Şimdi Ara

MANUPLASYON VE HER TÜRLÜ SERBEST STİL KÖŞESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FOTOĞRAF ÇEKMEK KADAR FOTOĞRAF DÜZENLEMEKTE SANATTIR BENCE
    Bu topicte herkes amatör yada uzman hiç farketmez,yaratıcılık adına her türlü kendi yaptığı fotoğraf hilesi veya digital düzenlemelesini koysun.
    Böylelikle birbirimizden bişeyler öğrenicez fotoğraf yazılımları adına.

ilk çalışmalar benden olsun
    cumhuriyetiminizin 85.yılına özel

göz rengi değiştirme:
    orjinal:

Mavi:

Yeşil:

Kahverengi:

OTO MODİFİYE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 2 Kasım 2008; 2:54:48 >

• Çalışmalar süper. Bu konu tam takiplik benim için.
    Bu göz rengi ile oynamayı bende yapmak istiyorum ama bunu yapmak için photoshop şartmı?
    Başka daha kolay kullanımlı bir alternatif program var mı? Benim tek istediğim bu göz rengini değiştirmek.
    Daha önceden netten yaptığım araştırmalardan birazcık öğrenmiştim photoshopta bunu yapmayı fakat değiştirdiğim göz rengi hiç güzel tonda olmuyordu. Mesela mavi renk göz yapacağım, nedense benim oynamalarımda gözler mavi yerine lacivertte daha yakın oluyordu.
    Acaba photoshop ta sadece bu göz renginin yapılması için minik bir döküman var mı bildiğiniz? Oradan bakıp biraz daha uğraşayım ben yada böyle bir döküman hazırlayabilirmisiniz.
  • Senin oto modifiyen kadar orjinal degil fakat eski arabama sanal modifiye yapmaya ugrasmistim zamaninda
    Xenon ,alcaltma .carbon kaput ,camlara film

• Güzel bir başlıkgöz rengi değiştirmeyi bende denedim akıllansın benzer şeyler benimde başıma geldi umarım bu başlıkta anlatan çıkar.
  • En basit olarak photoshopta gozun oldugu kisimlari secip farkli layer olarak kaydetin.Daha sonra Hue and Saturation kismindan Hue ile renklerini degisterebilirsiniz.
  • çalışmalar çok güzel yeni şeyleri sabırsızlıkla bekliyoruz
  • göz rengi değiştirmeyi anlatayım arkadaşlar

öncelikle çok çeşitli programlarda bu rahatlıkla yapılabilir.ancak ben photoshop bildiğim için bunu photoshopa göre anlatacağım.
    göz rengi değiştirmenin çok yöntemi vardır.bana göre en iyi yöntem şudur:

1.öncelikle seçim aracıyla (ben magnetic tool kullanıyorum) gözlerin çevresini dikkatlice taşırmadan seçiyoruz.

2.sonra seçili alanın üstünde sağ tıklayarak "layer via copy" seçin.

3.menüden adjusment>color balance seçin

4.altta tone balance kısmında highlightsı işaretleyin.

5.sonra color balance kısmındaki değerlerle oynayarak göz renginin değiştiğini görün en uygun rengi bulduktan sonra kaydedin hepsi bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  MANUPLASYON VE HER TÜRLÜ SERBEST STİL KÖŞESİ
  • çok güzel kutay.ama keşke farklı pozlar verseymiş modelin
    hemen hemen aynı pozlar
  • kutay a benden 10 puan.
  • kutay çok güzel fotograf ve manipulasyon
    Eline saglık.
  • kutay gercekten cok güzel bir çalışma
  • çok teşekkürler arkadaşlar
  • @kutay0 bu fotoğrafı 6 karenin birleşiminden mi oluşturdunuz ?

aklıma gelen tek yol photomatrix oldu da.

Ama gerçekten güzel olmuş emeğinize sağlık.
  • photomatixle yaptığını sanmıyorum.bence bunu photoshopta "photomerge" tekniği ile yapmış
    mesela photomerge tekniği yapılmış muhteşem bir panorama:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 3 Kasım 2008; 14:13:22 >
  • ps deki photomerge ile photomatix programını aynı işleri yapıyor.o fotoğrafı çekmek için makinayı bir yere sabitlemiş arkadaş.sonra model yer değiştirdikçe de fotoğrafını çekmiş.sonra bunları ps yada photomatix kullanarak üst üste birleştirmiş.benimde yapmayı düşündüüm bir çalışma bu.güzel olmuş tebrikler.
  • Programlar mı gelişiyor biz mi gelişiyoruz ?
    Galiba her ikisi de... İlk foto galiba 2002 yılında yaptığım bilardo topu, ıstaka ve mermer zemin denemesi... İkincisi 2007 Bilardo topları denemesi...
    1. foto PS...
    2. foto 3dSMax ve PS...
    3. Her tarafı net olan hali...
    4. Bir başka masa denemesi... 3dSMax / PS

Detay için fotoların üzerlerine tıklayın...

Bu da her tarafı net olan hali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 3 Kasım 2008; 15:01:51 >

• babaluga çoookk iyi.sanırsam maxte sahnende hdr map var dimi.reflection için kullandığın.
    çok gerçekçi olmuş inan bana gerçek bilardo topu sanki ellerine sağlık
    vraymi kullandın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 3 Kasım 2008; 14:57:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

babaluga çoookk iyi.sanırsam maxte sahnende hdr map var dimi.reflection için kullandığın.
    çok gerçekçi olmuş ellerine sağlık

Evet HDR Map var sahnede...VRay rendering (fotoğrafçılığa bence en uyan o).. Biz fotoğrafçılar (yani ben) bir gün tamamen buna mı dönecez nedir arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 3 Kasım 2008; 14:59:54 >

• zaten çağ o yolda ilerliyor.herşey sanal oluyor fotoğraflar bile.senin bilardo topların gibi sanal
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.