D-smart , bildiğim kadarıyla, dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir uygulamayla kanallarının seyredilebilmesi için d-smart uyumlu yeni uydu alıcısı edinmeye mecbur bırakıyor. Digitürkte olduğu gibi; uydu alıcısını değiştirmeden sadece modül takıp d-smartı seyredemiyoruz. D-smart'tan edindiğimiz bilgilere göre de teknik olarak sadece modülle izlenmesi imkansızmış. Bana bu pek inandırıcı gelmiyor. Receiver satmak için böyle yaptıklarını düşünüyorum. Paramızın boşa gitmemesi için ve haklı bir talep olduğuna inanarak D-Smartın, yeni uydu alıcısı almadan sadece modülle seyredilebilmesi için, tüketici olarak bizlerin haklı talebi olduğuna inanarak D-smartın modül ile seyredilebilmesini istiyoruz. Herkese bu isteği kampanya halinde hep beraber dile getirmeyi öneriyorum. Saygılar.
sikayetvar.com da belki sesini duyurabilirsin burdan kime ulaşabilirsin ki hem orda direk yetkililerle muhatap olursun haklı davanda muahfakiyetler dilerim
hacı digiturkunde kaç tane kanalı var turksat üzerinden kaçını veriyo. Lig tv ve 3*4 kanal. Uefa maçı için buna yatırım yapacaklarını sanmıyorum. Ligi alırlarsa belki oda.
d smartın nds sirketiyle anlaşması var buna göre herhangi bir illegal izleme olayı olursa, nds şirketi d smarta yaptığı tüm yatırımı ödeyecek. bu nedenle şifre kırmanın önüne gecebilmek amacıyla modül kullanılmıyor