Selam arkadaşlar, nokia 3230 cep telefonum var, avea mobil öğrenci abonesiyim, son zamanlarda mobil öğrencili başka arkadaşılarımla konuşurken (10 dk sı 2 kontor) konuşmanın tam 5 dakika 28. saniyesinde sanki karşıdaki kapatmış gibi konuşma kesiliyor...
bunun gibi bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
virus olabilir mi?
veya aklınıza bundan başka neler ygeliyor? (telefon aradada kendi kendine reset atıyor)
avea genelde 1 saatten sonrasını kesiyor mesela 1 saat 5 dk gibi
efet genelde bir saatten sonra kesiyor ama avea bu sonuçta ne yapacagı belli olmaz banada oldu bi kaç kez ara müşteri hizmetlerini güzel bi agzını aç bi kaçta şikayet et bi sonuca ulaşamazsın ama yüregin sogur
Ne alakası var, yaklaşık 45-50 dk telefonla konuşuyorum hiç kesilmiyor.
sakin gel!!
başımıza geliyor ki konuşuyoruz, bi tarafımızdan uydurmuyoruz!
genelde 1 saatten sonra keser konuşmayı, 1saat10dk konuşamadım hiç, ama arada sırada 5dk'da 15dk'da 20dk'da kestiği oluyor, hiçbir zaman da 19:59'da kesildiğini görmemişimdir, mutlaka yeni 10dk'dan bir iki dakika kullanır ve sonra kesilir. şikayet sitelerine de bakarsan eğer çok görürsün bundan veryansın eden!
bir saat sonrasında 1saat 1dk veya 2dk civarında kesin olarak kesiliyorsa, bu 5 dk 28 saniyede kesilmesine bir anlam veemedim, o yüzden acaba yeni bir virüs mü piyasaya çıktı dedim ama görüyorum ki duyan yok, aveanın tipik pisliği gibi duruyor...
valla biraz yargısız infaz gibi olacak ama benden de yüklediğiniz kontör kadar bedava sms kampanyası zamanında hediye sms'leri tek sms atmama rağmen 2'şer 2'şer düşüyordu. (Türkçe karakter vs durumu yok. tek sms) ses kalitesi de ortada. kesik kesik. tabi bunda GSM 1800'ün de etkisi büyük. bununla turkcell de dalga geçmiş reklamında. AVEA'dan bu nedenle herşeyi beklerim. Ne de olsa TT'nin içinde olduğu bir şirket...
Ama hep aynı sürede kesilmesi de şebekede bir sorun olduğunu da gösterebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Network KILLER -- 26 Ekim 2008; 23:24:19 >
Bu hatla alakalı, Avea tam oturmamış bi hat bence, bende gunde 2-3 saat konustuğum zamanlar olurdu hep 1 saati gecince kapanırdı, sadece o değil 3. dk da 9. dk da 49. dk vs vs tam bir dakikasi yok ama hep yarıda kesiliyor, ama zamanla duzeliyor, belki hat yeni acıldığı için olabilir.
Kesinlikle hat ile alakalı, cözüm olarak aveanın muşteri hizmetleri 500 dü sanırım oyle bir yeri arkadas arayıp bir kaç kod almıştı onu karsı tarafa da uygulayıp, yapınca duzeliyor demişti ama yapmaya üşenmiştim. Zaten artık avea kullanmıyorum kurtuldum