Şimdi Ara

Kayip Diyarlar - Aos (edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit ve haberi yokmuş taklidi yapmaya çalışan bir staff

hüsran dolu 1 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannomenax -- 18 Aralık 2008; 22:32:11 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannomenax -- 7 Kasım 2008; 15:35:48 >

bilginize

kasmak-eziyet
    pwp - oyun ...

knight online değil bu ... uo yu kirletmeyin ...

Orjinalden alıntı: Macros

ne zamanki insanlar pwp nin değil oyunun gerçek tadını almak için server kuracaklar o zaman 1999 yazı çocukluğuma döneceğim ... sorun şu ... artık oyuncular bile oyunu 2 kısıma bölmüşler

kasmak-eziyet
    pwp - oyun ...

knight online değil bu ... uo yu kirletmeyin ...

valla o tarihlerde süperdi bu oyun.. lisede paso bütünleme ile geçmiştim :D
  • bu oyunun zevki kasmakta. Orjinalinde bir skilli 100 yapmak için kılı kırk yarıyorsunuz. Bu oyun sadece pvp değil macros doğru söylemiş :)

Orjinalden alıntı: Macros

:) online sayını göstereceğine şuraya kafanı kullanıp adam gibi bi yorum-cevap-açıklama yazsaydın ya ?

merak eden foruma bakabilir ben sadece bir playerım ve anlatacağımı ilk mesajımda anlattım
  • kastor ilk bahsettiklerinin tamamen şans olduğunu biliyorsun. arti düşme şansı fln. ultima online nasıl bir oyun hala anlayamadınız mı? yoksa edit oynamaktan hiç kasmaya fırsat mı bulamadınız? dfde bile bir kişiye 4 odadan üst üste arti DÜŞEBİLİR diğerine 10000 oda boyunca DÜŞMEYEBİLİR. bu sistemi bence bi sindirin derim.

fame harcama yolları var, bodları başka tai ile verme şansın var

neira konusunda da birileri mutlaka görmüştür champ kasan herkes birbirini izliyor champ girişlerini çıkışlarını içerisini sürekli göz hapsinde bulunduruyor çok normal bence

yeni gelecek düzenlemeler

- Anti Macro - Anti Afk Sistemi - %95;
    - Anti Spy - Alan Kontrol Sistemi - %75;
    - Düşük Seviyeli Rarelere Tamer Olmayan Karakterlerin Binebilmesi - %100;
    - Tüm Loot Şansları ve Arti Şansları Tamamen Luck İle Orantılı, Artık Vortex-Blade İle Arti Düşürme Şansınız Yok, Şayet En Az 750 Luck'a Sahip Olmalısınız. DF İçinde İse Bu Değer 1000 Olarak Geçerli - %100.
    - AFK Komutu Kaldırılıyor - %100;

• giderken arkamda 150 tailor 30 blacksmith bod cold blood ( 2 kutudan birisi at birisi cold çıktı ) / pugilist ( tek düşürdügüm artifact ) 500 k degerinde ev ve degeri 2 m i bulacak ıvır zıvırla bıraktım . bu saydıklarım 2 kişinin 11 günde ortalama 20 saat online olarak yaptıklarıdır.

kimligimizde saklı veya gizli değil .

Jessica De'Lora & CasH Aymazoglu & Lusia Aymazoglu & Aranel Miriel & Craft Aymazoglu

bizden kalan 2 kişi puncover ve antizm soyadlarıyla devam ediyor . bizim 4 kişi 11 günde günde 18 saat ortalama online olarak . servera yeni başlayan Maria Aymazoglu , Unforgiven ,Jan Dark da aynı gün bıraktı .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yaptıkları yapılamayacak birşey miydi peki? bod oranları ortada ben 30 bodcuyla 2. barbedlik bod çıkardım 1 haftada ki kasanı düşünemiyorum

Orjinalden alıntı: Nihlathak

yaptıkları yapılamayacak birşey miydi peki? bod oranları ortada ben 30 bodcuyla 2. barbedlik bod çıkardım 1 haftada ki kasanı düşünemiyorum

biz 400 bodcu ile 11. günde bastık ilk barbedimizi
  • ahh o zmn gerçekten çok şanssızsınız. 30 bodcu diyorum 7. gün diyorum..

1 ) ph dedigimiz olay 0 hatta -1 olacak ( ornegin 4 x gm olmak en az 3 ay surecek )
    2 ) oyunda saglam itemlere ulasmak basit olmayacak ( ornegin bir mytril set tek madencinini elidnen cikiyorsa yaklasik 2 ayda tamamlanacak ( madenlrini toparlamasi vs. )

iste boyle bir server saglam server olur

3 gun kas hersey gm olsun 2 dungeon gezzim 5 mob kesim 15 tane +15 im olsun pvp ye dalayim bu ultima online degildir.
  • avlonda başlamıştım bu oyuna aşkımız o zaman başladı ama işler yolunda gitmedi 7 seneden uzun bir sure nişanlı kaldıktan sonra 3 4 yıl ayrılmak zorunda kaldık serverleri yüzüme kapatmalar falan beni cok uzup kalbimi kırmıştı bu uzun aradan sonra uo ya tekrar başlamak nasıl bir mantıkdır bilmiyorum ama serverinize giricem ;) umarım hep beraber eğleniriz. tek sorun makroları unuttum :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.