Şimdi Ara

Windows Hata Kurtarma - Hatayı Kurtaramıyorum:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
12.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçen hafta bilgisayarımı sorunsuz bir biçimde kapattım yaklaşık 20 saat sonra açmak için power tuşuna bastım ve karşıma 'Windows Hata Kurtarma' ekranı çıktı.
    Sayfada yazanlar:

Windoes başlatılamadı. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği bunun nedeni olabilir. Sorunu düzeltmek için:
    1. ...
    2. ...
    3. ...

Güvenli mod
    Ağ ile Güvenli Mod
    Komud İstemiyle Güvenli Mod
    Bilinen En İyi Son Yapılandırma (gelişmiş)
    Windows'u Normal Olarak Başlat

Ame ben bunlardan hangisi denediysem hepsinde karşıma sadece 1sn. liğine mavi ekran çıkıyor, Teknical İnformation' vs. yazıyor

Sorun nedir? Bilgisayarımı nasıl açabilirim?

Saygılar

• Donanımsal sorunda olabilir harddisk arızası gibi ancak windowsdada sorun olabilir.Virüsten olaiblir yada sistem dosyasını bozmuş olaiblirsin.Sana tavsiyem.Güvenli modda dene.Sonra geri yükleme yap bu olaydan daha önce bi zamana ama bilgisayarcıyadaa görün
  • İlginiz için teşekkür ederim sayın PhoneiX62 fakat ne yaparsam yapayım buna güvenli modda açma isteğide dahil, karşıma mavi ekran çıkıyor. Eğer sorun dediğiniz gibi Harridsc'in bozulması vs. ise bilgiler kurtarılabilir mi?
  • Arkadaşlar durum gerçekten çok acil. Çözüm önerisi olan kimse yok mu?
  • format at kardeş guvenlı modda da acılmıyosa
  • arkadaşım bence format atmalısın sorunun böylece düzleri umarım
  • Format atabilirim. Fakat sorun şu ki: önemli verilerim var. Onları nasıl kurtarabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 1 Kasım 2008; 22:34:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabaci_58

Merhaba, geçen hafta bilgisayarımı sorunsuz bir biçimde kapattım yaklaşık 20 saat sonra açmak için power tuşuna bastım ve karşıma 'Windows Hata Kurtarma' ekranı çıktı.
    Sayfada yazanlar:

Windoes başlatılamadı. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği bunun nedeni olabilir. Sorunu düzeltmek için:
    1. ...
    2. ...
    3. ...

Güvenli mod
    Ağ ile Güvenli Mod
    Komud İstemiyle Güvenli Mod
    Bilinen En İyi Son Yapılandırma (gelişmiş)
    Windows'u Normal Olarak Başlat

Ame ben bunlardan hangisi denediysem hepsinde karşıma sadece 1sn. liğine mavi ekran çıkıyor, Teknical İnformation' vs. yazıyor

Sorun nedir? Bilgisayarımı nasıl açabilirim?

Saygılar

arkadaşım aynı sorunla bende karşı karşıyayım.hele şükür aynı sorunu yaşayan birini buldum.
    vista cdsiyle başlattığım zamanda belirli bi yerden sonra ilerlemiyo karanlık bi ekran geliyo sende de öyle mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: arabaci_58

Format atabilirim. Fakat sorun şu ki: önemli verilerim var. Onları nasıl kurtarabilirim?

yani eğer tamamen aynı soruyu yaşıyorsak formatta atılmıyo
  • Ayni problem bende de var. Bilgisayarim Casper. Alirken verdikleri cdle olur mu acaba? Bu konularda pek bilgim yok yardim ederseniz sevinirim.
  • format atmanız gerekiyor. Verileri kurtarmak için;

1) Hard diskinizi çıkartıp başka bir bilgisayara takın ve verilerinizi yedekleyin
    2) "çalışan cd" olarak bilinen, cd üzerinden bilgisayarı başlatarak açılan işletim sistemleri var, böyle bir işletim sistemi bularak bilgisayarınızı açın ve verilerinizi yedekledikten sonra format atın

Her ikisi de sonuçsuz kalabilir, hard diskinizin kontrol kartı yanmış olabilir ya da kafa vuruyor olabilir, bu iki durumdan biri gerçekleştiyse hard diski kurtaramayacaksınız anlamına gelir (evde, kendi imkanlarınızla)

Kontrol kartı yandıysa aynı hard diskten bulup kontrol kartlarını değiştirerek kurtarma yapılabilir (bir bilgisayarcıya gidin)
    kafa vuruyorsa kurtarmanın bir yolu yok.

Diğer bir ihtimal, ram sorunu olabilir. Şayet ram sorunu varsa çalışan cd'ler ile de başlamaz bilgisayar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.