Giriş | |
|
|
|
14 Ekim 2008; 13:24:35
|
|
|
2 firma birazda birbiriyle anlaşıyor. birinin grafikleri iyi oluyor, ötekinin oynanışı.. her sene aynı senaryo oyuncu merak ediyor ikisinide alıyor. Dikkat ederseniz iki oyununda satışları iyi..
|
|
14 Ekim 2008; 13:26:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: antique başlığa bakınca ben de önemli birşey var sandım.. çok fazla magazin programı izliyor olmalısın "oyunu ben buldum KONAMI ekmeğini yiyor" demiş olsa haklısın ama alt tarafı ezeli rakibine atıfta bulunmuş ne var bunda magazin programlarını chip te izlyor o zaman ki başlığı o öyle şekilde atmış.yada sen magazin programlarının mahiyetini bilmiyorsun böyle bir başlıkla ilişiklendiriyorsun.
|
|
14 Ekim 2008; 14:49:19
|
|
|
Sanırım konsolda fifayı övüyodur yoksa pc de fifanın o kadarda övülcek bi yanı yok.ama 2008 ile 2009 arasında grafik olarak baya bi fark olmakla beraber hala eksikler çok pes09 çıksada oynasak
Bitirdiklerim: Crysis|Crysis Warhead|Crysis Wars|Fifa 2009|Pro Evolution Soccer 2009|Pure|Test Drive Unlimited|Euro Truck Simulator|Silkroad|Fallout 3|Bully Scholarship Edition|Dead Space|Red Alert 3|FarCry 2|Call of Duty - World at War|Left 4 Dead|MotoGP 08|Need for Speed Undercover|Football Manager 2009
|
|
|
|
|
14 Ekim 2008; 14:53:48
|
|
|
ee napsın adam, baktı fifa pc de adam olmayacak, ''isterseniz ben değerlendirebilirim'' demeye getiriyo
|
|
14 Ekim 2008; 15:52:59
|
|
|
psde fifanın tadı çıkıyor pc de bişeye benzemiyor