Şimdi Ara

FarCry 2(PC, Xbox 360, Playstation 3) inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
42.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platform:PC,Sony Playstation 3 ve Microsoft Xbox 360

Oyun dünyasında ilk oyunu ile büyük ses getirmeyi başıran FarCry serisi, yapımcı firması Crytekle yaşadığı ayrılıktan dolayı güç kaybedecekmiş gibi duruyordu. İsim haklarını satın alan dağıtıcı firma Ubisoft FarCry 2’nın yapımınıda Montreal stüdyolarına devretmişti.İlk oyunda tropik adada geçen mücadelemiz kabuk değiştiren ikinci oyunla birlikte Afrika’ya taşınıyor.

Sistem Özellikleri

İşletim Sistemi:Windows XP (32bit)/Windows Vista (32/64bit)

İşlemci:Intel Core 2 Duo serisi, AMD Athlon 64 X2 5200+, Phenom

Ram: 1 GB RAM (Windows Vista 1.5 GB RAM)

Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1650 – 1950 serisi

Boş Alan: 10 GB disk alanı

• Teşekkürler.HD olarak izliyorum
  • Aman tanrım, Erdinç abi HD kart mı aldın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Aman tanrım, Erdinç abi HD kart mı aldın ?

FarCry Pc'den çekildi ama HD konsol kayıtlarınada başladık.
  • Eline sağlık hocam güzel bir inceleme olmuş
  • 8X AA da 4850 ile o oyun akıcı şekilde oynanmaz..Far cry forumunda herkes 2x aa bile açamazken burada 8x aa da oyun akıcı diyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

8X AA da 4850 ile o oyun akıcı şekilde oynanmaz..Far cry forumunda herkes 2x aa bile açamazken burada 8x aa da oyun akıcı diyor..

48.. serisinin AA da başarılı olduğunu sanıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 2'de kopya oyun
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onunla alakası yok..Oyunun tartışıldığı kısıma bakarsan hatta yabancı dilin varsa yabancı forumlarda gir 2xaa nın üzerinde açan yok..Ben az önce test ettim Q9450 4870 kartta 8xaa herşey very high dx10 1440-900 ortalama fps 22..nasıl 31 elde etmiş bu arkadaşlar anlamadım..
  • quote:

Onunla alakası yok..Oyunun tartışıldığı kısıma bakarsan hatta yabancı dilin varsa yabancı forumlarda gir 2xaa nın üzerinde açan yok..Ben az önce test ettim Q9450 4870 kartta 8xaa herşey very high dx10 1440-900 ortalama fps 22..nasıl 31 elde etmiş bu arkadaşlar anlamadım..

Alt-Tab yapmayı bir dene istersen Fps'nin 35'lere fırlayacağına şahit olabilirsin. Oyun Ati'de problem çıkarıyor. Hd 4850 , 1440*900 8xaa very high detay'da ilk açılış 15-19 Fps ile başlıyor bende. Alt - Tab yaptıktan sonra Fps 30'lara fırlıyor + oyun içinde Fps çok istikrarsız .
  • quote:

8X AA da 4850 ile o oyun akıcı şekilde oynanmaz..Far cry forumunda herkes 2x aa bile açamazken burada 8x aa da oyun akıcı diyor..

Görüntüler 8X AA gözüküyor ama bizde oyunu 2X AA ile oynadık.Testler sırasında tum ayarları en yüksek yaptığım bir anda görüntü almışım.AA değerini değiştirmeyi unutmuşum.Diğer ayarlar aynen Ultra High'da, AA ise 2X'de.
  • İnceleme için teşekkürler fakat incelemede oyun esnasından yerden aldığımız her silah bi süre sonra bozulabiliyor ve içinde mermi tıkanıp kullanışsız hale gelerek çürüyüp yere atabiliyoruz. Bu önemli kımsı gözden kaçırmanız ilginç! :)
  • ne kadar tepki toplasada farcry bence gayet güzel oyun incelemede güzel olmus elinize sağlık
  • Yine başarılı bir inceleme olmuş, devamını bekliyoruz.
  • hd oooo dh giderek buyuyor

pc acmadi hdyi sdye devam ama yinede tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 4 Kasım 2008; 23:52:35 >
  • Almayı ve oynamayı düşünmediğim oyunlardan biriydi FarCry2. Hele bu yorumlar ve incelemeden sonra hiç oynamam.
  • Bu alaplaya reklamından sonra videolar devam etmiyor bende niye acaba,sorun ne olabilir?
  • arkadaşlar herkes oyunun grafiğini motorunu osunu busunu konuşuyorda alıp oynayan varmı oynanabilirlik nasıl??
    ben 1 ini pcde defalarca bitirdim benim gibi bi arkadaşım var oda bitirdi arkadaş far cry 2 yi geçen hafta yüklemiş ve şuan oynamaya çalışıyor
    çalışıyor diyorum çünkü çok zor diyor anlaşılması zor görevler felan varmış ben alıp pc ye yüklemedim çünkü yakında lcd tv'im geliyor oyunu full grafikle ps3 ümde tadını çıkararak oynamak istiyorum pc ile uğraşamam

ama merak ettiğim arkadaşımın dediği gibi zormu gerçekten haritalar çok zormuş sonra sağlık felan alman gerekiyormuş baya bi dert yanıyordu neredeyse kafayı yicem diyordu oyun beş para etmez hiç boşuna alma dedi oynayan arkadaşlardan yardım bekliyorum oyunu beğendinizmi nasıl??
  • İncelemeyi izledim ama bir sürü sevmediğim noktavar.İncelemenin ortasında 3 dakika süren sistem tanıtımı sıkmaya başladı.Oynadığınız sistemi 3 aşağı 5 yukarı biliyoruz.Bi liste halinde göstersenizde anlarız.İki saat sistemin o suyla bu suyla urasılıyor.

Nedense inceleme kısa geldi.Oynanabilirlik dendimi 2-3 dakika oynanbilirlikten bahsedilip puan verilirdi simdi ise 1 dakikayı geçmiyor

Oyundaki silahlar hakkında bilgi verilmemiş.En azından görsel olarak,aynı zamanda bomba,patlayıcı gibi kullandığımız şeylerede değenilmemiş....
  • Harika oyun, muhteşem oyun başından kalkamadığım beni asosyalleştiren oyun...

Teşekkürler Ubisoft
  • Neco arkadaşım oyun biraz sonra kendini tekrara giriyor görevler zor değil ama biraz hayal gücünden yoksun..Yani yüzde 46 da bir tekneyi koruma görevine kadar hemen hemen git öldür patlat yok et şeklinde rutin işler yaptım..İlk değişik görev yüzde 46 da geldi düşün..Oyunda yollarda kontrol noktaları var herkesin ortak şikayeti bu kontrol noktalarında ne zaman geçersen geç tamamen aynı adamlar var..Mesela bir örnek..

bir görev aldım çöle çıkmadan önce son kontrol noktasını temizledim 3 tane adam vardı..çöle çıktım görevi tamamladım harika bir gün batımı eşliğinde ilerliyorum o da ne ? aynı kontrol noktası tamamen ayrı (şortlar ve t-shirtler bile aynı) tutulmuş yeniden..Yani biraz sonra çok sıkıcı oluyor cipten in adamları öldür cip bozulsun tamir et yeniden bin ilerle cipten in ...bla bla..

O kısım çok saçma..Onun dışında afrika havasını iyi vermişler gün değişimi grafikler patlamalar harika.Sırf bunun için alınır oynanır özellikle PS3 ünde varsa bence al..Ama dediğim gibi canın sıkılabilir..Görevler zor değil sadece bazen o kadar bitki içinden nereden ateş ediyorlar diye şaşkın şaşkın dolanıyon ki oda oyundaki bir gerçekçilik bence zorluk değil..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.