Şimdi Ara

D-LİNK G700 ACCESSPOİNT YARDIM sorun çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar forumdan bir arkadaştan almış oldugum d link g700 model acces pointin web sayfasına erişemiyorum normal olarak çalışıyor internete vs girebiliyorum fakat ag geçidi olarak modemin geçinidi ve ip olarakta modemin verdigi ip yi alıyor bilgisayar ve sanırsam access pointin dhcp server ı kapalı kendisinden ip ataması yapmıyor okadar reset attım banamısın demedi 1dk dahi tuttum ama durum aynı
    başına buna benzer bir olay gelen yada buna bir çözüm getirebilecek olan arkadaşlar yardımlarını bekliyorum
    ayrıca fabrika çıkışı dhcp ıp numarasını bilenler varsa söylerlerse çok iyi olacak hiç olmazsa deniyeyim

bide accespointe sahip olupta içinde gelen cd elinde olan varsa rapide falan upload edebilir mi
    çok makbüle geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronik__manyak -- 2 Kasım 2008; 6:14:13 >

• ip: 192.168.0.50

kullanici adi admin,
    parolaya bir sey yazmiyacan.
  • bunu kablodan baglıyken mi yapıcaz yok sa wireless baglıyken mi bide cihaz bilgisayarıma ıp adresi vermiyor tek başınayken ama modeme bagladıgım zaman ıp alıyorum ama o ip de modemin verdigi ıp sanırım dhcp kapalı reset falan attım yemiyo bide
  • dlink 2100ap nin programi vardi ayni subnette olmasa, ipsi bilinmese bile arayip accesspointi bulabiliyordu sonra cihazin ip sini degistirip baglananilabiliyordu. dlink in sitesine baktim g700 icin boyle bir program yokmus.

access point kendi ip vermez. ister kablolu baglan ister kablosuz bilgisayara 192.168.0.X subnetinden manuel ip vermen gerek. 192.168.0.2 olabilir. ayni subnet olmazsa baglanmiyor. baglandiktan sonra ilk is access pointe kendi aginda kullandigin ipleriden birini ver. her baglanman gerektiginde pc nin ipsini degistirmen gerekmesin.
  • web arayüz ip sini bir bulsam sevinecem öldüm kaç günden beri 2100 ün programını upload etme gibi bir yol var mı acaba onunla denesem belki bulur
  • valla allah senden razı olsun 192.168.0.50 yazdım tabi ip almadıgı için gelmedi
    ama elle ip verdim falan vs yaptım bide

bir yerde şunu buldum hemen sen söyledikten sonra işlem tamam en azından web olaraktan eriştim

192.168.0.50 acc point ip bu dur acc point ip dagıtmaz .kendi yerel ag balatına TCP/İP sabit bir ip ver ip adress 192.168.0.52 yap alt ag mask:255.255...olsun
    varsayılan Alt ag mask: 192.168.0.50 ver dns :192.168.0.50 ver.exp arders kısmına 192.168.0.50 yaz karşına K:a ve Pass cıkacak admin admin olarak giriş yap ..........işlem tamam.. wizart dewam ett.

çoooooooooook teşekkürler
  • 2100un programinin caliscani hic sanmiyorum. dlink sitesinde g700un sadece web den kontrol edilebilcegi belirtilmis.

manuel ip verirken sadece ip ve subnet yazman yeterli gerisi sart degil. ag gecidi ve dns internet kullanmak icin gerekli. 192.168.0. i kalici ip olarak kullanmiyacaksan gerisini yazmana gerek yok. access pointe baglanmaya ip ve subnet yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içine girdim accespointin vede dhcp yi aktif hale getirdim şimdi kendisi otomatik ıp adresi alıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.