cihazımda araçlar/ ayarlar/ güvenlik/ telefon ve sim/ oto kilitleme süresi ve kilit kodu var şimdilik telefonuma burdan tuş güvenlik kodu koyuyorum ama o da en az 1 dk da devreye giriyor ben tuşları kendim kitler kitlemez devreye girmesini istiyorum ama yapamadım bunun bi çözümü var mı ya da başka bi programla böyle bişey yapmak mümkün mü? telefonumun tuşunu kitledimi güvenlik kilidi devreye girmesini istiyorum !!!
kardes oyle bır peogram var fakat demo 7 gun kullanabılırsın sanırım sen telefonun kurcalanmasın istıyorsun bu programla mesajalrı rehberı video resim not gıbı uygulamaları şifreleme imkanı sunuyor/b]
Hemen Sizlere Diger Programı Sunayım Bu Programda Mesaj Şifreleme Özelliğide Bulunuyor Aims Migital Technovations SmartGuard v2.00 galerı rehber ve mesaj sıfreleme programıdır
solasın dediğiin program gerçekten güzel ama o programda var olan mesajları kilitleyebiliyoruz ben msj gelir gelmez kilitlenmesini istiyorum o an geldi mi kimse acıp okumayacak 6230i de bile direk güvenlik tuş kilidi var ama n73 de mecburi 1dk beklemen gerekiyor!!!, buna bi çözüm bulabilirseniz ii olur... bu önerdiğin program galeri de ii işe yarıyor kilitleme de dier arkadaslara tavsiye ederim