Şimdi Ara

Boğaziçi Bilgisayar, DFI'ın Türkiye distribütörü oldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
12.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Númenóre

tebrıkler ama sızın fırma ıcın bır sıkayetvar.com sıtesınde bır arastırma yaptım sadece 1 sıkayet almıssın bunu ıcınde tebrık ederım..Rekor GOLD- Bılgısayarda sayısız sıkayet

Ama sıze yapılan sıkayete verdıgınız cevap gercekten dusundurucu hanı benım basımada gelırse neyapacam dıye dusundum bıran..sıkayet bu :

http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--896-575-0-6-338722-.html

benim sahsi yorumum servısını yapmadıgınız markanın satarken uzerıne kendı kasenızı vuruyorsanız ılgılenmek zorundasınız

Sayın Numenore,

Bahsi geçen şikayetle ilgili kişiye verdiğimiz cevapda da belirttiğimiz gibi müşterinin mağduriyeti ile firmamızın herhangi bir ilişkisi mevcut değildir. Bir sistem düşünün herhangi bir bilgisayarcı tarafından toplanarak son kullanıcıya satılsın, ( bir sistem min. 10 -12 oem üründen oluşur. ) sistemi oluşturan oem parçalardan sadece birinde garanti belgesi mevcut. ( Bogazici bilgisayarın Asus ekran kartı için verdiği garanti belgesi. ) Yani diğer oem ürünlerinin hiç birinde yasal olarak olması gereken garanti belgeleri mevcut değil. ( Son kullanıcıda elindeki o garanti belgesine istinaden, belgeyi bile tam olarak okumamış ki. Bilgisayarının tamamının boğazici bilgisayar garantisi altında olduğu izlenimine kapılmıştır. Ya da o yönde birilerince ikna edilmiştir. ) Kusura bakmayın ama bu da Bogazicinin işini ne kadar düzgün yaptığını göstermektedir. Sistem içerisinde bulunan firmamız garantisi altındaki bir ürün nedeniyle menseyi, garantörü, servisi belli olmayan oem ürünlerden toplama bir pc'nin de tamamının firmamıza yüklenmeye çalışılmasıda ayrıca düşündürücü bir durumdur.

Yani özetle müşterinin bilgisayar satıcı firma ile arasında geçen dialoglar ile firmamızın herhangi bir ilişkisi mevcut olmayıp, Bu konuda da herhangi bir sorumluluğu da mevcut değildir. Müşterinin elindeki Bogazici bilgisayara ait garanti belgesinde servis ve call center telefon numaraları bulunmasına rağmen yaşadığı sorunlar boyunca sadece satıcı firma ile görüşmesi, ve firmamızla hiç bir diyaloğa geçmeden bu şekilde bir izlenime kapılması ve suçlayıcı ifadeler kullanmasıda ayrıca düşündürücüdür.

Firmamız garanti belgesi mevcut olmayan hiçbir ürünü piyasaya sürmemekte, ve yasal prosedurlere de tam anlamıyla uymağı ilke edinmiştir.
    DFI anakartların dağıtımıda bu yüzden geçikmektedir. Yasal bürokrasinin ülkemizde bizlerin elinde olmayan nedenlerle ağır işlediğini de herkesin malumudur. Ayırca Türkiyedeki prosedurlerin Yabancılar tarafından algılanmasıda, bizlerin onlara anlatmasıda bir hayli zor bir durumdur.

Ama bizler zaman ve maddi kayıpları, llegal işlem yaparak maddi kazanç elde etmeye herzaman tercih etmişizdir.

Bu nedenle de bizlere anlayış göstereceğinizi umut ederek olayları bir de bu açıdan değerlendirmenizi rica ederim.

Not : Bir yanlış algılamayı da düzeltmek isterim. Asus ürünleri tek distribütöre bırakılmamıştır. Çeşitli ürün gamlarında hizmet veren 4 adet Distribütör mevcuttur. Yapılan işlem sadece Notebookların tek servis üzerinden işlem görmesi gibi ( ASUS TR ) anakartlarında tek firma üzerinden servis desteği verilmesi şeklindedir.

Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin karakuş -- 18 Kasım 2008; 10:59:02 >

• Konu dışı ama,

Asus laptop'ım var bu laptoplar ıcın dıstrubıtor kım?Boğazıcımı?Cunku yanlıs hatırlamıyorsam kutudan boğazıcıne aıt bır belge cıkmıstı.
    Bırde son olarak Asus m51sn laptop'ımı bır arkadasım benım almadıgım baska bıyerden aldı onda ıcınde bez cıktı bende cıkmadı bunun nedenı nedır?

Hazır yakalamıssken sorayım ıstedım
  • aslında doğru olanı da, teknobulldan alınmış ürünlerle teknobull'un ilgilenmesi. zaten yasa da böyle diyor. Ancak Teknobull kapanırsa, o zaman Boğaziçinin ilgilenmesinin önündeki tüm engeller de kalkmış olur.

Boğaziçiyle ilgili tüm anılarım kötü olsa da, sırf paralel ithalatçıların ve küçük distribütörlerin kazık fiyat tekelini kırabildikleri için, onlara teşekkür ediyorum. sırf ülkemizde pek bulunmuyor diye, yurtdışında sudan ucuza satılan bazı ürünler 2-3 katı fiyata bize resmen kakalandı bugüne kadar.

