Şimdi Ara

Abit'den PC'de kontrol edebilen çok fonksiyonlu kumanda ; RM-11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abit'in CeBIT 2005'de ilk tanıtımını yaptığı programlanabilir uzaktan kumandası RM-11, üreticinin darklı bir alandaki ürünü olduğundan hemde özellikleri ile kullanıcıların büyük ilgisini çekti. Henüz resmi olarak bir tanıtımı bulunmasada Hexus.net'in CeBIT 2005'de cihaz ile edindiği bilgiler ve fotoğraflar ürün hakkında yorum yapmaya yetecek düzeyde.

    RM-11, ilk bakışta diğer firmaların ürettiği programlanabilir çok fonksiyonlu kumandalardan farksız duruyor. Fakat ürün biraz daha yakından incelenirse, standart televizyon, video, DVD player seçeneklerinin yanında birde PC seçeneği olduğu görebilirsiniz. Evet RM-11, evdeki bir çok uzaktan kumandalı cihazı kontrol etmekle kalmayıp aynı zamanda Abit'in Guru teknolojisi kullanan yeni nesil bordlarındaki destek ile bilgisayarınızı da kontrol etmenize yardımcı oluyor.

    Abit'in yeni nesil anakartlarında bulunan özel bölüme takılan bir arabirimden sonra PC ile haberleşebilen RM-11'in ayarları, Abit'in µGuru yazılımı ile rahatlıkla yapılabilmekte. Windows Media Center Edition ile uyumlu olan cihaz kendi yaptığınız HTPC'nizi film izlemek, resimlere bakmak ve benzeri işlemlerde klavye veya fareye gerek kalmadan kontrol etmenize olanak veriyor.

    Ürünün dokunmatik mavi ekranı ek HTPC fonksiyonlarını yönetmenizi sağlıyor

    Cihaza Internet'den yeni yazılım güncellemeleri ve kontrol bilgileri indirip, yüklemek mümkün. Böylece RM-11 devamlı güncel kalıyor ve yeni çıkan televizyon, müzikseti, uydu alıcısı gibi elektronik cihazları kumanda edebiliyor. RM-11 listesinde olmayan cihazlar içinse cihazların kontrollerini orj kumandaları üzerinden öğrenme yeteneğine sahip.

    RM-11, kendi medya merkezi bilgisayarını oluşturmak isteyen kullanıcılar için oldukça iyi düşünülmüş bir ürün. Kendi HTPC'nizi oluştururken sırf uzaktan kumandası olduğu için az özellikli pahalı anakartlara ve kasalara para vermek yerine artık anakartınız Abit olmak koşulu ile istediğiniz tipte bir sistem kurabilirsiniz.

    Abit, RM-11 ile neredeyse üst seviye ürünlerde standart donanım halini alan yerleşik Wi-Fi desteğinin yanına birde kumanda desteğini ekleyecek gibi görünüyor. Kullanıcılar ofis veya PC masaları başında kumandaya pek ihtiyaç duymasalarda, oturma odanızda medya merkezi olarak kullandığınız makinalarda işinizi kolaylaştırabilecek güzel bir ürün.








  • abit hep günün koşullarını iyi değerlendirmiştir bi zamanlar oc rüzgarını arkasına alıp büyümüştü, bu günde mmpc ile bir hamle daha yapıyor. başarılı bir ürün eğer anakartları ile entegrasyonu tamsa abite bir + daha verilir alım yaparken
  • Bu forumda bazi arkadaslar abitin batacagini soyluyorlardi ama hersey ortada adamlar gunumuzde neler gerekiyorsa ona deyiniyorlar
  • tümleşik telefon da varmıymış bunda.. çok benziyor da

    Abit her zaman piyasadaki çizginin bir adım ilerisindeydi..

    zamanındaki en ucuz ve ezik ürünü olan abit va6 da bile biostan softmod voltaj ve çarpan ayarıyla en ayrıntılı overclocku yapmak mümkündü. varın gelin siz düşünün gerisini.

    batacağını sanmıyorum zira seçkin ürün almak isteyenler abiti tercih edebilirler.
  • Ah bir de fiyat ve satan firması belli olsaydı. Zaten hep exrem ürünler dikkat çekiyor ama temin etmesi çok zor oluyr bunları. Ciğercinin önündeki kedilerden bi farkımız kalmadı walla.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kane

    Bu forumda bazi arkadaslar abitin batacagini soyluyorlardi ama hersey ortada adamlar gunumuzde neler gerekiyorsa ona deyiniyorlar

    Microsoft' un batacağını iddia etmek gibi birşey...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.