Şimdi Ara

Dead Space 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yayımcı: Electronic Arts
    Geliştirici: Visceral Games
    Platform: Xbox360, PS3, PC
    Resmi sitesi:http://deadspace.ea.com/
    Çıkış Tarihi: Belli Değil

[Kunye=507-6]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Böyle yüksek notlar alan bir oyunun devamı gelmese şaşardım zaten.
  • EA dead space e saglam kasmış orası bellı.ayrıca dead space downfall diye cizgifilmi de var.oyunu bıtıren kesın ızlesın.gemının nasıl o hale geldıgını ogrenıyorsunuz.bayagı da kanlı bır cızgıfılme gore.
  • Daha ilk oyunu oynamadan 2. oyun haberi.

Hadi hayırlısı.
  • gelsin gelsin bunuda bitirelim

Dead space downfall anime side 10 numara olmuş bu gün izledim süper olmuş,oyunu devam ettirdikleri gibi animeyide devam ettirseler çok güzel olur.
  • Bize şimdiden haber veriyorlar sonra 2 sene bekliyoz çıkmasına 4 ay falan kala deki beklemekten harab olmayalım.
  • zaten belliydi 2.cisinin gelmesi oyunun sonunda anlaşıyo buda iyi bi hbr oldu bnm için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Space 3 Co-Op Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • super bir haberr zaten bekliyordumm .
  • Harika bir haber.
  • Oyun genel olarak oldukça beğenildi ve devam oyununun gelmesi çok normal hele birde firma para delisi EA ise 3,4,5,6 falanda yoldadır
  • oyunu 1 saat once felan bıtırdım bu haber benı cok sevındırdı gelsın 2. yıde bıtırırız
  • re5 ,cod 5 çıkıyorsa dead space 2 de çıkabilir. Bunun EA ile alakası yok.Adamlar sevabına yapmıyor bu işi,tabi ki çıkacak kaliteli oyunun devamı ki biz de oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 28 Ekim 2008; 22:28:54 >
  • Hiç sevmem böyle haberleri.Daha 1 bitmeden 2 haberi filan...
  • hadi hayırlısı bakalım daha dead space'i bitmeden ikincisi geliyo
  • Gelsin 3 gelsin 4 gelsin 6 ya kadar yolu var hepsini oynarım çok sardı oyun yaw hard modunda tekrar başladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Gelsin 3 gelsin 4 gelsin 6 ya kadar yolu var hepsini oynarım çok sardı oyun yaw hard modunda tekrar başladım...

Kesinlikle katılıyorum oyunu dün gece 3 de bitirdim acaip haz aldım 2.sürümüde beklemedeyiz ...lecture varmısın ss yarışına 2.oyunda:)
  • 360 da gördüğüm en iyi grafiklere sahip oyun oldu 1. si.. Üstelik şapkadan çıkan tavşan gibi büyük bir süprizle.. 2. sinde beklenti çok büyük olacak.. Bakalım EA bunu karşılayabilecek mi?
  • Uzun zamandır beni bu kadar geren bi oyun olmamıştı, atmosfer gerçekten muhteşem, oynamayanlar mutlaka oynasın arkadaşlar.
  • Dediğiniz gibi ikinci oyundaki beklentiler iyice yükseldi ama EA Redwood Shores kesinlikle ikinci oyunda daha güzel seyler sunacaktır.EA firmasıda baya onem veriyor Dead Space oyununa
  • Tek kelime ile harikaydi..
    Cok cok cok uzun zamandir bu kadar guzel bir oyun oynamamistim. (Psone zamanlarimdaki kaliteyi hisssettirdi bu oyun bana)
    Hele ki ortada gulyabani gibi dolanan, cok kotu mutasyona ugramis, eski miraslarinin uzerinde mirasyedi olan ve ilk basarisindan bu yana ustune hic bir sey koyamamis RE ve SH serilerinin yaninda kaymak gibi gitti tabiri caizse..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.