Şimdi Ara

BATTLEFİELD 2 / SUNUCUYA GİREMİYORUM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Öncelikle sistem imzadakinin aynısıdır. Yazın rahatça oynayabiliyordum bu oyunu, neyse Eylül gibi anakart bozuldu, yolladım ethernet çipini değiştirmişlerdi, formatladım komple yeniden yükledim herşeyi. Bf2'yide tekrardan kurdum, herşey aynı, kurulumda cd-key girdim. Sonra specialforces cd key istedi ( İstememesi lazım, complete collection bu) ) gene aynısını girdim, cdkeycheck hatası verdi dedi ama kurulum iptal olmadı, devam etti ve bitirdim.

Açtım oyunu, online netten server seçtim gir dediğim anda masaüstüne atıyor. Ekran kartı driverini değiştirdim, oyunu silip tekrar kurdum sorun düzelmedi. Fikri olan varmı? ( Oyun orjinal )

• _____________________________
  • Şimdi anlamadığım bir olay var. Oyunun Complete Edition olduğunu söylüyorsun, fakat diyorsun ki "Special Forces keyini istedi (istememesi lazım)"... Tabiki ister. Çünkü Special Forces eklentisi ile BF 2 ana paketin CD-Key'leri farklıdır. Şimdi birde ayriyetten sen şöyle yap. Oyunu sil, baştan yükle. Oyunun kutusunun içindeki kitapçığın arka sayfasında ki hem BF 2 hem de SPECIAL FORCES CD-Key'lerini gir. Kurulum bittikten sonra, direk 1.41 Patch'i yükle. Ve ardından da PunkBuster'i update yap.

Sorunun çözülmesi lazım... Çözülmediği takdirde Özel Mesaj (Ö.M.) at, hallederiz.
  • Hocam 3-4 ay önce Ea'dan Download Manager ile çektim, problemsizce kurdum. O setup dosyasınıda ayrıca Dvd'ye çekmiştim, ( EADM'nin klasöründen alıp ), ama o zaman tek cd key istiyordu şimdi 2 tane ayrı ayrı istiyor bende anlam veremedim. Acaba o dvd'deki dosyaları tekrar ea download manager'in olduğu yere atsam sorun düzelirmi bunu hiç denemedim?

İşin ilginci Sinlge Player'da oyuna giriyor , dün botlarla oynadım mesela. Ama Multi'de server seçip üstüne bastığım anda masasüstünde. Ama az önce eski Bf2 kurulumum vardı ( Problemsiz oynadığım ) onu formattan önce Extenral'a taşımılştım, o aklıma geldi. Onu açtım oda multi'de aynısını yaptı. Acaba onda registry kaydı yok diyemi öyle yaptı malum C'de değil, kayıtlı değil yani sisteme. Bu arada Pb'si var zaten, Pb ile ilgili bir şeye hiç benzemiyor. Ayrıca aldığım oyun orjinal olduğu için 1.41 patch'li olarak gelmişti zaten...

• Evet yokmu başka yorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 1 Kasım 2008; 12:35:32 >

OriginID:Anduril000
  • Denedim ama olmuyor. Sildim zaten kotasız internete geçiyim tekrardan yüklerim.

Oyun formattan önce çok rahat çalışıyordu ve online oyuna girebiliyordum,tabi arada Cd Key sorunu yapıyordu ama yinede memnundum.

Fakat format attırdıktan sonra oyunu açtım ve online girmeyi deniyorum fakat tıkladıktan sonra Joining Server yazısı birkaç saniye sonra kayboluyor ve ne bir yazı yazıyor nede başka birşey oluyor,hiçbir serverada girmiyor sorunun çözümünü bilen varmı?

Şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.