Şimdi Ara

Hangi Logitech Harmony?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
17.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Harmony universal remote kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirseniz çok sevinirim.Yabancı bir açıkarttırma sitesinden Logitech Harmony almayı düşünüyorum ancak çok model var..Verebileceğim fiyat aralığındakilerin modelleri:

1.670
    2.550
    3.520
    4.626
    5.880(bu son ihtimal çünkü biraz pahalı bir model)

Bu modellerden hangisini tercih etmeliyim veya uyarıda bulunmak istediğiniz bir konu varsa bekliyorum

Şimdiden bütün arkadaşlara teşekkür ederim

• ben 525 kullaniyorum senin listede goremedim - senin ki amerikadaki kodu falanmi aceb... 525 muadili isinin gorur 800 serisine o kadar fazla para verme derim.. almanida kesin tavsiye ederim..
  • Arkadaşım ben ebaydan 880 serisini getireceğim 116 $ kargo dahil.
  • archer çok teşekkürler cevabın için sanırım 520modeli oluyor 525in muadili...Fiyatıda herşey dahil 50-60dolar civarında...
    Acaba bu durumda Amerikan versiyonu falan olması sakatlık yaratırmı ki???
  • 785 kullanıyorum memnunum.
    Avrupa modelleri xx5 ile bitiyor sanırım.

Size en uygn geleni alın. Aralarındaki farklar
    7xx ve üzeri tam renkli ekran ve şarzlı batarya ile.
    alt seriler pilli ve tek renk.
  • Bende ebay den almayı düşünüyorum..Modellerin Türkiyedekilerle farklı kodlara sahip olması işallah problem yaratmaz..

Birde bazı satıcılar installation cd si ni yollamıyor.İnternetten pc üzerinden gerekli işlemleri yapabilirsiniz diyorlar..Bu ne kadar güvenli mutlaka cd si olmalımı???

7 serisi ve üzeri şarjlı batarya olması önemli bir konu bence...Gerçi onların fiyatıda kabarık..
  • Kurulum cd si ne gerek yok netten indirebilirsiniz.
    785 için
    www.logitech.com
    Logitech Support + Download
    http://www.logitech.com/index.cfm/440/370&cl=roeu,en?WT.ac=sc
    |downloads||pd

Sizn almayı düşündüğünüz hangisi bir bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 3 Kasım 2008; 16:52:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • albenisi haric, ozellik akimindan bir fark yok sanirim. yaniliyorsam ATA@ dan duzeltmesini rica ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

• quote:

Kurulum cd si ne gerek yok netten indirebilirsiniz.
    785 için
    www.logitech.com
    |downloads||pd

İşte iş orada kilitleniyor aşağıda saydığım modelleri düşünüyorum ancak türkiyedeki ile model kodları farklı!!!880almayı düşünmüyorum ama fiyatından dolayı...

1.670
    2.550
    3.520
    4.626

Modellerin bulunduğu link:
    http://search.ebay.com/?fcid=204&fpos=&satitle=logitech+harmony&gbr=1&from=R40&fsop=34&fsoo=1&sascs=2&sabfmts=2&fbfmt=1&sbrbin=t&fasi=1&sbrsrt=d&save=Save

• Görüntü ve albeni dışında tek fark şarzlı/pilli olması
    quote:

Orjinalden alıntı: archer75

albenisi haric, ozellik akimindan bir fark yok sanirim. yaniliyorsam ATA@ dan duzeltmesini rica ediyorum.

quote:

• Arkadaşım bahsettiğin ürüleri harmony nın kendi sitesinde bulamadım.
    Üretimden kalkmış olabilir ancak yazılım için aradığımda var.
    Ayrıca sorun çıkacağını sanmıyorum bak forumumuzda bahsettiğin ürünlerden bir tanesinin incelemesi var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17473766/mpage_1/key_//tm.htm

Ürünü aldığınızda yazılımı net üzerinden kullanmak ve net üzerindeki hazır olan cihazlarınızın kodlarını yükleyebilmeniz için harmony ye register yapmalısınız. seri numara alım tarihi gibi bilgiler gerekli.
    quote:

Orjinalden alıntı: merttt35

quote:

Kurulum cd si ne gerek yok netten indirebilirsiniz.
    785 için
    www.logitech.com
    |downloads||pd

İşte iş orada kilitleniyor aşağıda saydığım modelleri düşünüyorum ancak türkiyedeki ile model kodları farklı!!!880almayı düşünmüyorum ama fiyatından dolayı...

