Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PES'in yaratıcısından çok konuşulacak sözler!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Spor Oyunları >> PES'in yaratıcısından çok konuşulacak sözler!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kirmizibulten

Sisteme Gözat

14 Ekim 2008; 3:23:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

PES'in yaratıcısından çok konuşulacak açıklama:

İmkanım olsaydı FIFA serisinin motorunu kullanırdım.

Pro Evolution Soccer'ın yaratıcısı Shingo "Seabass" Takatsuka, computerandvideogames.com sitesinde yayınlanan röportajında EA'in FIFA serisiyle ilgili şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Takatsuka, eğer imkanı olsaydı ve EA Konami'ye izin verseydi, FIFA'nın oyun motorunu kullanmak isteyebileceğini söyledi.

Takatsuka, EA'in karakter modellemelerinin çok hoşuna gitmediğinin, ancak animasyonlar ve hareket stillerinin tek kelimeyle "süper" olduğunun altını çizdi.

FIFA serisinden bahsederken FIFA 2009'da yer alan "Become a legend" moduna da deyinen Takatsuka, bu modu ilk olarak Konami'nin Winning Eleven'da "Fantasia mode" adıyla kullandıklarını ve EA'in Konami'den sonra harekete geçtiğini söyledi. Fantasia modunu PES'e taşımamakla hata yaptıklarını kabul eden Takatsuka, yine de oyuncuların bu modun ilk yaratıcısının Konami olduğunu bildiğini ve bu durumun kendilerini memnun ettiğini de sözlerine ekledi.

CHIP

http://www.chip.com.tr/konu/PES-in-yaraticisindan-cok-konusulacak-sozler_9117.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirmizibulten -- 14 Ekim 2008; 13:07:13 >

antique

14 Ekim 2008; 5:29:17 

"oyunu ben buldum KONAMI ekmeğini yiyor" demiş olsa haklısın
ama alt tarafı ezeli rakibine atıfta bulunmuş ne var bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 14 Ekim 2008; 17:01:36 >

venomtrk

Sisteme Gözat

14 Ekim 2008; 8:12:50 

Bu lafları söylerken fifa serisinin ps3 ve xbox360 daki versiyonlarını söylemiş olduğunu da ekleyelim

TEZ74

14 Ekim 2008; 8:50:28 

Bu adam kafayı yemiş herhalde.Allahtan ki fifanın oyun motorunu kullanma şansı bulamamış.Böylece biz pes denen bir efsaneyle tanışma şansı yakaladık.

E6750-GIGABYTE P35C DS3R-2 GB DDR2800-KINGSTON-PALİT 8800 GT-TAGAN 530 EASYCON PSU.LG 22"WTQ
gogosumer

Sisteme Gözat

14 Ekim 2008; 10:03:00 

ben boyle bisey soyledigine inanmiyorum daha gecenlerde bi roportajinda fifa halen bizim oynanabilirligimize yaklasamadi ve daha cok yol katetmesi lazim diye seebas arkadasimiz (pes yaraticisi) roportaj vermisti...

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 250 Gb Samsung Sata2 // hyperx kingston 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz // Sparkle 8800GT // Philips 190X6 19' Lcd // LG 20X Dvd-Rw // Coolermaster Ammo-533 Kasa // Thermaltake Tough Power 750W // A4Tech Kablosuz Set // Vestel (5+1) Ev Sinema Hoperlör Sistemi // Creative Auodigy Value 7.1 Ses Karti // windows xp // zoom x4 modem // Inca TV Karti // Akasa Fan Kontrolcusu On Panel Isikli LCD Ekranli //
crıstıanoronaldo

14 Ekim 2008; 10:17:56 

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Bu lafları söylerken fifa serisinin ps3 ve xbox360 daki versiyonlarını söylemiş olduğunu da ekleyelim

zaten ps3 veb xbox da fıfa uçuk zaten pc de b.k ama adama helal olsun içinden gelenleri söylemiş

Nike

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Ekim 2008; 11:37:31 

Kaynak adresi? Bu arada adam içinden geleni söylemiş eğer bu ropörtaj doğruysa tabi

"Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur..." M.Kemal Atatürk

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || Sms Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
I Love You E.W
Asla Umudunu Kaybetme!!!
fifo

14 Ekim 2008; 11:59:14 

Oyunun yapımcısı bile bunları söylerken hala pesi savunmaya çalışanlar var şaşıyorum doğrusu.

Dreamscape

14 Ekim 2008; 12:11:27 

belki fifa'nın motorunu kullanabilseydi geliştirip pes'in motoruyla harmanlayıp daha guzel bir oyun motoru yaratabilirdi.

Kaelor of Auchindoun
World of Warcraft Wrath of the Lich King begins to cast Drain Life on you.
kirmizibulten

Sisteme Gözat

14 Ekim 2008; 13:11:45 

kaynağı yazdım ilk mesajda ;

CHIP

http://www.chip.com.tr/konu/PES-in-yaraticisindan-cok-konusulacak-sozler_9117.html

bigmucit34

14 Ekim 2008; 13:12:10 

Bu 2 firmanın ortak bir futbol oyunu çıkardığını düşünebiliyormusunuz?

Sony KDL-40L4000 | PS3 80GB PAL | Philips DVP 5500S | Next 2000CX Super Plus
*Reaper*

14 Ekim 2008; 13:24:35 

2 firma birazda birbiriyle anlaşıyor. birinin grafikleri iyi oluyor, ötekinin oynanışı.. her sene aynı senaryo oyuncu merak ediyor ikisinide alıyor. Dikkat ederseniz iki oyununda satışları iyi..

kirmizibulten

Sisteme Gözat

14 Ekim 2008; 13:26:20 

quote:

Orjinalden alıntı: antique

başlığa bakınca ben de önemli birşey var sandım..
çok fazla magazin programı izliyor olmalısın

"oyunu ben buldum KONAMI ekmeğini yiyor" demiş olsa haklısın
ama alt tarafı ezeli rakibine atıfta bulunmuş ne var bunda

magazin programlarını chip te izlyor o zaman ki başlığı o öyle şekilde atmış.yada sen magazin programlarının mahiyetini bilmiyorsun böyle bir başlıkla ilişiklendiriyorsun.

.Mustafa 61.

14 Ekim 2008; 14:49:19 

Sanırım konsolda fifayı övüyodur yoksa pc de fifanın o kadarda övülcek bi yanı yok.ama 2008 ile 2009 arasında grafik olarak baya bi fark olmakla beraber hala eksikler çok pes09 çıksada oynasak

Bitirdiklerim: Crysis|Crysis Warhead|Crysis Wars|Fifa 2009|Pro Evolution Soccer 2009|Pure|Test Drive Unlimited|Euro Truck Simulator|Silkroad|Fallout 3|Bully Scholarship Edition|Dead Space|Red Alert 3|FarCry 2|Call of Duty - World at War|Left 4 Dead|MotoGP 08|Need for Speed Undercover|Football Manager 2009
Silver_Sky

Sisteme Gözat

14 Ekim 2008; 14:53:48 

ee napsın adam, baktı fifa pc de adam olmayacak, ''isterseniz ben değerlendirebilirim'' demeye getiriyo

.:ÖzGüN:.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Ekim 2008; 15:52:59 

psde fifanın tadı çıkıyor pc de bişeye benzemiyor