Bildirim
xbox360 hdd'sine müzik ve vıdeo atma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dostum malesef HDD'ye mp3 atamıyorsun Xbox360'da. -
mp3 leri audio track şeklinde cd'ye yazdır. sonra bu audio cd'yi xbox'a takınca orada RIP seçeneği çıkıyor. konsol tracl'ları mp3'e çevirip hdd'e kopyalıyor. 1 cd yaklaşık 20 şarkı alabildiğinden Rewritable cd almanı öneririm. böylece her 20 şarkı için ayrı cd yazmazsın. -
arkadasım yardım icin sagol peki videoları nasıl kaydedecem -
hdd mp3 atmak için hala cd yazmak gerekiyor mu?,ben usb den flash disk taktım mp3leri çalıyor ama hdd kaydemiyorum. -
Xbox 360 Slim HDD'si ne işe yarıyor ? 2000 mp3 dosyasını cd'ye kim yazacak, videoları kaydetme imkanı yok mu ? Kopya oyunları harddiskten oynatır mı ? Hiç bir işe yaramıyorsa satıp kinect alırım daha iyi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis1969 -- 4 Nisan 2011; 18:48:45 > -
ohaaa usbden müzik atamıyomuzzz yuhhhh oyun kaydetmekten başka bi işe yaramıyo yani . o zaman müzik dinlerken kullanmak için 20 gb lik bi usb alıcaz .. -
quote:
Orijinalden alıntı: muhendis1969
Xbox 360 Slim HDD'si ne işe yarıyor ? 2000 mp3 dosyasını cd'ye kim yazacak, videoları kaydetme imkanı yok mu ? Kopya oyunları harddiskten oynatır mı ? Hiç bir işe yaramıyorsa satıp kinect alırım daha iyi .
-
quote:
Orijinalden alıntı: nightquaker
Naparmıs xbox u satıp kinect mı alırmıs :D Matrix 1 de 1 laf vardır hıc unutmam. Cehalet Mutluluktur!
HDD yi satıp kinect alırım diyo , xbox ı satıp değil .. xbox ı satıp kinect almak nedir ya -
Gençler konuyu hortlatıcam ama cahil arkadaşlar mp3 atamıyoruz hdd ne işe yarıyor demiş te o mp3 lerin telif hakkı diye birşey var orjinal cd ni alıp dinlersin hdd ye kopyalayamazsın tabii adamlar niye izin versin böyle birşeye? biraz düşünün sonra konuşun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X