Öncelikle hemen yazayım başka yerde var konu demeyin çünkü 9 ekimde yazdığım konuya hala cevap gelmedi. Telefonun zamanı malum kullanıcıları o başlığa bakmıyorlar artık o yüzden buraya açıyorum ...
Arkadaşlar mpx200 şarj problemi halloldu mu acbaa bayağıdır kullanmadım telefonumu. Daha tornavida değmemiş tertemiz bir Mpx200 e sahibim Bugün gördüm özledim Kullanmayı düşünüyorum tekrar ama şarj olayı çok geriden takip ettim uzun giden yeni batarya çıkarıldı mı yada modifiyeli yapılan bataryalar ayar tuttu mu ulaşın bana arkadaşlar şöyle 2-3 gün giden bataraya icat edildiyse bu telefon için derhal alayım 1-2 tane. Kullanayım artık çok özledim...
" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler." "Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ... Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology