Şimdi Ara

Club3D Radeon HD 4830 modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Kısa bir süre önce ülkemiz pazarına da giriş yapan Club 3D, AMD-ATi'nin Radeon HD 4830 modelini temel alan yeni ekran kartını tanıttı. 150$ altı fiyat segmentinde GeForce 9800GT'yi rakip olmak için hazırlanan kart 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV770 LE gpu'sundan güç alıyor ve bazı detaylarıyla bir üst model olan Radeon HD 4850 modelinden ayrılıyor.


    Club 3D'nin soğutucusu ile dikkat çeken yeni modeli 256-bit bellek veri yolu desteği ve 640x paralel işlem birimiyle geliyor. Katı kapasitörleriyle dikkat çeken kartın grafik işlemcisi 575MHz'de, bellekleri ise 1800MHz'de görev yapıyor. 512MB GDDR3 bellekle donatılan ve DirectX 10.1 ile uyumlu olan kart ayrıca Crossfire X teknolojisini ve PCIe 2.0 spesifikasyonunu da destekliyor.


    Çift slot tasarıma sahip olan Club 3D'nin Radeon HD 4830 modeli Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle Blu-ray ve HD DVD gibi yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. Çift DVI ve HDTV destekli tv çıkışına sahip olan kartın önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alması beklenirken fiyatı hakkında şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.








  • bilgi için tşkler
  • fanın ortasindeki ikon bana montaj gibi geldi :D
  • fanların hepsi birbirine benziyorr.. 4830 modellerinin çoğalması çok iyi dolar düşmesede marka çokluğundan dolayı doğan rekabette indirim olabilir
  • Avrupada euro fiyatlar biz avrupalı olmadığımızdan sorun yok tek sorun doların yükselmiş olması.:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.