Şimdi Ara

MSI'dan 16' ekranlı yeni dizüstü bilgisayar; VR630

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Anakart ve ekran kartları kadar son dönemde dizüstü bilgisayarlarıyla da sık sık gündeme gelen MSI, VR630 kod adlı yeni dizüstü bilgisayarını duyurdu. 16" boyutunda ve 2.54Kg ağırlığında olan taşınabilir bilgisayar, ECO Engine isimli güç yönetim özelliğiyle geliyor ve bu sayede kullanıcılar ön tanımlı 5 farklı kullanım modundan (Oyun, Film, Sunum, Ofis ve Turbo Pil) birini seçerek kullanım özellikleri doğrultusunda güç tasarrufu yapabiliyorlar.


    MSI VR630'un kuşkusuz en dikkat çekici özelliklerinin başında 1366 x 768 çözünürlüğünü destekleyen 16" boyutlu LCD ekran geliyor. VIVID isimli görüntü geliştirme teknolojisine sahip olan dizüstü bilgisayar AMD'nin Turion X2 Ultra veya Sempron Mobile işlemcileriyle tercih edilebiliyor. 4GB'a kadar bellek desteği sunan VR630'un grafik alt yapısın ise Nvidia'nın GeForcve 8200M G grafik işlemcisi karşılıyor. Tabii dizüstü bilgisayarın özellikleri bunlarla sınırlı değil.


    160, 250 veya 320GB kapasiteli SATA diskler ile tercih edilebilen MSI'ın yeni dizüstü bilgisayarı optik sürücü olaraksa DVD yazıcı kullanıyor. Çoklu kart okuyucusu, 1.3MP çözünürlüğünde dahili internet kamerası, Gigabit ethernet portu ve ExpressCard slotu bulunan MSI VR630, Avrupa fiyat listelerine 430 Avro'dan başlayan fiyat seviyesiyle giriş yapmış durumda.








  • bu modelin lcd ekranının marka modelini sözyleyebilirmisiniz...
  • 1 yıllık konu nerdeyse, resmi sitesinden ya da dist. atacağınız mail ile geniş bilgi alabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.