Şimdi Ara

DUYURU : Yazılım Geliştirme Bölümünde AÇILDI :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DonanimHaber - Yazılım Geliştirme Bölümünde duruma göre değişmek ile beraber 23 ila 30 hafta arasında sürecek bir PROGRAMLAMA KURSU açıyoruz.

Rağbet görmesi halinde hedeflenen Plan :

+ C Programlama Dili (10 - 13 hafta)

+ Temel C++ Programlama Dili (5 - 7 hafta)

+ SQL Bağıntılı C++ Programlama (8 - 10 hafta)

TOPLAM : 23 ila 30 hafta arasında değişen bir kurs olacak.

Talep olması halinde bir başka programlama diline bu eğitimden sonra ve yahut önce geçilebilir. Gerekli yerlerde videolu ders de eklenecektir.

...:::Bilgilerinize:::...

Not : Fikirlerimizi saygı kuralları çerçevesinde belirtelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Progr4mm3r -- 19 Ekim 2008; 10:15:41 >

• Yazılım geliştirme bölümünün daha çok ilgi görmesi açısından yararlı olacağını düşünüyorum. Türkiye'de programlama konusunda çok fazla kaynak yok, ceviz.net ve birkaç ufak site var bildiğim. Programlamanın daha çok ilgi görmesi hoş olacaktır.
    test 4
    test 5
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Yazılım geliştirme bölümünün daha çok ilgi görmesi açısından yararlı olacağını düşünüyorum. Türkiye'de programlama konusunda çok fazla kaynak yok, ceviz.net ve birkaç ufak site var bildiğim. Programlamanın daha çok ilgi görmesi hoş olacaktır.

Evet zaten amacım da bu iyi sonuçlar çıkacağını tahmin ediyorum.
  • Hadi ilk öğrenciniz benim

CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED

• keşke c# olsaydı yinede şimdiden emeğine sağlık diyim

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

Hadi ilk öğrenciniz benim

2.cide ben Benim için yazılımcılık çok iyi olcak yazında kursa gitmeyi düşünüyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 15 Ekim 2008; 19:35:23 >
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Varim Bayadir da Hevesliydim Eklerseniz Sevinirim

|| AMD Phenom II P820 1.8Ghz , 3600Mhz BUS , 1.5Mb L2 Cache ||
    || 2Gb 1333Mhz 7-7-7-20 RAM || ATI Mobility HD5470 512Mb ||
    || 250Gb 7200Rpm HDD || 15.6" Wide Screen ||
  • İsteyen herkes Pazar Günü ortalam saat 15:00 den önce olmamak kaydıyla yazılım geliştirme bölümüne girerse konumuzu görebilirler. Katılım bu kadar basittir ekleme gibi bir mevzu yoktur. İstiyen ilgisi olan bakar. Devamlı takipedeler de olabilir.
  • En Temel Bilgilerden Yani Sıfırdan Başlıyacak Değil mi Dersler?

|| AMD Phenom II P820 1.8Ghz , 3600Mhz BUS , 1.5Mb L2 Cache ||
    || 2Gb 1333Mhz 7-7-7-20 RAM || ATI Mobility HD5470 512Mb ||
    || 250Gb 7200Rpm HDD || 15.6" Wide Screen ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: BridgeOfDestiny

En Temel Bilgilerden Yani Sıfırdan Başlıyacak Değil mi Dersler?

Evet, hiç bir bilgi sahibi olmadıgınız düşünülerek hazırlanacak dersler.
  • İyi olur bu aralar ihtiyacım var...

Yazılım geliştirme bölümüne bakıyorum hemen..

Açtınız mı acaba yoksa açacakmısınız?
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • Güzel gibi görünüyor

Orjinalden alıntı: :Fatih:

İyi olur bu aralar ihtiyacım var...

Yazılım geliştirme bölümüne bakıyorum hemen..

Açtınız mı acaba yoksa açacakmısınız?

Yukarıda da yazdığım üzere Pazar Günü saat 15:00' den sonra başlayack ilk ders.
  • şartlar hakkında biraz ayrıntıya inebilir miyiz??

nasıl işlenecek bu dersler??

hangi günler ve saatler arasında olacak??

ücreti var mı? varsa ne kadar??

dersleri kimler verecek??

.
    .
    .
  • valla günlerdir böyle konular açılıyor. hangi dili anlatmamızı istersiniz diye. hiç birinden sonuç çıkmadı. eğer sürekliliği sağlarsanız bu işe girişin derim. yarım kalacaksa insanlar boşa uğraşmasın. farklı kaynaklardan yararlansınlar. bilirsiniz zaman programlama dili öğrenmekte önemli yeri vardır.
    şartlar hakkında biraz ayrıntıya inebilir miyiz??

Şart filan yok olacaksa da leride belli olur..

Yazılı olarak açıklamalı eklenecek dersler gerekli zor noktalarda videolar ile destek verilecek.

Ortalam haftada 2 defa eklenecek(istisnalar olabilir) Akşam üstü vakitlerde..

Tamamen Ücretsiz.

Ben

@ertanunver
    Vallahi günlerdir açılanları bilmem ama ben baladıgım bir işi hiç bir zaman yarım bırakyığım olmamıştır bu konuda şüpheniz olmasın

@UrbanBoy

C dilinin mantıgını öğrendikten sonra Php ve JavaScript' i kendiniz öğrenmeniz 1 haftanızı alır. Yani C Programlama dili bunların temelini oluşturur. Php bildikten sonra da bence pek Asp' ye gerek kalmaz. Sql zaten göstereceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: xray

@TriaThlon
    şartlar hakkında biraz ayrıntıya inebilir miyiz??

Şart filan yok olacaksa da leride belli olur..

Yazılı olarak açıklamalı eklenecek dersler gerekli zor noktalarda videolar ile destek verilecek.

Ortalam haftada 2 defa eklenecek(istisnalar olabilir) Akşam üstü vakitlerde..

Tamamen Ücretsiz.

Ben

@ertanunver
    Vallahi günlerdir açılanları bilmem ama ben baladıgım bir işi hiç bir zaman yarım bırakyığım olmamıştır bu konuda şüpheniz olmasın

@UrbanBoy

C dilinin mantıgını öğrendikten sonra Php ve JavaScript' i kendiniz öğrenmeniz 1 haftanızı alır. Yani C Programlama dili bunların temelini oluşturur. Php bildikten sonra da bence pek Asp' ye gerek kalmaz. Sql zaten göstereceğim.

Bir ara internetten C++ derslerine bakmıştım.Biraz PHP'de biliyorum ve C/C++ ile PHP çok benziyor birbirine.
    Dersleri takip edeceğim.Sizden çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.

• bende takipçisi olacağım. yazılım bölümüne ilk konunuzu açtıktan sonra bu konuya mesaj atabilirseniz linki tekrar süper olur. favorilerime ekleyeceğim çünkü bu konuyu. öteki türlü takip etmesi zor oluyor
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.