'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 29762 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Odamın kapalı balkonunu çalışma odası yaptım ama boru geçtiği için yarıklar var ve pencere mermerinin altına da örümcekler yuva yapmış. Dün bir tanesini öldürdüm pişman oldum, sonuçta mübarek hayvanlar. Birde biraz büyükceneler, Sanırım memleketimizde zehirli örümcekde pek yokmuş. Şimdi ne yapmam lazım, hafif böcekten korkan bir adamım şu an arkamda iki köşede de 2 tane var ve korkuyorum. Acaba ilaç alıp öldürsem ne olur, örümcek öldürürsem evi böcek de basar diyorlar. Evde besleyenler varmış. Ne yapmalıyım.
Böcek de değilki bu hayvanatlar. Binbir türlü faydası var. Ama ne bileyim tiksiniyorum biraz. yardım bekliyorum.
İşte ilk odaya girdiğimde ışığı açtım açmamla beraber bir tanesi borunun arkasına çıktılar. Gece avlanan hayvanatlar bunlar. Işık açık olduğu sürece saldırmazlar gibi bir düşüncem var. Birde şimdi araştırıyorum örümcek ısırığını böcek ısırıklarından ayırtmek kolaymış. iki adet birbirine çok yakın ısırık olurmuş. Kıskaçları ise ısırdıkları için.
Birde ortalama olarak bir insan ömrü boyunca uykusunda 8 adet örümcek yutarmış. Haydi afiyet olsun
Hiç Elleme seni ısırsın ve spiderman olmayı bekle ..
Böcek İlacı Kökten Çözüm
Lover's Grief .. Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
sahsen evimdeki orumcek ve orumcek aglarina hic dokunmuyorum. yazin hic sinek olmuyor hepsi orumcek aglarina takilir. simbiyotik iliskiler icerisindeyiz.
sana tavsiyem evde ekolojik denge kurmaya calis. sev onlari sevvvvvvvvvvv
hayatta en çok korktuğum hayvandır inanın 1 örümcek bana deyceğine aslanla 1 gece aynı odada kalmaya rağzıyım o derece ben gördümmü hemen sinek ilacını basıyorum valla mübarek hayvan ama odamda olursa uyuyamam ya..
birde camiilerde deve kuşu yumurtası kullanırlar çünkü örümcekler o yumurtanın olduğu yere hayatta uğramazlarmış..
Bırak kalsın, bizim evin bodrumunda en az 10 tane irili ufaklı örümcek vardır ve hiç ellemiyorum. Küçük böcekleri avlıyor, ortalığı temizliyor. Ha, bilgisayar başındayken arada bir bacağıma çıkmaya çalıştığı oluyor.
Bırak kalsın, bizim evin bodrumunda en az 10 tane irili ufaklı örümcek vardır ve hiç ellemiyorum. Küçük böcekleri avlıyor, ortalığı temizliyor. Ha, bilgisayar başındayken arada bir bacağıma çıkmaya çalıştığı oluyor.
benim örümceklerim 1 numaradır şaka bir yana cidden ben örümcekleri ellemem gezerler öle yazın rahattık kışında besliyorum.. Beni rahatsızda etmiyorlar geceleri yatağıma gelmiiyorlar fln(cidden :D) bilgisayardayken bir ara geliyorlardı bir tanesine yappıştrdım bi tane akılları başlarına geldi :D spiderman olcaz
Hocam bence de elleme kalsın orda.Örümcek haricinde bir böcek olsaydı yorumum farklı olurdu tabi.Ama Örümcek birçok böceği de avlıyor.İşine yarar yani.
// Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Tagan 500W//Windows XP Professional//
bende az önce odamda örümcek gördüm.ama kıyıpta üstüne basamadım ve basmamda.sonuçta beni öldürecek değil ya.hem kendinde demişşsin mübarek hayvan.ayrıca Allah c.c. merhametli insanları sever.
Şindi akşam yatmadan odanın bir kaç yerine ekmek kırıntısı ölü sinek ve ölü karınca koy.Bolca olsun.Işığı kapat.Gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin.Sabah kalktığında koyduğun yemekler bitmişse hayırlı olsun bi örümceğiniz oldu.
Şindi akşam yatmadan odanın bir kaç yerine ekmek kırıntısı ölü sinek ve ölü karınca koy.Bolca olsun.Işığı kapat.Gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin.Sabah kalktığında koyduğun yemekler bitmişse hayırlı olsun bi örümceğiniz oldu.
Örümcekler cansızları pek sevmez.
her gördüğüm örümcek orasında burasında ölü sinek taşıo
nick durumundan geldim öldürmeyin ya çok rahatsız oluyorsanız bişeyle alıp dışarı atın karafatmalar ve sivrisinekler dışındaki böcekleri öldürmem ben ne gereği var
ARkadaşım bi yerde okumuştum deve kuşu yumartası olan yerde örümcek olmazmış(doğru mu bilemem)Bulabilisen al bi tane parça koy odanın çeşitli yerlerine