Şimdi Ara

Corsair Dominator serisi 3 kanal DDR3 bellek kitlerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yaklaşan Nehalem lansmanı öncesinde üreticiler 3 kanal DDR3 desteği sunan yeni bellek kitlerini duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün XMS3 serisi 3 kanal bellek çözümlerini duyuran Corsair, en yüksek performanslı modül ve kitlerini konumlandırdığı Dominator serisine Nehalem dostu 3GB ve 6GB'lık yeni DDR3 kitleri ekledi.


    Dominator serisinin kullanıma sunulan diğer modellerinde olduğu gibi DHX soğutma çözümüne sahip olan yeni kitlerden ikisi 1600MHz'de CL8 (8-8-8-24) zamanalamalarıyla, diğer ikisi ise 1866MHz'de CL9 (9-9-9-24) zamanlamalarıyla görev yapıyor. Yapılan açıklamaya göre, 1866MHz'lik kitlerin yanında daha yüksek soğutma performansı için Airflow fan ünitesi de verilecek.


    Corsair'in Dominator serisi 3 kanal DDR3 kitlerinin önümüzdeki günlerde pazara giriş yapması beklenirken, 1600MHz'de çalışan 3GB ve 6GB'lık kitlerin sırasıyla 175$ ve 300$, 1866MHz'de görev yapan 3GB ve 6GB'lık kitlerin ise 250$ ve 475$'lık yurt dışı etiket fiyatı üzerinden kullanıcılar ile bulaşacağı ifade ediliyor.








  • kim ne derse desin, corsair dünyanın en kaliteli ddr ve taşınabilir bellek üreticisi....rekorlar onda....kim ne çıkarırsa çıkarsın corsair gene gösterir kimin lider olduğunu...konu ddr3 olunca tartışmalarda büyüyor açıkçası..ddr3 e geçmenin şuan için doğru söylemek gerekiyorsa yanlış olduğunu belirtmemde fayda var...doğrusu da bu...ddr2 bellekler in zamanlama avantajının yanısıra eskiye göre hızlarıda gayet yukarıya çıkmış durumda..fiyatlarda gayet uygun...alternatifler çok, markalar modeller çok....ddr3 bellek fiyatları ve zamanlamaları düşecek te bizde ddr3 bellek alacağız.....geçin o işi....ddr2 ye tam yol devam...nerede bizi yarı yolda bıraktılar ki?...gayet yeterince hızlılar , gecikme süreleri gayet düşük, fiyatlar çok uygun ve alternatifler çok...gerisi size kalmış arkadaşlar..
  • BENDEKİ DDR3 LER KAÇ KANALLI YANİ BENDEKİ DDR3 LER BU SERİYE UYMAZMI BİLEN WARMI ACCABA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 22 Ekim 2008; 16:38:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozzzy222

    BENDEKİ DDR3 LER KAÇ KANALLI

    2

    @Haber
    Dominator serisine hep hayran olmuşumdur. Titan Amanda sorun çıkarmasa bunları kaçırmazdım... DDR2leri rekora koşuyordu, fiyatları çok feci ogözükmüyor bakalım bunlar napacak...

    Haberi bize yetiştirdiğin için saol fx57
  • quote:

    Orjinalden alıntı: adilazimdegilx


    quote:

    Orjinalden alıntı: ozzzy222

    BENDEKİ DDR3 LER KAÇ KANALLI

    2


    peki olmayacakmı nehaleme ?
  • bu ramler harika ddr3 geçerken ya bunları yada muskın alacağım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozzzy222


    quote:

    Orjinalden alıntı: adilazimdegilx


    quote:

    Orjinalden alıntı: ozzzy222

    BENDEKİ DDR3 LER KAÇ KANALLI

    2


    peki olmayacakmı nehaleme ?


    Büyük ihtimalle olur fakat yine iki kanal çalışırlar. Bir tane daha aynı ramden alırsan üç kanallı kullanırsın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.