arkadaşlar samsung 940bw monitörüm artık küçük gelmeye değiştirme vaktinin geldi kanaatine vardım bu monitörümün yerine SONY BRAVIA KDL-32W4000 LCD TV almak istiyorum aklıma takılan 1 kaç sorum olucak sizlere yardımcı olursanız sevinirim görüşlerini merakle bekliyorum 1- bu lcd sonuçta bir tv, gözlerimi aşırı derecede yorarmı? (sonuçta uzaktan izlensin diye yapılmış bir ürün) 2- dvi dan hdmi çevirip bağlıyacam muhtemelen görüntü kalitesinde kayıp yaşarmıyım masaüstünde 1920x1080 çözünürlük alabilirmiyim ( ekran kartım ati x1900xt 256 mb) 3- masaüstü olarak kullanıcam warrock,crysis,call of duty tarzı oyunlarda yakın olduğu bi problem yaşarmıyım? ( 110cm uzaklıkta oturuyorum monitöre)
32" istememin sebebi yatağımda yattığım yerden rahat rahat film izlemek istiyorum yoksa 24" bşr monitör alırdım logitech z 5500 ve creative extreme gamer ile güzel bir 3 lü olucağı kanaatindeyim
sabırsızlıkla yorum ve düşüncelerini bekliyorum SAYGILAR...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 12 Ekim 2008; 17:15:50 >
Geyat güzel olur masaüstü çözünürlüğü hdmi to dvi kablo yardımıyla 1920.1080 yaparsın hd filmleri zevkle izlersin .
Oyunlarda uçarsın...
peki oyunlarda ekranın büyük olması ve ekrana yakın olmamın bir dezavantajı olmaz mı? çünki hiç daha önce 32" bir ekranda 110cm yakınında oyun oynamadım bilemiyorum. oynayan arkadaşlar fikirlerini burada paylaşır ise sevinirim... birde dvi görüntüyü aparatla hdmi ye çeviricem görünte kalitesinde bir kayıp yaşarmıyım? gözlerimi aşırı derece yorar mı lcd tv?