Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LG KP320 Fiyat/performans rekortmeni

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> LG KP320 Fiyat/performans rekortmeni Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fantomasds

17 Ekim 2008; 14:34:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

LG Türkiye sitesini anlayabilmek mümkün değil ancak lg Hindistan sitesinden telefonun özellikleri. [font="Verdana"]Teknosada 217.5YTL
http://www.in.lge.com/Product/Products-Details.aspx?cat=238&pid=6215&subcat=Dynamite
General
Form factor Bar type
Network GSM 900/1800/1900 TRI BAND
Size
Dimensions 107x47x13.5mm
Weight 82g
Display
Screen size pixels 2.0" QVGA (240x320)TFT
Color 262K
Others
Polyphonic tones Yes (64 Polyphonic)
Speech Codec FR/EFR/HR/AMR
JAVA Yes
WAP Yes, Version2.0
Audio & Animation
Voice Codec FR / EFR / HR
AAC , MPEG4 Yes
WAV/AMR Yes
Sound format support MP3/AMR/MIDI/WAV/AAC
Music Ringtone AMR / IMDI / MP3 / WAV
Connectivity
GPRS/ EDGE GPRS Class 10
USB Connectivity Yes, slave 1.2
Bluetooth Connectivity Yes
Battery
Battery : Type / Capacity 3.7V, 900mAh Li-Ion
Talk time 3 hrs @900mAh @GSM900 PCL 5
Standby time 240 hrs @900mAh @ Paging period 5

Accessories Battery , Charger , Manual , User data cable , Ear microphone .
ÖZELLİKLER
Camera
Camera Module 3 MP
Auto Focus /Shutter Tone Yes
Colour effect Effect off, Grayscale, Sepia, Sepia Green, Sepia Blue,
Color Invert, Gray Invert, Blackboard, Whiteboard,
Copper Carving, Blue Carving, Embossment, Contrast, Sketch
Flash Yes
Image Quality Low / High / Normal
Digital Zoom Zoom 4X
Capture Resolution 240X320, 320X240, 640X480, 1280X960, 1600X1200, 2048X1536
Multi Shot 9 shot, 5 shot, 3 shot, 1 shot
White Balance Auto, Daylight, Tungsten, Fluorescent, Cloud, Incandescence
Self Timer Timer Off / 5 sec / 10 sec / 15 sec
Brightness Adjustment Yes
Camera (Movie capture)
Movie Capture Yes
Support Format MP4 / 3GP
White Balance Auto WB /Daylight / Tungsten /Fluorescent / Cloud/Incandescence
Colour Effects Effect off, Grayscale, Sepia, Sepia Green, Sepia Blue,
Color Invert, Gray Invert, Blackboard, Whiteboard,
Copper Carving, Blue Carving, Embossment, Contrast & Sketch
Movie Record Record, Stop, Pause
Movie Playback Play, Stop, REW, FF, Pause
Recording Time No time limit / 60 sec / 30 sec / 15 sec
Audio & Animation
MP3 Player Yes
FM Radio Yes
FM Recording Yes (Secheduled)
FM Alarm Yes
FM on Speakerphone Yes
Pre-set equalizer Yes
Real Spectrum Display Yes
Music player skin Yes
Video Wallpaper/ Caller ID Yes
Voice Recording Yes
Phone Book
Entry 1000
Field Name, Mobile, Home, Company name, Email address, Office number,
Fax number, Birthday, Associate Picture, Associate Video,
Associate Sound, Caller group
Last Number 40 each (Dialed ,Received, Missed)
Memory
Phonebook Memory 1000
SMS Memory 260
MMS Memory 100
Internal Memory Size 90MB
External memory slot Yes ( supports Micro SD card up to 4GB)
Others
Messaging SMS/EMS/MMS
Supported languages English & Hindi
Predictive word input Yes
Calendar Yes
To Do Yes
World Clock Yes
Unit converter Yes
Calculator Yes
Speakerphone Yes
Melody Composer Yes
USB Charging Yes
USB Data transfer Yes
Flight Mode Yes
Alarm Yes
Embedded games & applications Yes (Cricket & Sudoku, Mini Game World / Chequered Flag)
TV Out Yes
Phone Suite Yes
Bluetooth
Bluetooth Yes (version 1.2 with A2DP)
Object Push Yes
File Transfer MP3, Photo, Video, Ringtone

Siteden kullanma klavuzunu da indirebilirsiniz.

fantomasds

20 Ekim 2008; 9:22:12 

4 Gbyte micro sd krtı destekliyor. Test edildi.
Telefonla ilgili diğer özellikleri de yavaş yavaş anlatalım.
4 GByte micro sd kartı destekliyor. Mavi Bilgisayardan satın aldığım Bigboy marka 4 gbyte micro sd kart problem çıkartmadan tanındı. Satıcı çocuk bana 4 Gbyte'ı ne yapacaksın telefon kasılır kalır dedi. Ancak telefonda hiçbir yavaşlama olmadı. Tam kapasite bir deneyim dedim. 3,5 Gbyte'a yakın MP3 yükledim. Telefon hafıza kartı boş olduğu zamankiyle aynı hızda çalışıyor.
Nokia'larda görülen kasılma ve gecikmeden eser yok.
FM radyosunu istediğiniz ay hafta günde kayıt yapması için ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca kayıta kaldığı yerden devam edebilme özelliği de var. Mesela bir program 4 bölümde yayınlanacak.Birinci bölümü yayınlandı ve kayıt edildi, ikinci bölümü birinci bölümün sonuna ekleyerek tek kayıt yapabiliyorsunuz.
Telefon konuşmalarınızı kayıt edebiliyorsunuz. Günlük kullanımda çok ahlaki görünmesede ticari kullanımda sizi epey rahatlatacak bir özellik.

metbey

20 Ekim 2008; 15:45:53 

Arkadaşım senin gibi değerli ve ilgili arkadaşlarımız sayesinde bu Lg nin sitesi olsun ya da diğer yerlerdeki her türlü eksiklikler giderilecektir. Lg Türkiye yeni bir yapılanma içerisinde... Şu an hiç vakit kaybetmeden her türlü soruna eğilmeye çalışıyor. Bir çok çalışmadan, yoğunluktan dolayı site biraz arka plana itildi. Ancak en kısa sürede site tam donanımlı hale gelecektir. Böyle değerli, geri dönüşlerinizi, katkılarınızı, eleştirilerinizi yazmaya devam edin, şüpheniz olmasın yetkili birileri mutlaka bunları görüyor..., siz yeter ki yazın, "yazsam ne olur ki bana ne" demeyin... teşekkür ederim, değerli arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 20 Ekim 2008; 15:43:16 >

http://www.thewin7.com/---> Windows 7 hakkında herşey
tj2master

20 Ekim 2008; 18:16:54 

arkadaşlar bende bu telofonu almayı düşünüyorum.acaba mesaj yazma hızı,menü hızı,fotoğraf kaydetme hızı (çek tuşuna basıldığında o anki görüntüyümü yakalıyor) ve en önemlisi java desteği ile ilgili bilgi verebilecek biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 20 Ekim 2008; 18:17:09 >

fantomasds

21 Ekim 2008; 11:21:39 

Telefonla resim çekerken çekme tuşuna yarım basıyoruz.
Tıpkı fotoğraf makinası gibi netleme olunca ekranın ortasında yeşil bir kare çerçeve yanıyor. O zaman tuşa sonuna kadar basıp fotoğrafı çekiyoruz. Tahmin edileceği üzere bir fotoğraf makinası olmadığı için gece çekimleri iyi değil. (Hoş ben fotoğraf makinasıyla gece çekimi de yapmıştım ama istediğim sonuçları alamamıştım.)
Fotoğrafı çekince kaydet seçeneği çıkıyor ve kaydediyorsunuz. Çekme ve kaydetme işlemi Nokia'nın fotoğraf çekerken elektronların dönüşünü taklit eden kayıt sürecinden daha kısa sürüyor. Beyaz dengesi ayarıvar. Gece ayarı var.....
Mesaj yazmak da kolay. Java desteği de var.
Kısaca fiyatına göre iyi bir telefon. Şimdi 600-700 ytlye bir telefon alacaksanız anlarım sormanızı. LAptop fiyatına telefon alıyorsunuz ama bu hakikaten makul.
Nokia yeni bir model çıkarmış 2680s bu telefonu 211 ytlye satıyor. Ne var. 0,3 MP kamera 128x160 ekran. Karar sizin . Çok da düşünmeyin.
En nihayetinde telefon. Elinizden yanlışlıkla düşebilir, kuzen akraba kendi çocuğunuz ağlar zırlar elinizden alır kurcalar bozar. Kısaca bu cihazı fanus içinde kullanmayacaksınız. Her an cebinizde olacak. O nedenle ona zarar da gelebilmesini göze alabileceğiniz, kaybolsa çalınsa bozulsa kırılsa çok da içiniz yanmayacak, ama işinizi de görebilecek bir cihaz olmalı telefon.
Paranız bol olur o ayrı. O zaman gider tezgehtara bana en pahalısını ver. Sedef kakma, altın varak, adamentiyum "Volverin kaplaması:)" ne varsa olsun içinde dersiniz.

tj2master

21 Ekim 2008; 18:04:27 

ayrıntılar için teşekkürler.harcayacak çok para olmayınca parası da az da olsa alırken çok araştırmak gerekiyor napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 21 Ekim 2008; 17:59:58 >

inanki

22 Ekim 2008; 19:42:48 

Buraya da soralım...

Teknosa'nın internet sitesinde ürünün stoklarda olmadığı yazılıyor...

Müzik telefonu olmadığını biliyorum... Bir kullanıcı olarak dış sesi (mp3-radyo) hakkında yorum yaparsan sevinirim. Özellik ve fiyat! olarak çoğu telefondan güzel.
Telefonunuz hayırlı olsun.
wrrr

23 Ekim 2008; 23:58:21 

arkadaşlar ben de telefon almayı düşünüyorum araştırırken bir arkadaşın da önerisiyle bu telefonu da inceledim hoşuma da gitti açıkçası..yazılan yorumlara bakılırsa kullananlar da gayet memnun görünüyor..

şimdi benim için telefonda önemli olan birkaç husus hakkında soru soracağım..en önemlisi ben günde 60-70 adet mesaj yazıyorum..dolayısıyla tuş takımı ve telefonun ele oturması benim için çok önemli hızlı mesaj yazabilmek için..resimlere baktığımda telefon rahat görünüyor ama bir de kullanan arkadaşlardan yorumlarını almak isterim bu konuyla ilgili..

ikinci konu da şarj olayı..günde dediğim gibi 60-70 msj atsam 20 dk konuşsam yarım saat de radyo dinlesem bu şartlarda bu telefonun şarjı bana ne kadar gider acaba?batarya performansı hakkındaki düşünceleriniz nasıl?

son olarak da baktığım özellik radyosu idi..ama zaten yorumlarda herkes memnun olduğunu dile getirmiş zaten :) bunu sormama gerek bile yok sanırım :)

dolayısıyla ilk 2 sorum hakkında kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler :)

fantomasds

24 Ekim 2008; 15:19:02 

Lg KP320 de müzik
Arkadaşlar bu telefonda müzik dinlerken diğer denk telefonlarda da olduğu üzere şarkıyı ileri geri alamıyorsunuz. HAfıza kartında audio klasörünün içine zevkinize göre sınıflandırılmış dosyalar açıyorsunuz. YAbancı, yabancı klasik, yerli, türkü.... Bu klasörlerin içine mp3leri koyuyoruz. YErliye yerli, yabancıya yabancı.... (128Kbps, 192, 620 farketmiyor. Hepsini çalıyor.)
Daha sonra muzik çaları açıyorum. Ekle diyorum. Audio altından yabancıyı seçiyorum. Böylece yabancının içindeki tüm şarkılar listeye ekleniyor. Karışık istiyorsanız ard arda başka klasörleri de ekleyebiliyorsunuz.

Yok ben çorba severim derseniz hafıza kartı veya telefon belleği içindeki audio dosyasına istediğiniz şarkıyı atın. Karışık çalsın.

Yok ben düzeni de seviyorum ama ara sıra çorba da içeyim derseniz rastgele de çalabiliyor cihaz.

Otomatik ekle deyince telefonun içinde ne var ne yok (MP) ekliyor listeye.

Radyo 9 kanallı. Radyonun kullanılması için kulaklığın takılı olması gerekir. Kulaklık takılı ama ben radyonun hoparlörden dinlemek istiyorum diyorsanız hoparlörden de dinleme seçeneğiniz var. Radyo>seçenekler ayarlar hoparlör açık

Sabah uyanırken radyo ile uyanmak istiyorum diyorsunuz. O zaman kulaklık takılı hoparlör açık. Çalar saati radyoya yönlendiriyorsunuz. TElefon kapalı olsa bile vakti gelince açılıyor ve Amerikan flimlerindeki gibi radyo ile uyanıyorsunuz.

Telefonun şarjı 2 gün gitti. Epeyce konuşma yaptım.Radyo dinledim. Mp3 çaldım.
Şarz konusunda çok başarılı olmadığını kabul etmek lazım. Ancak telefonu şarkı yüklemek için pcye bağlayınca da çaktırmadan şarz oluyor. Telefona veri atarken (PCye bağlıyken.) eski modeller gibi kapanmıyor. Bu da güzel bir özellik.

fantomasds

24 Ekim 2008; 16:39:39 

Resim olarak max 200 kb sınırı konmuş.
170 KbLik 5 resim denedim olmadı. Demek toplam 200 kb sınırı varmış Ben de jırptım böylece 2 resim yükleyebildim.

Ekteki dosya (2)

fantomasds

24 Ekim 2008; 16:44:01 

resimlere devam

Ekteki dosya (3)

fantomasds

24 Ekim 2008; 17:00:38 

resimlere devam

Ekteki dosya (2)

fantomasds

24 Ekim 2008; 17:06:21 

Önceki resimdeki arka plan resmi 1280x960 çözünürlükteki Ferrari 612'nin içi.
Böyle büyük resimleri de arkaplan olarak koyabiliyorsunuz.

Ekteki dosya (2)

fantomasds

24 Ekim 2008; 17:10:03 

devam

Ekteki dosya (1)

fantomasds

24 Ekim 2008; 17:13:04 

resimlerime donanım haberin serveri dayanamadı .
Son resmi tekrar yüklüyorum.

Ekteki dosya (1)

tj2master

26 Ekim 2008; 19:49:12 

bu telefonu dün aldığım.aldığım yerdeki sonuncuydu.güzel bir şeye benziyor ancak java yükleme olayını hala çözebilmiş değilim

fantomasds

27 Ekim 2008; 11:43:28 

LG KP320'de mesaj çekmede sıkıntı olur mu?
REsimlerde de görülebileceği gibi tuşlar ayrı ayrı değil. Mesaj yazarken parmaklarınız rahatca kayacaktır tuşlar üzerinde. Ancak yinde telefonu elinize alıp bakın.
Teknosada ürün nasıl alınır? Bir teknosa mağzasına gidilir. Ürün var mı diye sorulur. Yok cevabı alınırsa "Lütfen sisteminizden girip hangi mağzanızda bu telefonun olduğuna bakabilirmisiniz acaba" diyerek görevlinin sizi reddemiyeceği bir tonla ricada bulunulur.
BAşka bir mağazada telefon varsa gidip alınır. Yoksa ne yapalım. YA gelmesi beklenir yada başka bir markaya yönelinir.
İnternet alışverişine halen güvenemediğimden bana cazip gelmiyor.

Ekteki dosya (1)

fantomasds

27 Ekim 2008; 11:50:16 

LG KP320 De melodi besteleme.
Telefon size farklı enstrumanların sesini sunuyor.
Flüt, mızıka, trampet, gitar, keman, piyano, org, saksafon, borozan
Bu enstrumanlardan dilediğinizi seçip bestenizi yapın herkesten farklı zil sesiniz olsun.

Ekteki dosya (1)

fantomasds

27 Ekim 2008; 11:53:31 

fotoğraflar
4 Gbyte micro sd kart kaanıtı

Ekteki dosya (1)

tj2master

27 Ekim 2008; 12:10:06 

JAVA yükleme olayını çözebilen var mı?

Angelmax

Sisteme Gözat

27 Ekim 2008; 12:22:12 

Mrb @fantomas arkadasim.. Telini gule gule kullan.. Ben de su anda LG nin KG290 modelini kullaniyorum.. surgulu kapakli, kucuk, s1k, kullanisli bir tel.. Ozelikleri de fiyatina gore gayet iyi ancak yine de bazi yazilimsal kisitlama ve eksikler canimi s1km1yor degil.. Bu baglamda sana birkac soru sormak istiyorum musadenle..
1) Video cekim coz.lugu kac ve cekim kalitesi nasil? Ayrica tam ekran video oynatma ozelligi var mi?
2)Ozellikle hoparlor ses kalitesi ve ses cikis seviyesi ne durumda? Sesi ahizeden mi veriyor yoksa ayri bir hoparlor mevcut mu?
3)Bluetooth dan alinan dosyalarda boyut siniri var mi? Ya da direk hafiza kartina kayit icin bir ayari var mi? (telfndn baska bir telfna)
4)Bluetootht dan (baska bir telfndn) alinan java oyun ve uygulamalar otomatik olarak yuklenip kuruluyor mu? (Nokia ve SE larda bu mumkun)
5)Menuleri benim telden farkli gorunuyor.. Flash tema, hareketli duvar kagidi, video zil sesi, animasyonlu menu gibi ozellikler mevcut mu?

Simdilik bu kadar.. Deneyerek ya da biliyorsan cevap yazarsan memnun olurum..Tesekkur ederim..

Siemens S55, (yakinda), Razr V6 Maxx ya da Silver L9, .. Diğer kullanıcı adım: SonyManiA
email: etaner_1@yahoo.com, MSN: gizemliboy@hotmail.com.. Sevgi ve saygılarımla..
kingcobra33

27 Ekim 2008; 22:07:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

Mrb @fantomas arkadasim.. Telini gule gule kullan.. Ben de su anda LG nin KG290 modelini kullaniyorum.. surgulu kapakli, kucuk, s1k, kullanisli bir tel.. Ozelikleri de fiyatina gore gayet iyi ancak yine de bazi yazilimsal kisitlama ve eksikler canimi s1km1yor degil.. Bu baglamda sana birkac soru sormak istiyorum musadenle..
1) Video cekim coz.lugu kac ve cekim kalitesi nasil? Ayrica tam ekran video oynatma ozelligi var mi?
2)Ozellikle hoparlor ses kalitesi ve ses cikis seviyesi ne durumda? Sesi ahizeden mi veriyor yoksa ayri bir hoparlor mevcut mu?
3)Bluetooth dan alinan dosyalarda boyut siniri var mi? Ya da direk hafiza kartina kayit icin bir ayari var mi? (telfndn baska bir telfna)
4)Bluetootht dan (baska bir telfndn) alinan java oyun ve uygulamalar otomatik olarak yuklenip kuruluyor mu? (Nokia ve SE larda bu mumkun)
5)Menuleri benim telden farkli gorunuyor.. Flash tema, hareketli duvar kagidi, video zil sesi, animasyonlu menu gibi ozellikler mevcut mu?

Simdilik bu kadar.. Deneyerek ya da biliyorsan cevap yazarsan memnun olurum..Tesekkur ederim..

LG KG290 modelinde yazılımsal bazı sınırlamalar mevcut.Örneğin belirli bir boyuttan fazla dosyanın BT.ile alınamaması (5 MB sanırım),
başka tellerden BT.ile uygulama yüklenememesi, dosyaları hafıza kartına alma seçeneğinin olmaması,kulaklığının 2.5 mm jaklı olması
ve bir çok kulaklığın telefonda çalışmaması (N o k i a 2300 kulaklığı çalışıyordu yanılmıyorsam) vb.gibi.Ayrıca ses kaliteside iyi değil.
Umarım yardımcı olmuştur.Kolay gelsin.

Acer ASPIRE AS5520G-503G25MI
AMD Turion X2 TL-60 2.0GHz
3GB RAM - 250GB HDD
128MB Nvidia® GeForce 8400M G up to 896 MB

LG C 3400,ROKR E2

oktay555

27 Ekim 2008; 23:44:52 

quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

LG KG290 modelinde yazılımsal bazı sınırlamalar mevcut.Örneğin belirli bir boyuttan fazla dosyanın BT.ile alınamaması (5 MB sanırım),
başka tellerden BT.ile uygulama yüklenememesi, dosyaları hafıza kartına alma seçeneğinin olmaması,kulaklığının 2.5 mm jaklı olması
ve bir çok kulaklığın telefonda çalışmaması (N o k i a 2300 kulaklığı çalışıyordu yanılmıyorsam) vb.gibi.Ayrıca ses kaliteside iyi değil.

@kingcobra33
angelmax zaten kg290 kullanıyormuş ve bahsettiğin sıkıntılardan dolayı kp320 hakkında bilgi almak istiyor

Nike

28 Ekim 2008; 14:33:04 

"Her bakmak görmek değildir... "

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || Sms Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
I Love You E.W
Umut Herşeydir...!
Angelmax

Sisteme Gözat

28 Ekim 2008; 16:31:56 

quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Bilgiler icin sagol @King arkadasim..ancak @Oktay arkadasimin dedigi gibi zaten LG KG290 kullaniyorum ben..Yine de tesekkur ederim..
Bazi hatalarini telafi etmek istiyorum yalniz.. 1. Bluetooth dan uygulama ya da oyun yukleniyor, aliyor yani ama tel bunlari gorup kurmana izin vermiyor..
Ancak baska tellere gonderme imkanin var.. Boyle daha dogru oldu sanirim.. 2. Ses kalitesi bence iyi ancak ahizeden verdigi icin ses cikisi cok cok ciliz kaliyor.. Yine de kaliteli ve bitrate degerleri yuksek Mp 3 parcalarda kaliteli ve net bir ses veriyor diyebilirim.. En azindan E250 den kesinlikle daha iyi.. 3. kulakligin 2.5 mm jakli olmasi da bir eksiklik sayilmaz.. Cunku cogu telde bu standarttir, KG290 da bir muzik telefonu degil.. Sagol, sana da kolay gelsin dostum..

Siemens S55, (yakinda), Razr V6 Maxx ya da Silver L9, .. Diğer kullanıcı adım: SonyManiA
email: etaner_1@yahoo.com, MSN: gizemliboy@hotmail.com.. Sevgi ve saygılarımla..
dyoldas

28 Ekim 2008; 20:34:26 

sar degeri kac bilen varmı

sıfat olarak insana degil kişilik olarak insana benze
kingcobra33

28 Ekim 2008; 22:00:02 

quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

@kingcobra33
angelmax zaten kg290 kullanıyormuş ve bahsettiğin sıkıntılardan dolayı kp320 hakkında bilgi almak istiyor

Farkındayım KG 290 kullandığının.Sadece genel sıkıntılarından bahsettim telefonun.Sorun yok.

