Şimdi Ara

Asus'dan profesyoneller için yeni dizüstü bilgisayar; B80A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Eee PC ile mobil pazarda hareketli günler geçiren Asus, profesyoneller için hazurladığı yeni dizüstü bilgisayarını duyurdu. B80A kod adlı yeni modelin performans ve taşınabilirlik gibi kritelerin göz önüne alınarak hazırlandığı ifade ediliyor. 14.1" ekrana sahip olan yeni dizüstü bilgisayar
    34.1 x 24.5 x 2.98~3.7 cm boyutlarında ve Siyah renkli tasarıma sahip.


    Intel platformunu temel alan Core 2 Duo
    T9400, T5850, P8600 veya P7350 işlemcileriyle satın alınabilen B80A, 4GB'a kadar DDR2 bellek desteği sağlıyor.160GB, 250GB ve 320GB'lık SATA disk alternatifleri olan yeni sistemde optik sürücü olaraksa DVD yazıcıya yer verilmiş. HDMI konnektörü ve parmak izi okuyucu gibi detayları da bulunan Asus B80A, 1.3MP'lik dahili internet kamerasıyla birlikte geliyor.


    İşletim sistemi olarak
    Windows Vista Home Basic/Premium, Business veya Ultimate versiyonlarının tercih edilebileceği dizüstü bilgisayarın fiyatı hakkında neti bir bilgi bulunmuyor.








  • Profesyoneller için üretilmiş tamamda bunun ekran kartı nedir? Onboardsa neresi profesyonel olur değil mi? Birde hangi özelliği profesyoneller için olduğunu ortaya koyuyor. Yani ne farkı var anlayamadım açıkçası.
  • güzel birşey ama fiyat ucuktur
  • ben bi özellik göremedim. tek olayı asus un 14,1" çıkarması mı?
  • şu asus a bi ısınamadım gitti
  • profesyonel ile kurumsal tarafı kastediyorlar bence. Yani banka işyeri vb gibi kurumlara özel
  • Profesyoneller için demekle kurumsal kullanım kastediliyorsa bence çok yanlış. Bilgisayar konusunda uzman ve zamanının çoğunu bilgisayar başında geçirenler aklıma geliyor benim. Böyle kişiler içinse donanım olarak son derece güçlü cihazlar üretilmelidir. Örneğin profesyonel bir web tasarımcısı, yada 3D tasarım yapanlar olabilir. Bunun bence profesyonellikle alakası yok. Sadece adı profesyonel. Düz laptop işte. Asus lafla bile satar artık bunu. Bide kırmızısını yapar. Buda spor versiyon der artık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kesbi

    Profesyoneller için üretilmiş tamamda bunun ekran kartı nedir? Onboardsa neresi profesyonel olur değil mi? Birde hangi özelliği profesyoneller için olduğunu ortaya koyuyor. Yani ne farkı var anlayamadım açıkçası.


    hangi branşta profersorlere ama =)
    kimisi için yeterli bi sistemdir bu kimisi için deil pradigma tamamen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.