Şimdi Ara

MSI düşük profilli GeForce 9400GT modelini kullanıma sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Üreticilerden arka arkaya düşük profilli ekran kartı anonsu gelmeye devam ediyor. Club 3D, Leadtek ve XFX'den sonra SFF olarak bilinen kompakt boyutlu sistemleri ve oturma odalarında kullanılması hedeflenen çoklu ortam bilgisayarlarını hedef alan yeni bir modeli de MSI da lanse etti. Firmanın GeForce 9400GT temelli ekran kartı, düşük profilli baskılı devresi ile standart ekran kartlarından ayrılmakta.


    Nvidia'nın G96 gpu'sunu kullanan N9400GT-MD512 kod adlı ekran kartı 128-bit bellek veri yolunu destekliyor ve 16x paralel işlem birimiyle geliyor. 512MB GDDR2 bellek kullanan ekran kartının grafik işlemcisi 550MHz'de, bellekleri ise 800MHz'de görev yapmakta. PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen kart üzerinde DVI, VGA ve HDMI konnektörleri yer alıyor.


    Aktif soğutma ile desteklenen kart, DirectX 10 ve PCIe 2.0 uyumluluğuna da sahip. Cuda ve PhysX teknolojileriyle kullanılabilen ekran kartı, Nvidia'nın Big Bang II sürücülerini resmi olarak duyurmasına paralel olarak yüksek performanslı sistemlerde PhysX hesaplamalarında sorumlu kart olarak ta kullanılabilecek. Önümüzdeki günlerde pazara giriş yapması beklenen kartın fiyatı hakkındaysa şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.








  • fıyat hakkında bılgı verılmemiş ....50 $ anca eder
  • Hadi bakalım Casperin yine yüzü güldü.
  • xfx in 9500 ü daha iyi şekildi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emreonal69

    Hadi bakalım Casperin yine yüzü güldü.



    Casperın teknik servisinde bende çalıştım. Firmayı kötülemek huyum değildir ama gerçekten para bile verilmeyecek kartları alıp süsleyip cilalayıp çok kaliteli hızlı diye satıyorlar. Sitemlerinde uyum stability diye bişey yok zaten. Garip bir marka. Ama bazende çok kaliteli sistemler yapıyorlar laptoplarıda iyi. Casper alcaksanız tavsiyem iyi bir bilgisayarcı ile gidip paranızın karşılığı olan sistemi alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.