Boğaziçi veya Boğaziçi büyüklüğünde başka bir firma, evga markasının da distribütörlüğünü alıp da vega teknomarketin fahiş fiyat politikasına bir son verirse çok sevineceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 22 Kasım 2008; 16:25:31 >

Orjinalden alıntı: qzwxec

aslında doğru olanı da, teknobulldan alınmış ürünlerle teknobull'un ilgilenmesi. zaten yasa da böyle diyor. Ancak Teknobull kapanırsa, o zaman Boğaziçinin ilgilenmesinin önündeki tüm engeller de kalkmış olur.

Boğaziçiyle ilgili tüm anılarım kötü olsa da, sırf paralel ithalatçıların ve küçük distribütörlerin kazık fiyat tekelini kırabildikleri için, onlara teşekkür ediyorum. sırf ülkemizde pek bulunmuyor diye, yurtdışında sudan ucuza satılan bazı ürünler 2-3 katı fiyata bize resmen kakalandı bugüne kadar.

Boğaziçi veya Boğaziçi büyüklüğünde başka bir firma, evga markasının da distribütörlüğünü alıp da vega teknomarketin fahiş fiyat politikasına bir son verirse çok sevineceğim.

++++++++++++

Cidden VEGA Bilg. fiyat politikasında çok abartıyorlar. Aşırı yüksek fiyatlardan satmaya çalışıolar. Özellikle de örnek verdiğiniz EVGA ürünleri konusunda. Allahtan EVGA'yı da ncstr.com 'dan uygun fiyatlarla alabilioruz

• dfi anakart gelecekteki anakartım olacak boğaziçine geçmesi de çok iyi olmuş

Orjinalden alıntı: qzwxec

aslında doğru olanı da, teknobulldan alınmış ürünlerle teknobull'un ilgilenmesi. zaten yasa da böyle diyor. Ancak Teknobull kapanırsa, o zaman Boğaziçinin ilgilenmesinin önündeki tüm engeller de kalkmış olur.

selçuk kayalıya ileteceğim mahir abi
    sırada neden o olmasın

• Anakartlar nezaman geliyor? hepsinde uçak işareti var..

Orjinalden alıntı: R`meRt

Konu dışı ama,

Asus laptop'ım var bu laptoplar ıcın dıstrubıtor kım?Boğazıcımı?Cunku yanlıs hatırlamıyorsam kutudan boğazıcıne aıt bır belge cıkmıstı.
    Bırde son olarak Asus m51sn laptop'ımı bır arkadasım benım almadıgım baska bıyerden aldı onda ıcınde bez cıktı bende cıkmadı bunun nedenı nedır?

Hazır yakalamıssken sorayım ıstedım

Tüm asus notebook/lcd monitör/ Pda cihazları Distribütör kim olursa olsun tek yetkili servis ASUS Tr'dir.

İrt. Tel : 0216 5214601
  • Bu haberi okudugumdan beri yaklaşık 1 aydır boğaziçi bilgisayarın ürünleri stoklarına çkmelerini bekliyorum işlemcimi aldım eksiğim anakart kaldı. Umarım beklediğimize değer fiyat, ürün çeşidi ve hizmet olarak. Urunler Cuma günü burda olsalar bile satışa çıkmaları tahminimce 1 hafta yada daha uzun sürer herhalde. Bekliyoruz sabırsızlıkla
    ³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devil Pennywise

Bu haberi okudugumdan beri yaklaşık 1 aydır boğaziçi bilgisayarın ürünleri stoklarına çkmelerini bekliyorum işlemcimi aldım eksiğim anakart kaldı. Umarım beklediğimize değer fiyat, ürün çeşidi ve hizmet olarak. Urunler Cuma günü burda olsalar bile satışa çıkmaları tahminimce 1 hafta yada daha uzun sürer herhalde. Bekliyoruz sabırsızlıkla

Mallar geldi,en geç pazartesi ürünlere ulaşırsınız heralde

Orjinalden alıntı: selcukkayali
    Mallar geldi,en geç pazartesi ürünlere ulaşırsınız heralde

Maşallah diyelim,nazar mazar olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahdlan -- 27 Kasım 2008; 18:09:25 >
    Gigabyte X38DS5- Intel core2 Quad Q6600 (2.4ghz go rev)- Zalman S9700led- Sparkle GeForce 8800 GT- Kingston 2x1Gb 1066 Mhz- Seagate 250gb sata2 16mb NQC- Asus 1814BLT 18X Drw- Akasa 3.5" internal kart okuyucu- Hıgh Power Rock solid 1000W- Asus Vento 7700- Hyundai N91W 19 LCD-
  • hani nerde

http://www.eksenbilgisayar.com/catinfo.asp?src=&Submit=Ara&cid=&brw=0&mrk=587
  • Benim sistem yeni sayılır, yoksa affetmezdim vallahi, özellikle x58 olanı, cünkü hem slı hem c/f olayı var, bi kere al tam olsun seklinde... hani neyi isterdim biliyormusunuz, reklamlarda oldugu gibi eskiyi getir su kadar indirimle yeni götür durumu olsa bi an bile düşünmem gercekten ... kalın saglıcakla ...
    Gigabyte X38DS5- Intel core2 Quad Q6600 (2.4ghz go rev)- Zalman S9700led- Sparkle GeForce 8800 GT- Kingston 2x1Gb 1066 Mhz- Seagate 250gb sata2 16mb NQC- Asus 1814BLT 18X Drw- Akasa 3.5" internal kart okuyucu- Hıgh Power Rock solid 1000W- Asus Vento 7700- Hyundai N91W 19 LCD-
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.