Şimdi Ara

Nokian Ankara Bayii?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
16.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokian lastiği öve öve bitiremiyorlar ama Ankarada bayii var mı yok mu onunla ilgili bilgi bulamıyorum.

    yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.



  • özellikle kış lastiği konusunda çok başarılı olan nokian lastiklerinin ankara'daki tek yetkili bayi, köroğlu'nun sonunda koza sokak'ta bulunuyor. almak istediğimde ankara'da yetkili bayi çok aramıştım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mikselina

    Nokian lastiği öve öve bitiremiyorlar ama Ankarada bayii var mı yok mu onunla ilgili bilgi bulamıyorum.

    yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler.



    Ankara'da Class Oto Nokian yetkili bayidir. Iki sezondur yaz-kis lastik degisimlerini orada yaptiriyorum. Bu gun Nokian kislik lastiklerimi orada taktirdim.
    Gonul rahatligiyla gidip gorusebilirsiniz. Hem iyi insan hem iyi esnaftirlar.
    http://www.classoto.com adresinden ulasabilirsiniz.

    Iyi gunler,
  • konuyu hortlatıcam ancak bana ankarada nokıan satan yerlerin adresleri lazım, internet adresinden ziyade sokak mahalle adı verirseniz çok sevinirim teşekkürler.
  • Yeni bayinin açıldığı iyi olmuş. Bu lastiklere bu kadar çok rağbet varken koskoca Ankara'da tek bayiyle bu işi yürütmek nasıl bir mantıktır.

    Mart ayında Turan Güneş Bulvarındaki bayiye gitmiştim. Ellerinde yeni lastik olmadığı için almamıştık.

    Gerçi şimdi aldığım aracın lastik ebatları 215/50/17 fiyat alsak tanesi 375 TL'den aşağı değildir

    Yazlık lastikle devam
  • Benim icin 195 50 16 ebat kis lastik fiyati sorabilirmisiniz.mail yada tel cvp verebilirsiniz 542 782 9069.cagri birakin yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTO ÇANKAYA JANT LASTİK-ERMAN ÖNALDI
    İlkbahar Mah.Turan Güneş Bulvarı No:73/C
    Ankara
    Tel. 0312 285 05 18
    Haritada Göster

    ben otomat lastik denen bi yerden almıştım kapandı sanırım alalı 4 sene kadar olmuştur. çok memnun kaldım H serisi kışında çok kaymıyor 4 mevsim olmaz ama bu öyle gibi :)

    Alırken michelin ve nokian lastikleri inceledim elinizde aldığınızda belli oluyor kalite 110 michelin 140 nokian idi o zamanlar kauçuk oranı % 30 fazla diğerlerine göre denmişti sanırım bundan dolayı olmalı halen çok iyi duruyorlar.

    konuyu biraz eski ama alacaklara tavsiye ederim isteyene resim atarım :) lastikçi değilim




  • racer007 R kullanıcısına yanıt
    Bu yıl sonun da da ben hortlatayim bende d4 serisi düşünüyorum. Yeni çıkmış kolay otodan alıp Etimesgut da anlaşmalı yerde de 30 liraya montaj yaptırmayı düşünüyorum daha hesaplı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirelli - bridgestone - michelin satan bayileri hep gezdim dedim arabamda nokian var. en iyi marka o şu anda dedi hepsi kışın çok çıkmıyorum kuru havalarda geri kalan süreçte 6 yıl oldu nerdeyse uzun vadede gerçekten parasını hak eden bir ürün nereye gidersen git nokian diyecekler emin olun.. :)
  • Lastiklerimi teneke jant için değiştirdim hali ile lastik 15" oldu 15 ay kadardır kış ve yazın kullandığım ve ses konusunda mükemmel bir lastik önereceğim üstelik 4 mevsim 185/60/15 XL extra load kalın yanak aldım taşlı yollarda yarılmasın diye nokian weatherproof kış yaz sök tak derdi yok ıslak zeminde karda çok iyi kuru zeminlerde yazlık lastikler gibi ses çıkarmıyor. ve tutunması gayet iyi .. parasını kat kat hakeden bir ürün.. yılda 50-100 bin km yapan biri iseniz ayrı ayrı almanız daha mantıklıdır tabiki
  • kışlık lastikleri baya iddalı michelin ve goodyear ile aynı seviyede fiyat olarakda uygun bende almayı düşünüyorum
  • İnternetten alıp anlaşmalı lastikçide taktırmak mı? Yoksa doğrudan Ankara'daki bayiiden almak mı mantıklı?
  • valla kardes ben bugun aldım 2 tane bayiden 190tlden tanesine fıyatta anlasamadık anlassaydık 4 tane alıcaktım dusundumde 178tl internetten getirip balance+sibop parası verecegıme bayiden aldım
  • gktg06 kullanıcısına yanıt
    Hocam güle güle kazasız günlerde kullanın. Siz hangi bayiden aldınız acaba. Ben de uzun zamandır kış lastiği araştırıyorum ve nokian wr4 den çok iyi yorumlar aldım. Ancak fiyat olarak 270 TL civarındaydı hep. Siz hangi bayii'den aldınız acaba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitman000

    Hocam güle güle kazasız günlerde kullanın. Siz hangi bayiden aldınız acaba. Ben de uzun zamandır kış lastiği araştırıyorum ve nokian wr4 den çok iyi yorumlar aldım. Ancak fiyat olarak 270 TL civarındaydı hep. Siz hangi bayii'den aldınız acaba.

    hunter optıkden aldım ivedik organıze 1452 sokak no 31
    175/65/14 benım ebatlarım ebatlar buyudukce fıyatda artıyor galıba 2017 tarıhlı aldım yarın taktırcam gıdıp ınsallah dukkanda duruyor mesaj geldı
    2016 wr3 vardı 175 65 14 1555 tl dı
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.