Şimdi Ara

MSI'dan Nvidia'nın GeForce 9300 yonga setini kullanan iki yeni anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • MSI P7NGM-Digital


    Yaklaşık 6 aylık erteleme sonrası Nvidia'nın GeForce 9x00 serisi yeni Intel yonga setlerini kullanıma sunuluyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında lanse edilmesi beklenen fakat yaşanan ertelemeler sonrası yaz dönemine ertelenen yeni yonga setleri malesef yaz aylarında da duyurulmamıştı. Bu ay içerisinde endüstrinin beğenisine sunulması beklenen çipsetlere yönelik olarak anakart üreticilerinin çalışmaları da gün ışığına çıkmaya devam ediyor.


    Sektörün lider isimlerinden MSI, Nvidia'nın MCP7A-S kod adlı GeForce 9300 yonga setini temel alan iki yeni anakart hazırladı. P7NGM-Digital ve P7NGM-FI isimli yeni modellerin özellikle ofis ve giriş seviyesi masaüstü bilgisayarların yanı sıra entegre grafik özellikleriyle oturma odalarımızı hedef alan ve HTPC olarak tabir edilen çoklu ortam bilgisayarlarında da kullanılması bekleniyor.


    MSI'ın hazırladığı iki modelden daha iddialı olan P7NGM-Digital. Katı kapasitörleriyle dikkat çeken ve 4 adet bellek slotuyla gelen anakart 8GB'a kadar DDR2 bellek desteği sunuyor. HDMI, DVI ve D-Sub konnektörlerine de sahip olan P7NGM-Digital modelinin aksine P7NGM-FID ise daha ekonomik sistmlerde kullanılmak üzere hazırlanmışa benziyor.


    Katı kapasitör kullnılmayan ve sadece iki bellek slotuna sahip olan P7NGM-FID üzerinde ayrıca HDMI konnektörü de yer almıyor. Kullandıkları yonga seti itibariyle Nvidia'nın DirectX 10 destekli entegre grafik işlemcisine sahip olan yeni anakartlar Intel'inm LGA775 formundaki tek, çift ve dört çekirdekli işlemcileriyle de kullanılabilecekler.


    Pasif soğutma ile desteklenen MSI'ın yeni anakartları ayrıca entegre grafik işlemcileri sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilecekler. Öte taraftan Hybrid SLI ve GeForce Boost teknolojilerini de destekleyen P7NGM-Digital ve P7NGM-FI modellerinin önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenirken fiyatları hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.



    MSI P7NGM-FI








  • digital olan model çok güzel her türlü şeyi barındıyor 6 sata hdmi 4 ram slotu cabası ne diyeyim güzel board...
  • Yeni Macbook larda da kullanılacak çipset bu.

    Gerçekten intel işlemciler için akıllı uslu tek onboard anakart.

    Nvidia belki bu alana yönelmeli, çok ekmek yer bu alandan. daha intelin doğru dürüst onboard GPU üretebileceği yok. Ancak Larrabee tabanlı Onboard ekran kartları yapıldığında, oda belki intel kaliteli onboard ekran kartı üretebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naga Sadow -- 15 Ekim 2008; 9:16:33 >
  • MSI P7NGM-Digital
  • güzel bir ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.