Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

beyler taşırken hangi operatöre ve tarifye taşıyorsunuz en azından oraya az para verelim

taşırken ücret falan almıyolar herhangi bir operatöre taşıyabilirsiniz.tarifeye gerek yok kontörlüye taşıyın direk.

ücret alınmadığını biliyorumda ben ordada faturalı açtırmak istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

beyler taşırken hangi operatöre ve tarifye taşıyorsunuz en azından oraya az para verelim

taşırken ücret falan almıyolar herhangi bir operatöre taşıyabilirsiniz.tarifeye gerek yok kontörlüye taşıyın direk.

geri dönecekseniz neden faturalı açtırmak istiyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

orda kontörlü nasıl açtırılıcak benim şu anda faturalı zaten.orda nasıl faturasız açtırılcak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

orda kontörlü nasıl açtırılıcak benim şu anda faturalı zaten.orda nasıl faturasız açtırılcak.

benim de turkcell faturalıydı gittim bugün vodafone'a kontörlüye geçiş yapmak istiyorum dedim ve geçtim bu kadar.sizin turkcell de faturalı olmanız diğer operatörlerde de faturalı olmanızı gerektirmez.

• Yeni bir faturalı hat alırken 37,00 TL yeni tesis özel iletişim vergisi ve 14,56 TL telsiz ruhsat ücreti ödeniyor galiba.Peki kontörlüden faturalıya geçerken bu ücretler ödenmiyor mu?
    Yani bende kullanmadığım boş iki tane turkcell kontörlü hat var.Şimdi bunları vodafone veya aveaya geçirsem sonra tekrar turkcell faturalı yapsam hiç bir ücret ödemeyecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Yeni bir faturalı hat alırken 37,00 TL yeni tesis özel iletişim vergisi ve 14,56 TL telsiz ruhsat ücreti ödeniyor galiba.Peki kontörlüden faturalıya geçerken bu ücretler ödenmiyor mu?
    Yani bende kullanmadığım boş iki tane turkcell kontörlü hat var.Şimdi bunları vodafone veya aveaya geçirsem sonra tekrar turkcell faturalı yapsam hiç bir ücret ödemeyecek miyim?

Hayır...Sonuçta ön ödemeli hatları alırken vergisini ödüyorsunzu zaten...İçerisinde 5tl olan hat 28tl ye satılıyor mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Yeni bir faturalı hat alırken 37,00 TL yeni tesis özel iletişim vergisi ve 14,56 TL telsiz ruhsat ücreti ödeniyor galiba.Peki kontörlüden faturalıya geçerken bu ücretler ödenmiyor mu?

Hayır...Sonuçta ön ödemeli hatları alırken vergisini ödüyorsunzu zaten...İçerisinde 5tl olan hat 28tl ye satılıyor mesela...

Hmm.Tamam sağolasın.Bunu öğrendiğim iyi oldu.Belki kullanmadığım hatlar bir şeye yarayabilir.Otomatik ödeme talimatlı olduğu için mevcut turkcell faturalı hatlarımı şu an için yerinden oynatmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MEHMET__KOSOVALI

Arkadaslar bu turkcell in taahhütlü telefon kampanyalarından yalnızca faturalı hat sahiplerimi yararlanabiliyor?
    Hazır kart kullananlarada kontratli cihaz verilmiyor mu?

Turkcell cihaz kampanyasını sadece faturalı hatlar için yapıyor,
    Vodafone faturasızlara bir cihaz veriyordu ama hangisiydi hatırlamıyorum.
  • arkadaşlar babamın hattı için 90dk heryöne aldım şimdi sıra annemin hattı tekrar taşıyıp geri gelmekte....;)
  • @sergy
    migrosta taşı bari hattını..
  • arkadaşlar her yöne taahütlü 90 dk kazanmak için git gel mi lazım yoksa eski tcellilerde kullanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

@sergy

50 liramı veriyodu migros?

bide hangi migrosta taşınabilirim...:D istanbulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergy

quote:

@sergy

avrupa yakasındaysan, şişli cevahir AVMdeki migrosta veya Merterdeki migrosta taşıyabilirsin.
    Anadolu yakasında bilmiyorum.
    Money kartına 50 tl yuklenir Turkcele geçiş sonrası.
    son2-3 gun haberin olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaşlar her yöne taahütlü 90 dk kazanmak için git gel mi lazım yoksa eski tcellilerde kullanabiliyor mu?

Mevcutta kontratı bitenler artık dk alamıyor ne yazıkki.
    anca git-gel yaparak 90dk alabiliyoruz.
    ben 2 hat tasıdım VF. Dünde turkcelle geri taşıdım...
    annem ve yeğenime vericem hatları onlara yetiyor 90dk...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaşlar her yöne taahütlü 90 dk kazanmak için git gel mi lazım yoksa eski tcellilerde kullanabiliyor mu?

Mevcutta kontratı bitenler artık dk alamıyor ne yazıkki.
    anca git-gel yaparak 90dk alabiliyoruz.
    ben 2 hat tasıdım VF. Dünde turkcelle geri taşıdım...
    annem ve yeğenime vericem hatları onlara yetiyor 90dk...

bilgilendirme icin cok sagol :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sergy

quote:

@sergy

avrupa yakasındaysan, şişli cevahir AVMdeki migrosta veya Merterdeki migrosta taşıyabilirsin.
    Anadolu yakasında bilmiyorum.
    Money kartına 50 tl yuklenir Turkcele geçiş sonrası.
    son2-3 gun haberin olsun...

merter migros aslında uygun ama hat şu an turkcell de ve yanlışlıkla 120 dk turkcell içi aldım ondan dolayı 1 aylık cayma bedeli olan 6.11 tl yi ödeyip vf a gidip geri döneceğim.(oim de yazıyor) inşallah ikinci gidip gelmede kabul eder.

Dolayısıyla bu işlemlerin temiz 1 haftası var. Sanırım migrosa yetişemeyiz ama geçende electroworld de aynı kampanyayı gördüm ama aklıma gelip de sormadım nedir alt limit vs. varmıdır diye. Bilen varmı acaba electroworld deki kampanyayı?

• Kampanya yakalarsan turkcell iyi. yakalamazsan beş para etmez...
    adam gibi tarifesi mevcut değil.
    kampanyalar kurtrıyor
  • yarın gece geçiş olucak turkcelle
  • Bende de mesaj gelip ücretsiz konuşmalarınız bitti demesine rağmen oim de 20 Ocak-26 Mart arası 120 dk tanımlı görünüyor.Hangisine inanalım şimdi?
  • bendede ayni oldu 13. 120 verdi ve kullaniyom dakka dusuyo benim senin gibi yuzlerce kisi var. Merakim ve sorum 14. 120 verirmi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.