Acer ASPIRE AS5520G-503G25MI
AMD Turion X2 TL-60 2.0GHz
3GB RAM - 250GB HDD
128MB Nvidia® GeForce 8400M G up to 896 MB

LG C 3400,ROKR E2

tj2master

29 Ekim 2008; 10:50:01 

quote:

Orjinalden alıntı: dyoldas

0.597

tarlk

30 Ekim 2008; 17:02:11 

quote:

Orjinalden alıntı: tj2master

quote:

Orjinalden alıntı: dyoldas

0.597

Cihazın kullanım kılavuzunda yazan değer değilmi bu? Bildiğim kadarıyla yeni cihazlarda bu değerin diğer bilgilerle birlikte yer alması gerekiyormuş.

tj2master

1 Kasım 2008; 18:05:27 

telefonu aldığımda ilk izlenimlerin iyiydi ancak gördüğüm bazı sorunlar yüzünden telefonu iade ettim.olumlu yanlarından çok olumsuz yanları beni ilgilendirir diyenler bakabilirler

1-özelliklerine baktığında 3 MP autofocus kamera mükemmel gözüküyor ancak fotoğrafı çekerken çekme

tuşuna bastıktan sonra bile bir süre telefonu sabit tutmalısınız, sabit dediğimse hiç ama hiç

kıpırdamayacak,yoksa resimler bulanık çıkıyor.olduki sabit tutmayı başarabilseniz bile resim sizin

çektiğinizde farklı çıkıyor

2-resim çekmeye kalktığınızda ekranın ortasında bariz şekilde kocaman bir pembelik çıkıyor, tabiki

tüm resimlerdede

3-led olmasına rağmen performansı içler acısı

4-telefonun güya Java desteği var ama şimdiye kadar yüklediğim onlarca program ve oyundan sadece bir

iki tanesi çalıştı.genelde yüklemeden hata veriyor.yüklenenlerde ise uygulamayı başlatıyorsunuz ancak

takılı kalıyor ve çalıştırmıyor.bunu aşmanın yolları olabilir ancak her uygulama için uğraşmak can

sıkıcı

5-toplu şekilde mesaj silme işlevi belirli bir mesaj sayısından sonra çalışmıyor

6-arka planda müzik dinlerken telefon komutlara cevap vermeyebiliyor.tek çare kapatıp baştan açmak

7-mesaj yazmak gerçekten çok kolay olsa da tuşların birbirine yapışık olması zamanla gevşeyecekleri

izlenimi veriyor

8-telefonun yazılım desteği çok sınırlı.hatta yok gibi bir şey

kısacası kağıt üzerinde gerçekten mükemmel bir telefon ancak belirttiğim sıkıntılardan ve sony-ericssondan sonra attan inip eşeğe binmiş gibi hissettiğimden 2 gün kullanamadan iade ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 1 Kasım 2008; 18:06:26 >

BayMerakli

2 Kasım 2008; 13:17:44 

2gun Kulanip Olumsuz yorum yapan Uyeye 2 Hafta Kullandiktan Sonraki Yorumlarim
Sorunlariniza maddler Halinde Cevaplayacagim Anlasilmasi basit olsun diye...
1)Resim Cekerken Sabit Tutmak Gerekli ama bozuk Cikmasi Farli Cikmasi gibi bir Durum ASLA OLMADI.

2)ASLA Resim Cekerken yada Cektikten Sonra PEMBE lik olmadi Kamera Lensini islak mendille Silip Deneseydiniz.

3)Led Olmasi iyi ama Kusur olmasi deil Video Cekerken Kullanilamamasi yanlis yorum yapmissiniz.

4)Java var ben 3 program 1 Oyun Yukledim Deneme Yanilma yoluyla devam ediyorum.2Sozluk 1 splintercel.
5)Belirli mesdaj derken 70 mesaji ayni anda silmektenmi bahsediyoruz yani 5-10mesaji hizli olarak silebiliyor.
6)Komuta Cevap verememekten maksat ac kapat deil.Telefon Muzik Calarken Bekleme konumuna geciyor ekran isigi filan sondugunde siz bir tusa basiyorsunuz.Telefon 2saniye sonra ekran yaniyor muziki durdur ac kapat onceki sonraki calisiyor hatta en garantilisi fon muzigi yani muziki acip arka planda cal deyip mesaj yazdigim okudugum cok oldu.
7)20den fazla telefon kulandim tus gevsemesine karsilasmadim belki yumusak gibi daha yumusak olursa bilemem
8)KVK Garantili Alip Goturursunuz Gizli koduna basip (Muhendislik Menusu) Yazilim versiyonunu okursunuz.
Dersiniz bende .....yazilimi var yenisi varsa yukleyin (Ucretsiz)Onlarda yardimci olur
ileve:Bu fiyata 210ytl 3mp kamera Tv Cikis Radyo Radyodan Kayit 90mb hafiza 4gb kart calistiran (ben 2 kulanyom 4gb calistigi ispat edilmis) hangi marka var.
Yani Mukemmel olamaz ama fiyat kalite orani mukemmel ayni ozellikte Samsung olsa 400 SonyEricson olsa 520ytl olurdu 2gun kullanip yada kullanamayip 5para etmez yada ise yaramaz demek bence yanlis

Ne kadar Bildigim Degil Neyi Bildigim Onemli
tj2master

2 Kasım 2008; 13:56:19 

yanlış anlaşılıp cevaplanan sorunları maddeler haline tekrar yazıyorum kolay anlaşılsın diye

1)bozuk ve farklı dediğim durumlar resmin net çıkmaması ve resmin kadrajda gördüğünüzden minimum 1-2 mm kaymış olması.onlarca resim çekmeme rağmen "net" diyebildiğim resimler çok az.bir çok kameralı telefon kullanmama rağmen bu telefonda net resim çekemiyorsam sorun tabi ki "bendedir"

2)kutudan çıkardığım gibi çektiğim resimlerde lensin kirli olma ihtimali olamazdı ancak telefonun kendisinde bir problem olabilir

3)kullanıcı benim.tabi ki yorumum subjektif olacak.yorumun yanlışlığını kim sorgulayabilir.led "bana" yetersiz geldi

4)Java yok demiyorum.onlarca program denedim sadece gmail,opera ve bir de oyun çalıştırabildim diyorum.

5)250sms hafızası olan bir telefonda 70 mesajı aynı anda silemiyorsam napayım o kadar hafızayı

6)komuta cevap vermemekten kasıt aynen kapat açtır.müzik çaları arka plana alıp sms okurken telefon kilitlendi ve hiç bir komuta cevap vermedi.

7)tuş gevşemesinden kastım tuşlar bitişik olduğundan üçlü grup içinde bir gevşeme olabileceği

8)yazılım desteğinden kastım firmware desteği değil.bilgisayardaki yazılım desteğidir.sony ericsson kullanan biri yazılım desteğinin ne demek olduğunu iyi bilir.

ben "işe yaramaz", "5 para etmez" demedim.iki gün kullanmak olumsuz yönleri görmeme yetiyorsa bence yeterli süredir.yorumumu dikkatlice okursanız son cümlede yorumlarımın tamamen subjektif olduğunu, kağıt üzerinde mükemmel bir cihaz olup "beni" tatmin etmedğini söyledim.

ayrıca kimi, neden yanlış yönlendirme ihtiyacı hissedeyim ki.cep telefonu kullanmak bir alışkanlıktır.ben alışık olmadığım bir markaya geçtim ve daha önce kullandığım telefonlarda yaşamadığım sıkıntıları yaşadım."benim" kullanım tecrübelerim tabi ki başkalarınınkilerle farklı olacaktır

fantomasds

3 Kasım 2008; 15:01:44 

Arkadaşlar
Neyle fotoğraf çekerseniz çekin cihazı sabit tutmalısınız. Profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşanlar bu nedenle 3 ayak kullanır. Ben göbek atarken net fotoğraf çekeni görmedim. Biz dünyadaki en mükemmel telefon budur demiyoruz. 220 YTL civarı alınabilecek en iyi telefonlardan biri diyoruz. Bu telefon ne bir blackberry nede bir Ayfon (Iphonre dimi) 3g.
Teknosada Sony ericsson w880 telefonu da 200 YTL'ye satmışlardı. Benim bir tanıdığım bu telefonu geçen sene 800 YTL civarı fiyata almıştı. Ama Sony Ericsson müşteriyle dalga geçer gibi 4 kat indirim yaptı. LG'de böyle bir şey başınıza gelmez. KP 320'yi bir yıl sonra 50 YTL'ye vereceklerini sanmıyorum. Ayrıca insanın aklına da takılmıyor değil bir bit yeniği mi var ki bu kadar düşüyor fiyatı?
Java mevzusuna gelirsek; arkadalşlar ben 7-8 yaşındayken kara atari ile dobişko, araba yarışı v.s. oynamış biriyim. Şu sıralar Grand Turismo 5 Prologue'yi gördükten sonra eski günlere dönemem doğrusu. Telefondaki abuk subuk oyunları oynamak bana göre vakit israfıdır. Oyun oynanacaksa da aç PCyi kral gibi oyna vaktini boşa geçirdiğine deysin. (Bu aralar Grid isimli oyunu bitirdim muhteşemdi. TAdı damağımda kaldı.)
Son olarak da her ürün fiyat-performans oranına göre değerlendirilir. Mesela orta sınıf bir araba olan Peugeot 407 44 000 ytldir.Mercedes c180 de 54 000 eurodur. YTL olarak yaklaşık 108 000 ytldir. Direkt karşılaştırsan mercedes üstün gelir ancak yaklaşık 2.2 kat fazla vermeye değecek kadar da iyi midir? Her ikisi de çarpışma testlerinden 5 yıldız almış, aynı boyutta aynı konforda arabalar. Üstelik aarabayı aldın kontağını çevirdin sonra satmak istedin. En az %20 değer kaybeder.
Kısaca LG KP 320 benim gözümde Peugeot 407 gibidir. Ben LG'yi alırım, 2,5 sene kullanırım. Sonra değer kaybını önemsemeden satarım. Gider daha yenisini daha özelliklisini alırım. Peugeot alan da böyle. Alır biner zevkini çıkarır satar. Başka bir arabaya biner. Mercedes alan bir arabaya binerken peugeot alan Mercedes parasına iki arabaya biner, teknolojiyi de yakından takip eder.

Ekteki dosya (1)

lord of law

7 Kasım 2008; 0:17:01 

arkadaşlar kp320 nin video kaydı için kaç fps ye sahip olduğunu ve bu cihazla çekilmiş bir video örneğini hiçbir yerde bulamadım ...tube de dahil buna.bilen arkadaşlar bu verilere nerden ulaşa bilirim yardımcı olabilirlerse sevşnirim. ayrıca telefonu alan arkadaşlarda olmuş ama örnek foto koyan hiç olmamış.biraz daha ayrıntılı inceleme istiyoruz arkadaşlar, özellikle foto ve camera açısından.

PARANIN GÜCÜ-AKLIN GÜCÜ-BİLEĞİN GÜCÜ. İŞTE 3 BÜYÜK GÜÇ...EN BÜYÜK GÜÇ İSE HERKESİN MANEVİYATINDA SAKLI!!!
ShekerCocuq35

15 Kasım 2008; 21:06:58 

Bugün 228 / 9 verip Lg Kp320 aLdım iyi ki aLmışım gözlemlerimi paylaşırım yakında..

ALayıNa iSyan öLümüne GÖZTEPE...
krtll

15 Kasım 2008; 21:26:14 

bende teknosadan 1 saat once aldım su an sarjda yarın itibariyle izlenim ve resimleri yuklerim tel. cok hafif ve gorunusude guzel

ShekerCocuq35

15 Kasım 2008; 21:44:21 

fantomasds BayMerakli 3 tane Kp320 topiği var bunları tek başlıkta birLeştirsek hem paylaşım için hem de fikir alışverişi için..biz kullanıcılar ve telefonu merak edenlere daha faydalı olur.ne deRsiniz..?yönetici arkadaşlar da el atarsa daha iyi oLur bence.

zxcwv

17 Kasım 2008; 15:44:12 

bu telefonun ışık süresini kısaltma veya uzatma veyahut ekran parlaklığını ayarlama özelliği varmı kullanan arkadaşlar bi zahmet cvplarsalar güzel olur

ShekerCocuq35

17 Kasım 2008; 19:15:47 

AyarLar>Ekran>Arka pLan Ayarı yaptığımız zaman üstte ParLalık (5 kademe) aLtında Süre (Max.60 saniye ye kadar:''saniyeleri 1 2 3...60 şeklinde 1 er 1er ayarlayabiliyoruz)

zxcwv

18 Kasım 2008; 12:01:02 

birde bu telefonun kamerasında makro özelliği varmı ikincisi, telefonla konuşurken ahize sesi nasıl kaliteli mi veya düşükmü, yüksekmi cvplarınız için şimdiden teşekkürler dün bi telefoncunun yanından geçerken bu telefon gözüme aldı dedim fiyatını sorayım eğer 220 ytl civarıysa almayı düşünüyordum birde ne gördüm telefoncu dedi bana fiyatı 370 ytl 5 yıl garantisi varmış şok oldum 220 ytl yi anladıkta bu telefona 370 ytl kesinlikle verilmez

Sayfa:   [1] 2 3   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> LG KP320 Fiyat/performans rekortmeni Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
The Godfather II
Baba geri döndü.
WD Caviar Black 1TB WD1001FALS
Western Digital'in performansıyla iddialı Black sabit disk serisinin son üyesi test masamızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız