Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Mpx200 kullanıcıları yardım !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Mpx200 kullanıcıları yardım ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tanreall

13 Ekim 2008; 20:01:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Öncelikle hemen yazayım başka yerde var konu demeyin çünkü 9 ekimde yazdığım konuya hala cevap gelmedi. Telefonun zamanı malum kullanıcıları o başlığa bakmıyorlar artık o yüzden buraya açıyorum ...

Arkadaşlar mpx200 şarj problemi halloldu mu acbaa bayağıdır kullanmadım telefonumu. Daha tornavida değmemiş tertemiz bir Mpx200 e sahibim Bugün gördüm özledim Kullanmayı düşünüyorum tekrar ama şarj olayı çok geriden takip ettim uzun giden yeni batarya çıkarıldı mı yada modifiyeli yapılan bataryalar ayar tuttu mu ulaşın bana arkadaşlar şöyle 2-3 gün giden bataraya icat edildiyse bu telefon için derhal alayım 1-2 tane. Kullanayım artık çok özledim...

" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler."
"Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ...
Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
imate

14 Ekim 2008; 0:53:35 

ARKADASIM TABİKİ MEVCUT MPX200 MODİFİYELİ BATARYALAR VERSİYONA GÖRE İYİ GİDİYOR.SARJI İYİ GİDEN BATARYALAR COGU TİCARET SİTELERİNDE SATILIYOR

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
El Fuego

14 Ekim 2008; 16:09:04 

Yan sanayi pili tavsiye etmem. Orjinal pil ve task manager ile bekleme süresi uzatılabilir...

HP iPAQ Business Navigator 614c WM06 520 MHz 4 GB SanDisk
Motorola ROKR E8 Linux 500MHZ

El Fuego is a member of DH Motorola CLUB

pocketpc.gen.tr
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Mpx200 kullanıcıları yardım ! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.
Arctic Cooling Accelero ekran kartı soğutucusu
Arctic Coolingin pasif ekran kartı soğutma çözümü

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir