Şimdi Ara

Club3D PCI arabirimini kullanan Radeon HD 2400 Pro modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çift grafik işlemcili Radeon HD 4850 X2'nin ve 55nm GT200 gpu'sunun güç vereceği GeForce GTX 270 ve 290 modellerinin ne zaman lanse edileceği tartışıladursun, ultra-düşük maliyetli ekran kartlarına yönelik gelişmeler de yaşanmıyor değil. Yaklaşık 11 yıl önce kurulan ve 2001'den beri ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan Club3D, PCI arabirimini kullanan Radeon HD 2400 Pro temelli yeni ekran kartını duyurdu.


    Bir süre önce ülkemiz pazarına da giriş yapan Club3D'nin yeni modeli 65nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV610 (180 milyon transistöre) gpu'sunu esas alıyor ve 64-bit bellek veri yolu desteğiyle geliyor. Düşük profilli tasarıma sahip olan ve pasif soğutma ile desteklenen kart üzerinde 256MB GDDR2 bellek yer alıyor. Yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen modelin DirectX 10 desteği sunduğunu da belirtelim.


    Grafik işlem birimi 525MHz, bellekleri ise 800MHz'de görev yapan kart, 40x paralel işlem birimine sahip. Özellikle kısmen "eski" sayılabilecek güncellğini yitirmiş bilgisayarların değerlendirilmesi için hazırlanan PCI destekli ekran kartı üzerinde DVI, D-Sub ve HDTV konnektörleri yer alıyor. Kartın fiyatına ve kullanıma sunulacağı tarihe yönelikse henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.








  • Öncelikle haber için teşekkürler. Benim merak ettiğim bu kartı bi PIII makinaya taktığımızda nasıl olur acaba. Bi tnt den yada geforce2 den iyi olucağı kesin de arabiriminden dolayı herhangi bir darboğaz olur mu onu merak ediyorum.
  • ilginç ama p3 makinaya sanmam çünkü performans veremez ama en iyisi ztn htpc ler için
  • soğutması nostanji olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.