Bende Lianli pc 007 Kasa var bu kasayı komple boysam boya tutarmı acayip bi malzeme o yüzden korkuyorum boyamaya. Belki bilen arkadaşlar vardır malzemesi bi acayip.
Bide Mod işine gircem Fan veya neon tarzı aksesuarlar baglıcam PSU yeterli olur mu dersiniz. OCZ StealXtreem 600 W var. bol fanlı bi sistem olcak kaldırırmı PSU onu çok merak ediyorum ve bu yüzden biraz çekiniyorum. Şu an zaten 1-2 tane 12 v çıkışım boşta onlardan çoklasam bi sorun olmaz herhalde. Yardım ederseniz sevinirim.
yada bana biraz anlatırmısınız nasıl yapsam iyi olur.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Dış etkenlerden etkilenmesin diye, büyük ihtimal kasanın yüzeyi vernikli veya cilâlıdır. mülo26 ya katılıyorum, o kasa boyanmaz. Boyanırsa da en azından spray boya ile olmaz. Güzelim kasaya yazık edersin.
* Eğer düşündüğüm gibi bi kasaysa boyama. * Fan işindende vazgeç. * Ne kadar çok fan o kadar baş ağrısı. * Sıvı soğutma yap birkaçda uv ışık plexy yeter bence. * İllede farklı daha fazla ustalık ve zaman isteyen bir mod yapacaksan dandik bi kasaya yap derim.
bu kasa ile başlamanı bende tavsiye etmem,ancak yapacaksan da bilen birinin nezaretinde yap bence, öneri olarak önce diğer çalışmaları incele,bütcen uygun ise tabiyki sıvı soğutmayı tercih et,ancak iyi bir araşdırma yapmalısın, yoksa yazık olabilir.