Şimdi Ara

Vizo Armada II; Çift fanlı aktif bellek soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Vizo yüksek performanslı bellekler için hazırladığı yeni soğutucusunu duyurdu. Firmnanın Armada II kod adlı ve çift fanlı bellek soğutucusu, özellikle yüksek saat hızına sahip DDR3 belleklerin gereksinim duyduğu soğutma ihtiyacını karşılamak üzere hazırlanırken, SDR, DDR ve DDR2 gibi standart bellek modülleriyle de uyumlu olarak kullanılabiliyor.


    Alet gerektirmeden kolayca kurulabildiği belirtilen soğutucu üzerinde Mavi LED'li, 40mm'lik iki adet fan yer alıyor. Sahip olduğu çift fan (4500rpm, < 20 dBA) ile yüksek soğutma performansını (13.86 CFMx2), sessiz bir şekilde sağladığı belirtilen Armada II'nin ağırlığı ise 45 gram. Klipsli tasarımıyla soğutuculu/soğutucusu hemen her modül ile kullanılabileceği belirtilen Armada II'nin fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.








  • incelemek gerek 4lü ramlere bir sorun oluşturmaz herhalde
  • Kasalarda az fan vardı birde ramler için çıkardılar, bu kadar fanın ihtiyacı olan gücü temin edebilmek için kasadaki güç kaynağının daha yüksek bir wattlısı ile değişmesi lazım olur.
    Birde dikkatimi çekti 4500 devirde nasıl oluyorda 20 db nın ltında ses çıkıyor ?
    Ya yeni bir fan tipi icat ettilerki bu güne kadar hiç bir fan üreticisinin aklıan gelmedi yada iyi atıyorlar doğrusu..

    Makinalarımız yakında boeing uçakları gibi çalışmaya başlayacak bu fanlar yüzünden...
  • herşey güzel de "neden?" ya düz ram'i alır takarsın yada overclock'la uğraşıyorsan komple iyi bi soğutma sistemi kurarsın örn su soğutma.. ram'lerde fan.. ne kadar tutar bilmiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.