Şimdi Ara

Scythe'den yeni termometre; Kama Thermo Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Özellikle Ninja serisi başta olmak üzere kullanıma sunduğu yüksek performanslı işlemci soğutucularıyla tanınan Japonya merkezli Scythe, son dönemde duyurusunu yaptığı yeni komponentleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Kama serisi altında farklı çözümler hazırlayan firmanın son hamlesiyse Kama Thermo Wireless isimli yeni termometre oldu.


    Özellikle uzay montaj sistemlerde, test esnasında donanımların ulaştığı sıcaklıkların ölçülebilemesine olanak tanıyan yeni termometre, sıcaklığı ölçülecek donanıma/objeye temas etmeden bunu gerçekleştirebiliyor. 35 gram ağırlığında olan ve kompakt yapısı ile dikkat çeken termometre, çift yollu güç beslemesine sahip. Dileyen kullanıcılar ürünü lityum pil (CR2302) ile kullanabilirken, dileyenler gücü USB 2.0 arabirimi üzerinden de sağlayabiliyor.


    Ölçümleri tercihe göre santigrat veya fahrenayt türünde yapabilen Kama Thermo Wireless'ın fiyatı hakkında şu an için net bir bilgi bulunmuyor.








  • Güzel bir ürünmüş.Türkiye'de de görmeyi isteriz.
  • Yararlı bir ürün. Ama ülkemize gelirse fiyatı oldukça yüksek olacaktır. Ayrıca bu işi yapan birçok alternatif ürün var. Onlar da alınabilir.
  • Fiyati 20$ ve yaklasik 1-2 aydirda amerikada satista :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.