Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
panasonic tz3 ten hangisine(nikonP5000-canonG7-nikond40x)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> panasonic tz3 ten hangisine(nikonP5000-canonG7-nikond40x) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cengaver029

31 Ekim 2008; 4:51:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

şu anda kullanmakta olduğum panasonic tz3 fotoğraf makinemi değiştirip.bu işe merak sarıp manuel ayarları olan bir makine almak istiyorum.acaba nikon P5000-5100 yada canon G7-G9 işimi görürmü yoksa nikon d40x alsam fazlamı masraf çıkartır?.genellikle macro-doğa resimleri çekerim.
cengaver029

31 Ekim 2008; 5:01:49 

yada nikon p80 1cm macro 18x optik zoom geniş açı lens yeterli olurmu fazla lense masraf açmadan.fotoğraf kalitesi üstteki makinelere göre nasıldır.yada tz3 e göre.
cengaver029

4 Kasım 2008; 1:34:07 

yokmu bi bilgisi olan?
odzi

4 Kasım 2008; 1:53:15 

dslr demek masraf demek zaten,, o yüzden bu masrafı göze alabiliyorsan tabiki d40x alınabilir... ama onun dışında slr-like ile devam etmek te gayet mantıklı olur... o durumda da yine doğal olarak fuji s6500 önericem, tabi bulabilirsen... ayrıca panasonic fz50 ve yine fuji s9600 alınabilir... bütçe ve seçim senin... kolay gelsin...

parantezz

4 Kasım 2008; 2:06:15 

P80 sormussun benim bilgim yok ama forumda cok bilgi var:
http://forum.donanimhaber.com/m_26886701/mpage_1/key_nikon%2Cp80//tm.htm#27034020
http://forum.donanimhaber.com/m_22659699/mpage_1/key_nikon%2Cp80/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_25502205/mpage_1/key_nikon%2Cp80//tm.htm#26056816

Link koyma linkinde sorun ciktigi icin sadece adresleri veriyorum.

sugarboy

4 Kasım 2008; 14:41:30 

dostum düşündüğün modeller sınıf açısından birbirinden çok farklı temel fotoğraf bilgin ve paran varsa dslr model tercih etmen daha iyi olur... yalnız nikonun bahsettiğin modeli yerine canon un daha çok tutulan ve ses getiren modellerini tercih etmen ikinci elini de düşündüğünde senin için avantajlı olur... ayrıca nikonun body sinde af motoru olmadığı için lens konusunda da sıkıntı çekebilirsiniz bir çok kez de bahsedildi bu olay... tabi tercih senin

тяαвzσηѕρσя
kutay0

Sisteme Gözat

7 Kasım 2008; 15:37:09 

kesinlikle eğer compactla da olsa bi süre tecrübe edinmişsindir o yüzden DSLR a geçmeni tavsiye ederim. D40X bende de var ve diğer DSLR lar dan büyük bir eksiği yok.. Zaten DSLR dünyasına girince anlayacaksın kilit olan bi kaç nokta var. D40X tavsiyemdir. D60 da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 7 Kasım 2008; 15:37:06 >

|Nikon D40X|Nikkor AF-S 18-55mm|Nikkor AF 50mm f/1.8|Sigma AFM 70-300mm APO DG Macro|Cokin 55mm Polarize Filter|Lowepro CompuDaypack|
Corel Paint Shop Pro X2 | iTunes | Last.Fm Scrobbler | Picasa | Google Chrome | Corel VideoStudio X2 | Sony Acid Pro 6.0 | Subtitle Workshop | -User
cengaver029

8 Kasım 2008; 3:15:49 

dslr ın masrafı beni aşıyor.en azından fotoğrafçılık için.şu anda panasonic lx3-ile canon g7-g9 arasında kaldım.macro çok önemli benim için zoom merakından vazgeçtim.sizce lx3 iyi bir seçimmi olur?
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> panasonic tz3 ten hangisine(nikonP5000-canonG7-nikond40x) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
FIFA 09 (Playstation 3, Xbox 360)
Sıkı bir futbol simülasyonuna hazır mısınız?
Bionic Commando Rearmed
Biyonik kolumuz, yenilenmiş grafikler ve özellikler ile yeniden karşımızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar