Şimdi Ara

Asus dokunmatik ekranlı yeni dizüstü bilgisayarlarını gelecek yıl duyuracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son dönemde mobil pazarda ağırlıklı olarak Eee PC ile gündemde olan ve geçtiğimiz ay ulaştığı yüksek satış rakamıyla dikkat çeken Asus'un dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayar planları da netleşiyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre, Tayvan merkezli Asus, dokunmatik ekranlı ilk Eee PC modelini yani netbook'unu önümüzdeki yılın ilk ayları ile birlikte kullanıma sunacak.


    Ayrıca firma benzer bir adımı diğer mobil çözümlerinde de atacak gibi görünüyor. Zira açıklanan bilgilere göre, gelecek yılın ilk yarısı içerisinde 11.6 veya 12.1" boyutunda dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayarlar da pazara sunulabilir. Şu an için planan dizüstü bilgisayarların teknik detayları netleşmiş olmasa da Asus'un dokunnmatik ekranlı yeni dizüstü bilgisayarlarının en kötü ihtimalle Computex fuarında görücüye çıkabileceği belirtiliyor.








  • quote:

    Orjinalden alıntı: munzur00


    bu habere göre hiçte küçük değilmiş.

    http://www.chip.com.tr/konu/Dokunmatik-Eee-PC-herkesi-sasirtti_9123.html


    Bu bir şaka mı?

    MAC'in kopyası. 4.5 kilo. Bu model tutmaz.




  • arkadaşım iki haber arasında sanırım fark var dikkatli bakarsan bahsedilen diğer pc masaüstü all-in-one model bu ise notebook ve dokunmatik neyse haber için teşekkürler alınabilecek bi model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.