Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Süper İkili Tanışma Seti hakkında Görüşleriniz???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Süper İkili Tanışma Seti hakkında Görüşleriniz??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
XaPoX

13 Ekim 2008; 18:25:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Beyler Merhaba,
Bu set hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim?
Genelde tek bi numarayla konusuyorum günde en az 1 saat.
Ve bu seti alırsak eğer aylık 9 ytl sabit ücretle Set teki diğer numarayla tam 50 saat bedava konusabilecekmişiz.
Bu hattı alıp kampuscele de geçtim mi diğer arkadaşları ararkende sorun olmaz diye düşünüyorum.
Acaba bu setin fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaş varmı?
Yorumalrınızı da eksik etmeyin lütfen..
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler

XaPoX

13 Ekim 2008; 22:01:00 

beyler bi el atın be iki cümle

bungee20

13 Ekim 2008; 22:05:02 

Set çoğu yerde ücretsiz. Tabi ücret isteyen yerler de var. Alıp kullanın, yorumlanacak bir durum olmadığından yorum gelmemiştir.

www.numaranitasi.gov.tr
karantina61

14 Ekim 2008; 2:44:59 

bu set hakkında bilgi verin demişsin ama ortada bi set yokki bi link ver bi adres ver bi resim koy bi genel anlamda bilgi koy ortaya neye göre yorum yazalım... bende merak ettim seti ama nedir ne değildir bilemiyorum...

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
bungee20

14 Ekim 2008; 10:09:57 

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/superikilitanismaseti

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

bu set hakkında bilgi verin demişsin ama ortada bi set yokki bi link ver bi adres ver bi resim koy bi genel anlamda bilgi koy ortaya neye göre yorum yazalım... bende merak ettim seti ama nedir ne değildir bilemiyorum...

www.numaranitasi.gov.tr
karantina61

14 Ekim 2008; 12:26:34 

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/superikilitanismaseti

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

sağol dostum bi inceleyelim bakalım güzel bişemi

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
karantina61

14 Ekim 2008; 12:30:55 

alıntı: Kampanya 15 Ağustos- 31 Aralık 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya, “Süper İkili” tanışma setini alan bireysel faturalı hat müşterileri katılabilir.
Kampanyadan yararlanabilmek için IKILI yazarak 2725'e ücretsiz kısa mesaj gönderilmesi gereklidir.
Kampanyaya katıldığına dair bilgilendirme mesajı alan müşteriler 12 ay boyunca, Süper İkili tanışma seti paketinden çıkan diğer numara ile aylık 7,5 YTL (KDV dahil, ÖİV hariç) sabit ücret karşılığında bedava konuşabileceklerdir. KDV ve ÖİV dahil fiyat 9,09 YTL'dir. Bedava konuşma süresi aylık 3000 dakika ile sınırlıdır.
Sıralı diğer numara dışında yapılan görüşmeler müşterilerin mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Paketten çıkan her numaranın kampanyaya ayrı ayrı başvurması gereklidir. Kampanya yurtiçi konuşmalarda geçerlidir.
Hattın iptal edilmesi, kurumsala devri ve ödeme tipi değişikliğinde kampanya iptal olur. Ödeme tipi değişikliği ve devir durumunda diğer numara devir edilen/ödeme tipi değişikliği yapan hat ile indirimli konuşmaya devam eder.
Hattın iptal edilmesi ve numara değişikliğinde diğer numara iptal edilen/numara değişikliği yapan hat ile indirimli konuşamaz ve sabit ücret yansımaya devam eder. Diğer numaraya sabit ücret yansımaması için kampanya iptal edilmelidir. Değişen numara ile indirimli konuşmaya devam etmek isteyen müşterilerin kampanyalarını iptal ederek yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir.
Kampanyasını iptal etmek isteyen müşterilerin IPTAL yazıp 2725'e ücretsiz kısa mesaj göndermesi gereklidir.
Kampanyaya katılan müşteriler Süper İkili tanışma setindeki sıralı numarayı Canımın3ü tarifesindeki 3 numaradan biri olarak belirleyemezler.
Turkcell'in kampanya süresi ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Kampanya Süper İkili tanışma seti stoklarıyla sınırlıdır.

evet set güzelmiş fiyatıda süper...

yalnız bu paket iki sevgilinin veya eşlerin konuşması için yapılmış gibi geldi bana...

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
XaPoX

14 Ekim 2008; 12:59:48 

evet beyler bugün turkcell bayı ile konuştum kampusçele geçiştede bi sorun olmuyo
herhangi bi tesis ücretide yok.
ödeyeceğimiz tek ücret 9 ytl lik sabit ücret.
diğer arkadaslarla da kampuscel le konuşuruz
bence süper olmuş.
tek kötü tarafı numaramızın değişmesi:(

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Süper İkili Tanışma Seti hakkında Görüşleriniz??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Spore
Bu hayatta bir spore hücresi olmakta varmış.
MSI GT735 Gaming Notebook
MSIdan oyuncular için özel dizüstü bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir