Şimdi Ara

EGREAT EG-M31B (DTS, mkv,divx,eSatax2,HDMI 1.3,wirelessN,torrent...) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
30.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar m32b mi m34a mı karar vermeye çalışırken şimdi bir de ıcybox ıgördüm hepsiburada da. hemen hemen hatta nerdeyse hepsi özellik olarak aynı gözükmekle beraber fiyat olarak farklılıklar var. siz hangisini tavsiye edersiniz?

@sadays
    Dostum, iki tarafa yetişmek zor oluyor yaw

bu forumda wdci arkadaşların kurduğu nmt forumu oraya da üye olursan bekleriz güzel bir birliktelik oldu ben egreatm32 incelememi ekledim sende m31'i ekle

bak o zaman 3 tarafa birden nasıl yetişeceksin

Orjinalden alıntı: sadays

http://www.hd-players.net/wdtv/forum/index.php

bu forumda wdci arkadaşların kurduğu nmt forumu oraya da üye olursan bekleriz güzel bir birliktelik oldu ben egreatm32 incelememi ekledim sende m31'i ekle

bak o zaman 3 tarafa birden nasıl yetişeceksin

Üye oldum. Birazdan 31B incelemesini taşırım. Ne yapacağımı ben de merak ediyorum.

quote:

bu arada eline sağlık gene döktürmüşsün

Teşekkürler. Asıl 31B nin kasasını değiştirmek, kafama göre bir kasa hazırlamak istiyorum ama vakit bulamıyorum.

• _____________________________

• bir tane daha link

http://www.egreat.nl/downloads/manual_egreat.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz0571 -- 11 Haziran 2009; 2:32:12 >
  • Arkadaşlar yeni firmware ile HDMI dahil ses çıkışlarından DTS to 2 channel stereo downmix desteği geldi. Cihazın bir eksiği kalmadı. Benzer cihazların içinde + özellikleriyle artık öne çıkıyor. (eSata, on/off anahtar, kumandadan on/off vb)

Release Date : June,2009
    Firmware Version : EG-M31B-M33A-M34A-FW20090204http://www.egreatworld.com/en/Support31B34A.asp
    NMT Apps Version: EG-M31B-NMT-20090115

1.No NMT apps, still previous 00-17-090115-15-EGR-403
    2.DTS Stereo downmix supported
    3.Fixed long playback of some TS file causing system crash
    4.Fixed formatting SATA HDD failure on some large capacity HDD
    5.Fixed further DTS dropouts in MKV.
    6.Add Hebrew language.

@aziz0571
    Linkler için teşekkürler.

• sevgili ahbecan rıca ederim.fotolar çok net olunca kendimi tutamadım.bende 8-9 aydır araştırıyorum bir türlü karar veremedim.aslında bir yandan gidiyim M34A alayım diyorum(bende ankaradayım metepeden alayım diyorum) ama almışken eksik bir özelliği olmasın istiyorum.wd hd tv yi çok araştırdım ve almakta istiyorum ama bence bir kaç eksiği var.örnek DTS,açma kapama tuşu,e-sata çıkışı,kumandası çok küçük iş görmez.bilinen eksikler her kes biliyor zaten.M34A nın bile kumandası 40 tuşlu,açma kapama tuşu var,DTS geldi,sata bağlantısı var yanda kutusunda kablosu bile var,kasa alüminyum.gibi artıları var.

aslında EG-M32B yide dik olmasından dolayı hiç sevmedim ayrıca EG-M31B hoşuma gitti tek hoşuma gitmeyen tarafı e-sata önde ama yinede olsun alınır. ama favorim şimdilik EG-M33A bakalım alabilirsek tabiki.siz bir EG-M31B kullanıcısı olarak tavsiye edeceğiniz cihaz hangisidir.dvd takılmasından dolayı EG-M32B demeyin benim için önemli bişi değil.lütfen bir kullanıcı olarak yorumlarını bekliyorum.

benim önceliğim şöyle.HDMI 1.3 olsun.DTS ok,e-sata olsun.açma kapama olsun,kumanda şık olsun.

1-EG-M33A
    2-EG-M31B
    3-EG-M34A (e-sata yok)

diğer markalar.sıralama karışık bir türlü karar veremiyorum.

1-Tvix HD-M 6500A mkv player (epey pahalı)
    2-Popcorn Hour (Network Media Tank) DVD Player A-110
    3-HDX 1000 MKV Player (kumandası çok güzel)
    4-ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player
    5-WD TV HD

• m34 yeter herkes e-sata to sata paşa paşa kullanıyor hem ucuz da

olmazsa MeTePe'ye söyleyeceksin sana sonraki partide bir tane m33 getirecek

m34 yeter herkes e-sata to sata paşa paşa kullanıyor hem ucuz da

olmazsa MeTePe'ye söyleyeceksin sana sonraki partide bir tane m33 getirecek

tavsiye için çok teşekkür ederim bir arayayım bakalım getirebiliyormu EG-M33A modelini.tabi fiyat olayı da var.

http://www.getabargain.com.au/tplink-tlwn821n-wireless-adapter-p-490.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz0571 -- 18 Haziran 2009; 23:46:06 >

Bende bu ürüne sahip olanlardanım. İlgili tüm iletileri okudum. Ancak bu ürüne sahip olanlardan hiçbir aradaşın bu üründe kusursuz bir Türkçe desteği olmadığından bahsetmemiş.

Belki de ben yanılıyorumdur. Hemen açıklayayım: Türkçe harfler kullanarak isimlendirdiğiniz dosya ve klasörler, TV üzerinde çalıştırdığınızda görülemiyor. Bunun yerine garip semboller çıkıyor.

Anladığım kadarıyla bir bir firmware problemi. Çünkü kullananlar bilirler; Egreat' den Myihome yüklü bilgisayarınıza bağlatı yaptığınızda Türkçe karakter desteğinde sorun görülmüyor. Ancak cihazın yani Egreat' ın yerel diskine baktığınızda problem olduğunu görüyorsunuz.

Bunu gerçekten farkeden yok mu ? Varsa ne düşünüyorsunuz.

Herkese sevgiler...

Orjinalden alıntı: tozdem

Merhaba Ahbecan,

Bende bu ürüne sahip olanlardanım. İlgili tüm iletileri okudum. Ancak bu ürüne sahip olanlardan hiçbir aradaşın bu üründe kusursuz bir Türkçe desteği olmadığından bahsetmemiş.

Belki de ben yanılıyorumdur. Hemen açıklayayım: Türkçe harfler kullanarak isimlendirdiğiniz dosya ve klasörler, TV üzerinde çalıştırdığınızda görülemiyor. Bunun yerine garip semboller çıkıyor.

Anladığım kadarıyla bir bir firmware problemi. Çünkü kullananlar bilirler; Egreat' den Myihome yüklü bilgisayarınıza bağlatı yaptığınızda Türkçe karakter desteğinde sorun görülmüyor. Ancak cihazın yani Egreat' ın yerel diskine baktığınızda problem olduğunu görüyorsunuz.

Bunu gerçekten farkeden yok mu ? Varsa ne düşünüyorsunuz.

Herkese sevgiler...

Sizin bu mesajınız üzerine neredeyse aynı yazılımı kullanan EGREAT M32B ile hemen bir test yaptım..

1. Önce cihazın içindeki harddisk ÖÇŞİĞÜIğüşiöç.txt isimli bir dosya attım.. Cihazdan baktığımda sorunsuzca tüm Türkçe harfler görünüyordu.

2. Bilgisayaıma kurulu Myihome klasöründe bir videonun adını aynı yukarıdaki gibi değiştirdim. Cihazdan myihome'a bağlanıp baktığımda onda da Türkçe harflerin tamamı okunuyordu.

Ancak, şöyle bir durum olabilir mi diye düşünüyorum? Fat32 formatlı bir USB bellek de bulunan dosyalarda bir ihtimal gözükmüyor olabilir. Elimin altında yakında bir USB disk olmadığı için deneyemedim. Daha sonra dener bakarım.

Sonuç olarak, Egreat M32B'de olmadığı için M31B'de de olmaması gerekir diye düşünüyorum. Acaba eski yazılımı kullanıyor olabilir misiniz?

• ahbecan kardeş merhaba sen bayaa araştırdın bu olayları oyüzden soruyorum. Ben 31b yi satıp nvida nın ion adlı bi bordu çıktı bizim aletler kadar bir bilgisayar nasıl dır kıyaslamak gerekirse.. birde satıyorum desem alıcısı lurmu bizim aletin bide kaç kuruş eder..nmt+1 tb wd+USB-N adaptör ?

Evet 31C ve B farklı değiller. Yazılımlar birebir aynı. En güncel olanı yükledim. İngilizce XP kullanıyorum ve NMT' ın diski ext3 ile formatlı. Bende bir çok farklı şekilde kullanarak denedim.

Sorun, myhome server PC' ye USB ile veya FTP üzerinden bağlandığınızda Türkçe isim verirken oluyor ve hatta kopyalandığında dahi sorun yok. Manuel girdiğiniz isim de sıkıntı oluyor.

Garip ve ne olduğunu anlayamadım. Sizde tüm farklı yollarla Türkçe karakter desteğini test ederseniz sevinirim.

Teşekkürler. Kolay gelsin.
    PC SİSTEMİM:IntelCore2 Duo E-6550 2.33 Ghz İşlemci-Asus P5K-E Wifi Anakart-Asus Ati Radeon HD 3850 Ekran Kartı(512 Mb-256 Bit)-Creative Augidy SB X-Fi Ses Kartı-Asus DRW-2014 L1-Asus DRW-2014 S1- Samsung DRW-S203N-LG DRW-GH20NS-Kingston Hyper-X 4X1 Gb 800 Mhz Ram-OCZ 600 Watt Power Suppyl
  • elbette popcorn m34 onun muadili değil WD'in doğrudan rakibi

m32 mi popcorn mu dersen şeksiz şüphesiz m32 derim
    PC SİSTEMİM:IntelCore2 Duo E-6550 2.33 Ghz İşlemci-Asus P5K-E Wifi Anakart-Asus Ati Radeon HD 3850 Ekran Kartı(512 Mb-256 Bit)-Creative Augidy SB X-Fi Ses Kartı-Asus DRW-2014 L1-Asus DRW-2014 S1- Samsung DRW-S203N-LG DRW-GH20NS-Kingston Hyper-X 4X1 Gb 800 Mhz Ram-OCZ 600 Watt Power Suppyl
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.