Şimdi Ara

MAÇ KONUSU:FENERBAHÇE-GALATASARAY.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
16.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SaGaPo

@Méxes
    Öyle çok sert bir iddia olmasın,sevmiyorum öyle şeyleri.

İmza+Avatar olayına girelim istersen.
    Kaybeden taraf kazanan tarafın istekleri doğrultusunda İmza ve Avatarını değiştirecek.
    Avatarları kendimiz belirleyeceğiz.

İmza ise hakarete varmayana kadar esnek olabilir.
    Misal sen kaybedersen imzan şu olacak:

"Fenerbahçemle dalga geçilmez,ona dil uzatılmaz.Şayet Uzatılırsa,Fenerbahçem alır o dili,LAVABONA sokar."
    SaGaPo'nun hatırası...

Burada hakaret yok,küfür yok ama çok mükemmel bir şekilde tariz var.Senin de imzanı görmek isterim.

Bana biri öyle bi laf edecek anında silahı çeker vururum alnından bea nasıl hakaret küfür yokmuş.

• sanırım bu kez Galatasaray kazanacak maçı, nedense içimde öyle bi his oluştu.. hadi bakalım hakeden kazanır inşallah

SHOW MUST GO ON

• quote:

@Méxes
    Öyle çok sert bir iddia olmasın,sevmiyorum öyle şeyleri.

İmza+Avatar olayına girelim istersen.
    Kaybeden taraf kazanan tarafın istekleri doğrultusunda İmza ve Avatarını değiştirecek.
    Avatarları kendimiz belirleyeceğiz.

İmza ise hakarete varmayana kadar esnek olabilir.
    Misal sen kaybedersen imzan şu olacak:

"Fenerbahçemle dalga geçilmez,ona dil uzatılmaz.Şayet Uzatılırsa,Fenerbahçem alır o dili,LAVABONA sokar."
    SaGaPo'nun hatırası...

Burada hakaret yok,küfür yok ama çok mükemmel bir şekilde tariz var.Senin de imzanı görmek isterim.

iyiki ağır iddaları sevmiyormuşsun be sagapo top yuvarlak vallahi eğer oldurda bala fener kazanırsa o imzayı koyacağıma full banlarım kendimi daha az tarik unsuru içeren imza hazırla lütfen

• Bu maç bizim olacak...

Biliyorum ağır tahrik içerdiğini.

Bu örneği vermemin sebebi tahrik yazı nasıl olur,onu göstermekti.Okeydir sanırım,bu tipte bir yazı koymayacağız.

İslam Çupinin şu Fenerbahçenin Büyüklüğü ile ilgili bir yazısı vardı o nasıl ?

Hemen de Oltaya düştünüz yaw.

Biliyorum ağır tahrik içerdiğini.

Bu örneği vermemin sebebi tahrik yazı nasıl olur,onu göstermekti.Okeydir sanırım,bu tipte bir yazı koymayacağız.

İslam Çupinin şu Fenerbahçenin Büyüklüğü ile ilgili bir yazısı vardı o nasıl ?

fenerbahçenin büyüklüğü kupa büyüklüğü değil başka bir büyüklük o mu o ise olur

benim düşündüğüm imza ise şu ''Galatasaray Büyüktür,En Büyüktür Değil Kralı İsterse Alayı Gelsin Bu Gerçek Değişmez Değiştirilemez''

Şu islam çüpinün yazısını tam olarak koyarmısın şimdi başka bir sözü vardır ağır bk yoluna gitmeyelim

• Maç hakkında yorum yapamayacağım çünkü bu maç normal bir maç değil...İnşAllah Galatasaray kazanır...

"De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Milan Baros, Meira, Ayhan, Lincoln, Arda, Ümit Karan"

Kewell-Ümit değişikliği olabilir...

Kaybedersen imzan şu olsun.

Arkadaşlar Galeyana gelmeyin yeter!''6'' üstü bir maç ''0'' kadar abartmayalım,lütfen ama lütfen !

Ne diyorsun ?
  • quote:

@Méxes

Arkadaşlar Galeyana gelmeyin yeter!''6'' üstü bir maç ''0'' kadar abartmayalım,lütfen ama lütfen !

Ne diyorsun ?

Tamam seninkide bu olacak ''İtiraf Ediyorum Galatasaray Büyüktür,En Büyüktür Değil Kralı İsterse Alayı Gelsin Bu Gerçek Değişmez Değiştirilemez''

Avatarı idddadan çıkarttık değilmi

• quote:

@Méxes

Ne diyorsun ?

O da olmaz. En iyisi ikiniz de şunu yazın sedece Noktalı yerlere Fener ya da Cimbom gelsin.

Hay benim kafama ........ kadar taş düşsün. Böylece iddiaya girip kaybettiğiniz kolayca anlaşılır.
  • forumdaki iddaalardan dolayı maçın önemi dahada attı....

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

@Méxes

Ne diyorsun ?

Tamam seninkide bu olacak ''İtiraf Ediyorum Galatasaray Büyüktür,En Büyüktür Değil Kralı İsterse Alayı Gelsin Bu Gerçek Değişmez Değiştirilemez''

Avatarı idddadan çıkarttık değilmi

Okey tamamdır,başkalarının önerileri kendilerine kalsın.

Avatarı salla yaw,şu 64*64'e uygun resim yapmak bazen zor oluyor.

Tamam imzalar boldlu olsun,ama boyutuna karışmayalım.

''İtiraf Ediyorum Galatasaray Büyüktür,En Büyüktür Değil Kralı İsterse Alayı Gelsin Bu Gerçek Değişmez Değiştirilemez''

Ha bu arada imzam aynen yazdığım gibi olacak,harfleri,sayıları değiştirirsen adını kirletirim bu forumda haberin olsun.

Ben de karışmayacam.

Bindik bir alamete gideyoz kıyamete.

• 7 Gün mü yapıyoruz ?

7 Gün mü yapıyoruz ?

Evet 17 Kasım Günü iddia biter.

Ha bu arada imza sadece bu cümlelerden oluşacak,not falan koymak yok.Banlanmak da yok,banlanırsan,banlandığın gün sayısı kadar ekleme yapılacak.Bu arada Profilini açarsan çok müteşekkir olacağım.Biraz şeffaf olun.

quote:

7 Gün mü yapıyoruz ?

Evet 17 Kasım Günü iddia biter.

Ha bu arada imza sadece bu cümlelerden oluşacak,not falan koymak yok.Banlanmak da yok,banlanırsan,banlandığın gün sayısı kadar ekleme yapılacak.Bu arada Profilini açarsan çok müteşekkir olacağım.Biraz şeffaf olun.

Anlaştık profilimide açıyorum yanlız sende aşırı bir gaz var dikkat et yarın yenilirseniz kötü sönücek o gaz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.