Bunun sebebi bende yukaridaki arabanin render olmasindan keza farlar kaplar tavan orantisiz duruyor
Farlarin bu sekildeo lacagi yaklasik 1.5 yil onceden belliydi
Hatta Japon tuner dergisi Motion std 350Z yi alip yukaridaki far we de stop tasarimina sahip birazda yeni gtr a benzer bir on tampon ile bir calismada bulunmustu
Gercek arabanin daha guzel olacagini dusunuyorum ama bu yukaridaki orantisiz duruyor
Hatta Japon tuner dergisi Motion std 350Z yi alip yukaridaki far we de stop tasarimina sahip birazda yeni gtr a benzer bir on tampon ile bir calismada bulunmustu
Gercek arabanin daha guzel olacagini dusunuyorum ama bu yukaridaki orantisiz duruyor
Kökpit bölümünün oluşturduğu üçgen bölme ilk gözüme batan nokta oldu , hoşuma gitmedi. Özellikle buna neden olan görüntü bölümü arka farlar ile tavanın aynı çizgide birleşmesi
Bunun sebebi bende yukaridaki arabanin render olmasindan keza farlar kaplar tavan orantisiz duruyor
Farlarin bu sekildeo lacagi yaklasik 1.5 yil onceden belliydi
FORBEST , dostum sen VW araçlarına abartı aşk duyduğundan ötürü diğer araçların içerisindeki garip olanların hepsi sana nedense güzel geliyor . Kendine gel derhal
FORBEST , dostum sen VW araçlarına abartı aşk duyduğundan ötürü diğer araçların içerisindeki garip olanların hepsi sana nedense güzel geliyor . Kendine gel derhal
Forumda birtek ben VW seviyorum zaten
350Zyi hep sevmişimdir,bu resimdeki bana daha güzel geldi.Cadde resimleri yayınlansın bakalım,bu resimle arasında ne farklar olacak!
Forumda birtek ben VW seviyorum zaten
350Zyi hep sevmişimdir,bu resimdeki bana daha güzel geldi.Cadde resimleri yayınlansın bakalım,bu resimle arasında ne farklar olacak!
Das araba das araba diye bağıran sensin amma
Benim gözlerimde astigmat+miyop vardı . Geçen hafta içerisinde gözlük aldım şu anda camların arkasından dünyaya pürüssüz şekilde bakıyorum . Sanırım sendede astigmat var . Bulanık gördüğün için neyin ne olduğunu seçemiyorsun . Doktorum güzel bir bayandı öneririm . Hemde arabası polo .
eskiden vw i sevmediğim için vw lere yolda pek bakmazdım ama bu forumda surekli gundemde oldugu için artık dısarda vw gorunce bakar oldum
ha bu artık seviyorum anlamında degil surekli muhabbeti edilen araçlar gecinde bi bakıyo işte insan kendini alamıyo
bu arada 370z cok çirkin olmus eskisi cok daha guzeldi...
Sorma dostum aynı durum bendede söz konusu .
Daha evvel 2 sene golf 5 vardı bizde . Arabın içini dışını incik cincik herşeyini bilirim . Ne kadar ses alır ne kadar yol tutar hepsini bilirim . Ancak forumda bazen öyle abartı konuşmalar oluyorki sorma . Geçen sırf bu yüzden doğuş oto bursaya gittim golf test etmek için Düşündüm acaba bizim araba farklımıydı diyede gittim sürdüm test ettim aynı arabadan farklısını göremedim.
He fark vardı .
Motorun altında bir fark vardı.
Bizdeki 102lik motordu test ettiğim ise 140lık tsi motordu .
Ama anladığım birşey varki VW pazarlamasını çok iyi yapıyor . Kesinlikle profosyonel çalıştıkları için insanlar bir jettayı bile BMW 3 ile kıyas eder duruma geldiler onuda geçtik yeni kasa c serisi mercedesten bile üstün araç yaptılar :) Valla passatıda bmw 5 mercedes e serisi ile rakip gördüler . Hatta hayatında e serisi mercedese binmemiş bir insan passatın e serisinden daha iyi olduğunu bile savundu . Yani VWnin araçları kesinlikle iyi araçlar . Ancak insanların VWyi tanrıdan bile üstün görmeye başlamaları çok garip. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu Das auto Skoda bizimdir
Hatırlayanlarınız vardır Zamanında Haber-i donanım autoda over ve andır adında bir arkadaşımız vardı . Çokça polemiğe karışmıştır kendileri . Sonundada forumdan gelen tepkiler üzerine mertçe forumdan kendi isteği ile uzaklaşmıştır . İnternette dolaşan bir rivayete göre OVER VE ANDIR vw türkiyeye bağlı çalışan bir doktordu vede doktorluk haricindeki 2.görevi tamamen türk internet alemindeki VW sitelerinde propaganda yapmaktır .
Bu tamamen bir rivayete dayanmaktadır , gerçeklik payı olacağı gibi alakasıda olmayabilir .
Birde benim merak ettiğim bir durum var . Zamanında over vede strepe forumda hakaret şeklinde yazılar yazılmıştı.Bununda sonucunda bu iki arkadaş bu yazıları yazanları mahkemeye verdiklerini belirtmişlerdi.
Bu mahkeme sonucundan haberdar olan varmı ?
Yoksa mahkemeye intikal etme durumu hiç olmadımı ?
eskiden vw i sevmediğim için vw lere yolda pek bakmazdım ama bu forumda surekli gundemde oldugu için artık dısarda vw gorunce bakar oldum
ha bu artık seviyorum anlamında degil surekli muhabbeti edilen araçlar gecinde bi bakıyo işte insan kendini alamıyo
Daha evvel 2 sene golf 5 vardı bizde . Arabın içini dışını incik cincik herşeyini bilirim . Ne kadar ses alır ne kadar yol tutar hepsini bilirim . Ancak forumda bazen öyle abartı konuşmalar oluyorki sorma . Geçen sırf bu yüzden doğuş oto bursaya gittim golf test etmek için Düşündüm acaba bizim araba farklımıydı diyede gittim sürdüm test ettim aynı arabadan farklısını göremedim.
He fark vardı .
Ama anladığım birşey varki VW pazarlamasını çok iyi yapıyor . Kesinlikle profosyonel çalıştıkları için insanlar bir jettayı bile BMW 3 ile kıyas eder duruma geldiler onuda geçtik yeni kasa c serisi mercedesten bile üstün araç yaptılar :) Valla passatıda bmw 5 mercedes e serisi ile rakip gördüler . Hatta hayatında e serisi mercedese binmemiş bir insan passatın e serisinden daha iyi olduğunu bile savundu . Yani VWnin araçları kesinlikle iyi araçlar . Ancak insanların VWyi tanrıdan bile üstün görmeye başlamaları çok garip. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu Das auto Skoda bizimdir
Hatırlayanlarınız vardır Zamanında Haber-i donanım autoda over ve andır adında bir arkadaşımız vardı . Çokça polemiğe karışmıştır kendileri . Sonundada forumdan gelen tepkiler üzerine mertçe forumdan kendi isteği ile uzaklaşmıştır . İnternette dolaşan bir rivayete göre OVER VE ANDIR vw türkiyeye bağlı çalışan bir doktordu vede doktorluk haricindeki 2.görevi tamamen türk internet alemindeki VW sitelerinde propaganda yapmaktır .
Bu tamamen bir rivayete dayanmaktadır , gerçeklik payı olacağı gibi alakasıda olmayabilir .
Birde benim merak ettiğim bir durum var . Zamanında over vede strepe forumda hakaret şeklinde yazılar yazılmıştı.Bununda sonucunda bu iki arkadaş bu yazıları yazanları mahkemeye verdiklerini belirtmişlerdi.
Hani bir ihtimal ön tarafı güzel ama o arka tarafı arabanın bütün güzelliğini bozmuş. Bence 350Z daha iyi görünüm olarak.
KALYON İNŞAAT - İnşaat Teknisyeni AutoCAD 2009 - ArchiCAD 11.0 - Adobe Photoshop 9.0 Not : Üniversiteli Ve Meslek Yüksek Okullu Arkadaşlar AutoCAD İle Her Türlü Proje, Plan, Kesit ve Diğerleri Makul Bir Ücret Karşılığında Çizilir. İletişim İçin Pm Atmanız Yeterlidir . . .
kardeş sonuna kadar katılıyorum sana ama ekleyecegim bir sey olacak
vw kalitesini düşürdü diyebilirim bir abimizde 98 model bora vardı ve araç öyle donanımlı öle fulldu ki karartmalı ısıtmalı aynalara kadar ne ararsanız vardı
simdi sıfır corolla ile civic arasında tercihini civicten yana kullandı ve yine full bir arac aldı ve söledigi sey şu
10 yasında boram daha donanımlıydı..
eskiden vw cidden malzeme kalitesi ve donanim bakımından ilerdeydi ama artık o fark yok..
bu arada o dava dedikleri sey tamamen blöftü kardeş
He fark vardı .
VW'nin propagandasını yapmak mı? Eğer öyle bir amacı vardıysa bence başarılı olamadı ve çok yanlış bir yol izledi. Şu an VW'leri sevmiyorsam bunun en büyük nedenlerinden biri DH forumda bu kadar övülmeleri, rakiplerinden çok üstün görülmeleri ve diğer araçların aşağılanmaları (özellikle fransızların). Sözü edilen insan da bunun bayraktarıydı. Bana bu propagandanın böyle bir etkisi oldu. Sanmıyorum ki diğer arkadaşlara da çok farklı bir etkisi olsun. Demek ki propaganda da yanlış bir yol izlenmiş. (Yorumum rivayete göredir, rivayet gerçek değilse yorumum geçersizdir, hukuk yoluna başvurmayı düşünen olursa bu parantez içerisinde yazılanlar delil olarak gösterilecektir )
Ama şu anda durum biraz değişti. Eski etkenlerden dolayı Vw'ye kin duyanlar şuan bunun acısını çıkartıyorlar. Vw ile dalga geçenler olsun, küçümseyenler olsun. Onlar da umarım en kısa zamanda hınçlarını alıp bu tutumdan vazgeçerler ve forumda bu fanatiklik sona erer. Sevgi, savgı,dostluk, kardeşlik...
240 Z
Ama şu anda durum biraz değişti. Eski etkenlerden dolayı Vw'ye kin duyanlar şuan bunun acısını çıkartıyorlar. Vw ile dalga geçenler olsun, küçümseyenler olsun. Onlar da umarım en kısa zamanda hınçlarını alıp bu tutumdan vazgeçerler ve forumda bu fanatiklik sona erer. Sevgi, savgı,dostluk, kardeşlik...
Katılıyorum. Bu tip fanatiklerinde bir an önce gerçeği görüp,VW marka kullanıcılara karşı olan saygısızlıklarını bitirmeleri gerekiyor.Forumda VW sahipleri artık 3-5 tane kalmış durumda VW sahipleri otomobil bölümünden kendilerini ciddi anlamda çekmiş durumdalar.benim düşüncem ve görüşüm bu yöndedir.
Konu nereden nereye gelmiş. Araç hakkında yorum yapayım bari. Araç selefinin çizgilerine daha çok yaklaşmış. Bu bakımdan güzel. Ön farlar ve stoplar garip, alışmak zaman gerektirebilir.
Eskisini tercih ederim.370Z sanki ordan burdan toplama bursa yapımı gibi duruyor.Tasarımı oturmamış gibi.Bence 350Z daha güzel ve derli topluydu.Arka tarafı her ne kadar guzel olsa da 370Z nin ön farları hiç hoşuma gitmedi.
Eskisini tercih ederim.370Z sanki ordan burdan toplama bursa yapımı gibi duruyor.Tasarımı oturmamış gibi.Bence 350Z daha güzel ve derli topluydu.Arka tarafı her ne kadar guzel olsa da 370Z nin ön farları hiç hoşuma gitmedi.
far ve stop düdük gibi olmuş.tasarım işi yapan insanlara nihai kararlarını vermeden önce kalkıp hava almalarını yürüyüş falan yapmalarını tavsiye ederim.Birşeye çok fazla kafa patlatınca ortaya böyle düdük gibi şeyler çıkıyor.