1.670
    2.550
    3.520
    4.626

Modellerin bulunduğu link:
    http://search.ebay.com/?fcid=204&fpos=&satitle=logitech+harmony&gbr=1&from=R40&fsop=34&fsoo=1&sascs=2&sabfmts=2&fbfmt=1&sbrbin=t&fasi=1&sbrsrt=d&save=Save

• Bu seri numarsı cihazın üzerinde bulunuyor değilmi??Ayrıca kullanma kılavuzu falan gibi herhangi başka biryerde yazılı bir kod değil yani??

Benim endişem ebay den almayı düşündüğüm cihazların çoğu ne cd ne kullanma kılavuzu yollamıyor.Bu durumda sizinde dediğiniz gibi seri numarası falan gibi bilgilerle üyelik gerekiyorsa netten kurulum için elimde cihazla ..... gibi ortada kalma ihtimalim var
  • Düzeltiyorum.
    Kesinlik kazanması için şimdi. Netten indirdiğim yeni yazılımı kurdum.
    Yazılımı kurabilmek için USB ile harmony PC ye bağlı olması gerekiyor.
    Bağlı iken de herhangi bir kod istemedi REGESTER için.

Gönül rahatlığı ile Harmony 520 alabilirsiniz.
    quote:

Bu seri numarsı cihazın üzerinde bulunuyor değilmi??Ayrıca kullanma kılavuzu falan gibi herhangi başka biryerde yazılı bir kod değil yani??

Benim endişem ebay den almayı düşündüğüm cihazların çoğu ne cd ne kullanma kılavuzu yollamıyor.Bu durumda sizinde dediğiniz gibi seri numarası falan gibi bilgilerle üyelik gerekiyorsa netten kurulum için elimde cihazla ..... gibi ortada kalma ihtimalim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 4 Kasım 2008; 12:33:26 >

• quote:

Düzeltiyorum.
    Kesinlik kazanması için şimdi. Netten indirdiğim yeni yazılımı kurdum.
    Yazılımı kurabilmek için USB ile harmony PC ye bağlı olması gerekiyor.
    Bağlı iken de herhangi bir kod istemedi REGESTER için.

Gönül rahatlığı ile Harmony 520 alabilirsiniz.
    quote:

Bu seri numarsı cihazın üzerinde bulunuyor değilmi??Ayrıca kullanma kılavuzu falan gibi herhangi başka biryerde yazılı bir kod değil yani??

ATA yardımların için çok teşekkür ederim..İncelemelerdede belirtitldiği gibi çok yeterli bir cihaz gibi duruyor 520.Ancak tek can sıkıcı kısmı pil şarjı göstergesi vede şarj edilememesi..7xx serisi kumandalar şarjlı oluyor sanırım...Bunların şarj edilmesi için bir "dock"a falanmı ihtiyaç var yoksa direk pc üzerindenmi şarj oluyor acaba???

• Hayır kendi aparatı var.
    Kumandayı üzerine bırakıyorsun şarz oluyor.
    Bir şarz bir haftadan uzun gidiyor. Ki ortalama kullanımdan fazla kullanıldığı halde.

Bu linkte benim kullandığım ile karşılaştırması var.

Bu Harmony@785

Bu da Harmony@525

Buradn Harmony yazılımını indirebiliyorsunuz işletim sisteminizi seçerek.
    www.logitech.com
    http://www.logitech.com/index.cfm/440/371&cl=roeu,en?WT.ac=sc
    |downloads||pd

Harmony@520 - 525 farkları

525 : Ekranı tek renk MAVI
    520 : Ekranı Tek renk AMBER (Turuncumsu kırmızı)

Buradan da Harmony@520/525 in hangi cihazların net üzerinden yüklenebileceğiniz inceleyebilirsiniz.

Burada olmayanı da ayrıca öğretebiliyorsunuz ve nete siz yükleyebiliyorsunuz kendi yazılımı üzerinden.
    Sonra birileri sizin öğrettiğiniz cihaz komutlarını netten alabilir.
    Bütün harmony bu şekilde çalışmatadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 4 Kasım 2008; 13:02:03 >

• İlave belirtmeliyim sanırım.

Harmony@ 785 için Ortalama kullanımdan fazla kullanıldığı halde bir şarz bir haftadan uzun gidiyor dedim. Doğru.

Kumandanın arka ışığı için hareket algılamasını ben on konumunda kullanıyorum.
    * Bu konumda iken Kumandayı elinize aldığınızda arka ışık ve ekran yanıyor.
    Sehpaya bıraktınız 10sn. sonra sanki pili bitmiş gibi tamamen kapalı duruma geçiyor.

785 ile Kullandığım ürünler: Samsung 46F86 / Digitürk Plus / Toshiba EP:30 / Onkyo SR875 / Dsmart /
    Beko 9000 DVD Rec. / G.Works S750 / PC(Creative X-Fi Fatality Champion Seri) / Beko Klima 7700A Dual Plazma

9 Ürün Tek Kumanda Büyük Rahatlık.

Örnek: 1
    Herşey kapalı

Harmony@785 Activities Üzerinden

DT Plus Tuşuna tek tık.

LCD Açılıyor HDMI 1 seçiliyor
    DT+ Açılıyor
    AVR SR875 Açılıyor Gerekli giriş/çıkış Kaynakları seçiliyor.
    S750 Açılıyor.
    (İstersem Klima da açılır)

Ve kumanda üzerinden Power tuşuna tek tıklama ile hepsi kapanıyor.

Örnek: 2

DT Plus açık.

Harmony@785 Activities Üzerinden

DVD tuşuna tek tık.

LCD DVD bağlantı giriş kaynağına (HDMI2) geçiyor.
    Toshiba EP:30 açılıyor Ejekt konumunda
    DT+ Kapanıyor.
    AVR DVD için gerekli Giriş/Çıkış kaynaklarını seçiyor.
    S750 Dokunulmuyor.

Sizce de büyük rahatlık değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 4 Kasım 2008; 13:22:54 >

• quote:

ejekt olayi iyiymis bu aklima hic gelmemisti bende bir deneyim..

benim hayalimde perde/projektoru alinca onu da tanimlayip perdeyi otomotik indirmek

bu arada esim bile bu kumanda cok iyi yatirim oldu dedi, eslerden okey alabilen tek urun
  • Tek üründen ziyade en kolay/en çok onay alan desek daha doğru olur sanırım.
    quote:

quote:

benim hayalimde perde/projektoru alinca onu da tanimlayip perdeyi otomotik indirmek

bu arada esim bile bu kumanda cok iyi yatirim oldu dedi, eslerden okey alabilen tek urun

• quote:

quote:

EJECT olayını süreye bağlayıp, senin dvd'yi yerleştirmeni belli bi süre bekledikten sonra otomatik kapanma ve PLAY olayı ile devam etmesi de ayarlanabiliyormuş.. ben görmedim, webden okuduklarımın yalancısıyım

yazılım ve kılavuz konusu önemli değil, kayıt olmak için hangi bilgileri istediği önemli..
    ben programı kurdum internet bağlantısı istedi, firewall'a takıldı, bağlanamadı. sanırım kayıt olmamı isteyecekti. internet bağlantısı olmadan cd ile zaten yükleme yapılmıyor sanırım, istediğiniz cihazları internet bağlantısı varken seçip ayarlıyorsunuz.. yanlışım varsa kullananlar bilgilendirsin.

Ben de 525 modeline fena halde takmış durumdayım, aslında 550/555 modeli çok daha hoşuma gidiyor ama fiyat farkına göre fonksiyonları açısından fazla bi fark olmadığını düşündüğüm için 525'i bütçem kaldırabilir gibi geliyor..

Bu 525 olanı en ucuz nasıl elde edebilirim? fikrinizi söylerseniz memnun olurum.

• Evet o dediklerinizin hepsi programlanabiliyor.
    Süre belirtip istediğiniz işlemi programlayabiliyorsunuz.

Ejekt off yaptığınızda zaten DVD playerlarda bir de Play demenize grek yok oto play oluyor zaten.

Regester olayıda herhangi bir kod istemiyor PC niz nette olacak USB ile kumandanızı bağlayacaksınız.
    Program kurulumundan sonra program üzerinden harmony e üye oluyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.