Şimdi Ara

xbox360 hdd'sine müzik ve vıdeo atma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben makinama muzik ve vıdeo atmak istiyorum ancak psp'mi usb'den baglayınca yanlızca sarkıları dinliyorum hdd'ye atamıyorum mp3 cd lerindede durum aynı ne yapmalıyım

• Dostum malesef HDD'ye mp3 atamıyorsun Xbox360'da.
  • mp3 leri audio track şeklinde cd'ye yazdır. sonra bu audio cd'yi xbox'a takınca orada RIP seçeneği çıkıyor. konsol tracl'ları mp3'e çevirip hdd'e kopyalıyor. 1 cd yaklaşık 20 şarkı alabildiğinden Rewritable cd almanı öneririm. böylece her 20 şarkı için ayrı cd yazmazsın.
  • arkadasım yardım icin sagol peki videoları nasıl kaydedecem
  • hdd mp3 atmak için hala cd yazmak gerekiyor mu?,ben usb den flash disk taktım mp3leri çalıyor ama hdd kaydemiyorum.
  • Xbox 360 Slim HDD'si ne işe yarıyor ? 2000 mp3 dosyasını cd'ye kim yazacak, videoları kaydetme imkanı yok mu ? Kopya oyunları harddiskten oynatır mı ? Hiç bir işe yaramıyorsa satıp kinect alırım daha iyi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis1969 -- 4 Nisan 2011; 18:48:45 >
  • ohaaa usbden müzik atamıyomuzzz yuhhhh oyun kaydetmekten başka bi işe yaramıyo yani . o zaman müzik dinlerken kullanmak için 20 gb lik bi usb alıcaz ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendis1969

Xbox 360 Slim HDD'si ne işe yarıyor ? 2000 mp3 dosyasını cd'ye kim yazacak, videoları kaydetme imkanı yok mu ? Kopya oyunları harddiskten oynatır mı ? Hiç bir işe yaramıyorsa satıp kinect alırım daha iyi .

• quote:

Orijinalden alıntı: nightquaker

Naparmıs xbox u satıp kinect mı alırmıs :D Matrix 1 de 1 laf vardır hıc unutmam. Cehalet Mutluluktur!

HDD yi satıp kinect alırım diyo , xbox ı satıp değil .. xbox ı satıp kinect almak nedir ya
  • Venom[TR] kullanıcısına yanıt
    Gençler konuyu hortlatıcam ama cahil arkadaşlar mp3 atamıyoruz hdd ne işe yarıyor demiş te o mp3 lerin telif hakkı diye birşey var orjinal cd ni alıp dinlersin hdd ye kopyalayamazsın tabii adamlar niye izin versin böyle birşeye? biraz düşünün sonra konuşun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.