabilir sonra tekrar kaldıınız yerden devam edebilirsiniz.

Ayrıca bu elf aynı zamanda telefonunuzdaki açık olan diğer elfleride görüp istediğinizi kapatabilmenizi sağlar. Kapatmak istediğiniz elifin üstüne gelip "c" tuşuna basmak yeterlidir.

bu elf ile Bluetoothtan dosya gönderirken bekleme konumuna geçiş yapıp gönderme işlemini arka plana alabiliyoruz.

http://wortexxx.bedava250mb.com/ adresinden BookManager_2.6.rar.zip indiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wortexxx -- 9 Kasım 2008; 5:46:02 >

wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 5:34:43  

ScreenShooter v1.2
© Hussein (svn)

Bu elf telefonun solundaki play-pause tuşuna bastığınızda ekranın o anki halini telefona .bmp formatında kaydeder.
bunun için telefon hafızası/Diğer/SnapShots şeklinde bir klasör oluşturmanız gerekir.

yüklemek için http://wortexxx.bedava250mb.com/ adresinden ScreenShooter_1.2.rar.zip dosyasını indiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wortexxx -- 9 Kasım 2008; 5:47:03 >

wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 5:41:40  

KeyLogger v3.1

Bu elf açıkken telefonda basılan tuşları bir log dosyası olarak kaydeder. bunun için Kart Hafızası/diğer/keylog/ şeklinde bir klasör oluşturmalısınız.

basılan tuşları ilgili klasöre
00:00:00 | Numeric:
00:00:10 | 123456_23_12_
şeklinde kaydedecektir. kayıtlardaki "_" tuşa uzun basıldı anlamına gelir. ini dosyasını düzenleyerek istediğiniz klasöre kayıt yaptırabilirsiniz.

http://wortexxx.bedava250mb.com/KeyLogger_3.1.rar.zip

wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 5:56:11  

SLEEP MODE ELFİ

indirmek için : http://rapid+share.com/files/125367242/SLEEP_MODE_ELF__304_.rar.html

Rarlı dosyanın içerisinde 2 tane dosya vardır. SleepMode128G.elf isimli dosyayı Daemons klasörünün içine
ruz, SleepMode isimli yapılandırma ayarı dosyasını ini klasörünün içerisine kopyalıyoruz.
SleepMode128G elfini çalıştırdığımız zaman ekran görüntüsü aşağıdaki resimdeki gibi olur, walkmanda dinlenilen parça veya radyo dinlerken frekans gözükür.

Bu elfin ini dosyasını değiştirerek istediğiniz şekli verebilirsiniz.

wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 6:00:57  

BATARYANIN YANINA SAAT KOYMA ELFİ

Rarlı dosyanın içerisinde 9 tane batarya yanına saat koyma elfi vardır. Bu elflerden sadece 1 tanesini çalıştırınız. Bitanesi sağa dayalı, bitanesi sola dayalı saniyeli gibi 9 çeşit elf ten birisini kullanınız.

Bu 9 çeşit elften hangilerini istiyorsak telefon belleği/diğer/ZBin klasörü içerisine atıyoruz. Mesela ideal_clock_1-11_14r.elf isimli elfi başlatınca yukardaki resimdeki gibi bataryanın yanına sağa dayalı saniyesiz saat gelir.

indirmek için http://rapid+share.com/files/119412470/batarya_yan__305_na_saat_koyma__9__e__351_it_.rar.html

wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 6:13:43  

STANDBY MODE ELFİ

Bu elf ile telefonunuzun her türlü bilgisini ekranda istediğiniz boyutta, renkte ve konumda gösterebilirsiniz. öncelikle indirdiğiniz zip li dosyayı açın ve içindeki Standby Mode klasörünü telefon belleğinde diğer/ini klasörüne atın. Standbymode.elf ve BcfgEdit.elf dosyalarınıda ZBin klasörüne atın. BcfgEdit elfi ile standby Mode elfini istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_27120010/tm.htm konusunda bu elf ile yapılmış birçok ekran görüntüsü var. sizinde ekranınız bu şekilde olabilir

yüklemek için http://wortexxx.bedava250mb.com/ adresinden Standby_Mode__v_2.3.3.rar.zip dosyasını indirin.

wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 6:38:53  

TELEFONU YENIDEN BAŞLATMA ELFİ

Bu elf açıkken telefonunuzun açma kapatma tuşuna 2 kere basarak telefonun kapanıp tekrar açılmasını sağlayabilirsiniz. zip li dosyayı indirin ve Restater.elf dosyasını ZBin klasörüne atın.

yüklemek için http://wortexxx.bedava250mb.com/ adresinden Restarter.zip dosyasını indirin.

wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 6:49:42  

Video Mode v1.1

Bu elf ile video izlerken tam ekran ve normal ekran arasında geçiş yapabileceksiniz. video.ini dosyasını telefon hafızası/diğer/ini/jasiek/ klasörüne kopyalayın. Videomode.elf dosyasınıda ZBin içerisine kopyalayın. "*" (yıldız) tuşuna basarak tam ekran ve normal ekran arasında geçiş yapabilirsiniz.

yüklemek için http://wortexxx.bedava250mb.com/ adresinden videomodev12.zip dosyasını indirin.

tHe-pREDator

9 Kasım 2008, 6:54:21  

quote:

Telefonu Açtığımızda ELF lerin otomatik Başlaması

1-Telefon menüsünden hafıza kartına girip diğer klasörünün içerisine
2-Oluşturduğumuz ZBin klasörünün içerisine Config isimli bir klasör oluşturuyoruz.
3-Oluşturduğumuz ZBin klasörünün içerisine Daemons isimli bir klasör oluşturuyoruz.
4- Açılışta otomatik olarak çalışmasını istediğimiz ELF dosyasını hafıza kartında oluşturduğumuz Daemons klasörünün içerisine atın.

bu sadece w810 için mi gecerli..??? k790'da olmadı

My Phone .........: Sony Erisson k790i ..::4gB eDiTion::..
My Firmware ....: R8BF003
My Acoustic .....: Peter Hi-Fi
My CamDriver ..: SuperCam 6.4
Details ..............: Full Modified By eFKan [...:::Sony Ericsson Yedek Main Paylaşımları:::...]
By eFKan
DonT Turn Back! Drive Your Way...
wortexxx

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 7:09:25  

ben w810 da denedim oluyor.. Yanlız dikkat etmen gereken nokta klasörleri hafıza kartına oluşturmalısın.

tHe-pREDator

9 Kasım 2008, 14:37:51  

quote:

Orjinalden alıntı: wortexxx

ben w810 da denedim oluyor.. Yanlız dikkat etmen gereken nokta klasörleri hafıza kartına oluşturmalısın.

aynen dediğin gibi yaptım dostum ama olmadı k790'da... bende bu konunun ilk acıldıgı zaman yapmıstım elf'leri... o zamanki dosyalar neyse simdi de onlar var... acaba bu işlem için guncel .lib yada yeni elfpatch'lerden mi lazım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHe-pREDator -- 9 Kasım 2008; 14:39:05 >

My Phone .........: Sony Erisson k790i ..::4gB eDiTion::..
My Firmware ....: R8BF003
My Acoustic .....: Peter Hi-Fi
My CamDriver ..: SuperCam 6.4
Details ..............: Full Modified By eFKan [...:::Sony Ericsson Yedek Main Paylaşımları:::...]
By eFKan
DonT Turn Back! Drive Your Way...
ClassRouGe

Sisteme Gözat

9 Kasım 2008, 14:51:57  

teşekkürler

farukkk

13 Kasım 2008, 7:42:13  

konuda güncel library ve gfx patchleri göremedim bunlarsız nasıl olacak bazı elfler

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

erkan1212

4 Aralık 2008, 15:27:19  

w810i için çok kapsamlı bi program sayfası açmıştınız o kapanmış lütfen tekrar açarmısınız. gerçekten çok gerekli. lütfen tekrar öyle bi bölüm açın

Phileo Sophia

4 Aralık 2008, 18:06:22  

quote:

Orjinalden alıntı: erkan1212

w810i için çok kapsamlı bi program sayfası açmıştınız o kapanmış lütfen tekrar açarmısınız. gerçekten çok gerekli. lütfen tekrar öyle bi bölüm açın

msn bırak gerekli yardımı yaparım

TIKLA>>>W810i/Acoustic/CamDriver/Patch/Yazılım/ELF/sysgfx/FlashTema/HERŞEY:::
'İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!' Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK - 20 Ekim 1927
erkan1212

5 Aralık 2008, 24:55:06  

rock-10__@hotmail.com (10 ile @ arasında ikitane alt tire var). teşekkürler

Phileo Sophia

5 Aralık 2008, 24:57:12  

quote:

buradan veremiyorum siteyi, benim anlatımım var pm den attım.

'İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!' Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK - 20 Ekim 1927
erkan1212

5 Aralık 2008, 13:09:02  

pm den attım nedemek anlamdım

erkan1212

5 Aralık 2008, 16:57:46  

ben saatle tarihi büyüten elf i yükledim oldu fakat ekran koruyucudaki saatle yanyana gösterdiğiniz saatler aynı değil ben büyük saati olan turuncu değil diğer ekran koruyucu olmasını istiyorum neyapmam lazım

Phileo Sophia

5 Aralık 2008, 19:59:55  

quote:

pm den attım nedemek anlamdım

mesaj attım

mercan2317

Sisteme Gözat

14 Aralık 2008, 24:32:48  

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

şu anlatımı bende görmek istiyorum ne güzel şeyler yapılmış böyle telefonum k790 bunun için sanırım bu sayfadakiler yetmiyor

Phileo Sophia

14 Aralık 2008, 13:17:18  

quote:

Orjinalden alıntı: mercan2317

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

şu anlatımı bende görmek istiyorum ne güzel şeyler yapılmış böyle telefonum k790 bunun için sanırım bu sayfadakiler yetmiyor

yönetimden uyarı geldi pm den bile bir adres vermek yasakmış, googleye pratik elf kurulumu yazınca gerekli bilgiye ulaşırsınız (anlatım ve dosyalar bana aittir oradaki anlatımı başka sitelerde yayınlamayınız)

muradr

1 Ocak 2009, 14:06:05  

slm k800i kullanıyorum ve elf kuramak istiyorum en az 10 defa denedim elfpatch telefona yükledikten sonra telefon beyaz ekran olarak acılıp kapanıyor sizce sorun ne olabılır

MSTurk

26 Haziran 2009, 19:09:36  

UnNth 1.1 B

ÖnSöz...
Bildiğiniz gibi Nokia S40 telefonların tema uzantısı '*.nth'dir. Ben de NTH ve ZIP dosyalarını kurcalarken ikisinin de aynı codec sistemine sahip olduğunu farkettim ve düşündüm ki; UnZip ZIP'i açarsa, NTH'yi de açar dedim.UnZip'i biraz kurcalayarak (HEX Editor İle) NTH'yi açabilecek konuma getirdim.Dediğim gibi yaptığım bu elf UnZip'in bir düzenlemesidir. Ama kısmende olsa ilk Türk elfidir.Tüm Türkiye'ye hayırlı olsun...
Adını da UnNth koydum.Ruslar biraz da bunla uğraşsın...

Ne İşe Yarar?

Bu ELF sayesinde Nokia S4O Temalarının tümünü açıp; içindeki flash dosyalarını, duvar kağıtlarını vs. dosyaları telefonda açıp kullnabilirsiniz.

Kurulum!

UnNth.elf ; usb/other/ZBin'e gidecek...
Ayrıca ELF direk çalışmıyor UnZip gibi, FileReg'le bağlantılı olacak bunun için aşağıdaki kodu ext.ini dosyanıza ekleyiniz:
Kod:

[EXTXX]: nth, nth_b.png,nth_s.png, /UnNth.elf

Buradaki XX yerine sıradaki numarayı yazın...

UnNth 1.1'i ekte bulabilirsiniz...

Ayrıca...
W810 kullanıcılarının elfi sorunsuz kullanabilmesi için; ekte verdiğim patchi tellere uygulasınlar.Diğer teller de patch'e gerek yoktur.Patch de UnZip patchinin düzenlemesidir.

Sürüm Hakkında

Şu anda ELF henüz Beta aşamasındadır. Beta da olmasının nedeni: tüm NTH'leri açamıyor olmasındandır.Onu da düzeltmeye çalışıyorum. En kısa zamanda...

UnNth © MSTurk
Version: 1.1 B

Soru ve sorunlarınızı bu başlık altına yazabilirsiniz!
Güle güle kullanın...

Eklentiler;
UnNth 1[1].1 Beta.zip: http://www.mediafire.com/?pmzgr0wnzqo
UnNth Patch W810-R4EA031.zip: http://www.mediafire.com/?3cok5tzlw09

MSTurk

26 Haziran 2009, 19:12:48  

Image Viewer 6.0

Adından da anlaşılabileceği gibi resim dosyalarını görüntülemeyi sağlar;
+ Resimlerin çözünürlüğünü ve ismini görüntüler.
+ PNG ve diğer biçimlere yakınlaştırma yapar.

Sürüm bilgisi:

v.0.6
- RegFile ve dosya yöneticisinden direk açma desteği eklenmiştir.
- Geri tuşuna uzun basarak çıkma desteği eklenmiştir.

Tuşların kullanımı:
2, 4, 6 & 8 ve yön tuşları: Yönlendirme
Ses açma ve kapama: Yakınlaştırma ve uzaklaştırma
#: Gri/siyah arkaplan
*: Yön değiştirme
0(kısa basma): Tam ekran
0(uzun basma): Bire bir boyutunu gösterme

Çıkmak için: Geri tuşuna uzun süre basın veya BookManager üzerinden kapatın...

Türkçe anlatım: MSTurk

İndirmek için: http://www.mediafire.com/file/wzew0knnme2/ImageViewer 0.6.elf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSTurk -- 26 Haziran 2009; 19:13:51 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> sadece ELF Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Fight Night Round 4
Kelebek gibi uçup, arı gibi sokuyoruz.
Arma Armageddon 3 Mini Oyun Bilgisayarı
Arma'dan ufak boyutları yanında 4 çekirdekli işlemcisi ve HD 4670 ekran kartıyla fark yaratan PC!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız