Arkadaşlar bildiginiz gibi XP pro işletim sistemini güncellemesseniz bunun üzerine kurduğunuz Live messenger önce UPDATE güncelleme isteyecek sonrada bunu beceremeyecektir. yani yeni sürüm buldum diyor. ancak bir türlü yükleyemeyip kalıyor. Bunun için servis pack 3 ü yükleyip internet exploreri 7.0 a çıkarmanız gerekiyor. ama size bir kıyak çekiyoruz. burada linkini vereceğimiz Live Messenger güncelleme (update) istemiypr. yani yeni sürüm aramayacakv xp yi güncellemek zorunda kalmayacaksınız. direk kullanın. takılıp kalmayınız. birinede kurarsanız bunu kurun. aksi takdirde sizi bulup messenger çalışmıyor demesi uzun sürmez. linki eriyorum.
teşekkürler kardeş büyük bir sorunumu halletti bu program...
msn 2009 yükledim; msn açılıyor daha sonra hata verip kapatıyor :( bir türlü düzeltemedim. eski sürüm yüklüyorum bunun yenisi var onu yüklemelisiniz diyor, eskiyi de açmıyor. sizin verdiğiniz program hiç sorunsuz çalışıyor. Çok teşekkür ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur3850 -- 15 Mart 2009; 10:46:23 >
ben msn i güncelledim , hoşuma gitmedi resim bölümünün solda olması bende sildim sonra yine eskiyi yükledim 8.1 sanırım, 8.5 diye bişey indirdim 2.9 mb oda tam değil netten indirmeye calısıy indirmeye calısırkende 9.0 ı yüklüyor. bana direk netten çekmeyen 8.5 ,i bulurmusunuz , yoksa bu omudur _?????????
Hepinizin Bildiği Windows Live Messenger 8.5'in Kurulumu WLınstaller üzerinden Olmaktadır... Buda Bazen Bir Çok Hatalara Sebep Olmaktadır Özellikle Bu Son WLM RC 9 Çıktıktan Sonra Dahada Çok Hata İle Karşılaşılmaktadır... Bende Bu Hatalara Bir Çözüm Olarak WLınstallerinden WLM 8.5 Kurulum Dosyasını Aldım Ve Sizlerle Paylaşmak İstedim... Linkteki WLM 8.5 Orjinal Kurulum Dosyasıdır...
Hepinizin Bildiği Windows Live Messenger 8.5'in Kurulumu WLınstaller üzerinden Olmaktadır... Buda Bazen Bir Çok Hatalara Sebep Olmaktadır Özellikle Bu Son WLM RC 9 Çıktıktan Sonra Dahada Çok Hata İle Karşılaşılmaktadır... Bende Bu Hatalara Bir Çözüm Olarak WLınstallerinden WLM 8.5 Kurulum Dosyasını Aldım Ve Sizlerle Paylaşmak İstedim... Linkteki WLM 8.5 Orjinal Kurulum Dosyasıdır...
program için teşekkürler sorunlarım düzeldi ama bu seferde kişilerimin online olması epey vakit alıyor. Yani listem geri geldi ama online olanların listesini görene kadar epey vakit geçiyor. Şuan 695 kişi var listemde ve 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum yeni bu hatayı vermeye başladı. Alternatif bir program yok mudur, Live messenger yerine kullanabileceğimiz?