Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONY BRAVIA KDL-32W4000 LCD TV ( pc adaptasyon )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SONY BRAVIA KDL-32W4000 LCD TV ( pc adaptasyon ) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aydinpurcek

12 Ekim 2008; 16:41:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar samsung 940bw monitörüm artık küçük gelmeye değiştirme vaktinin geldi kanaatine vardım
bu monitörümün yerine SONY BRAVIA KDL-32W4000 LCD TV almak istiyorum
aklıma takılan 1 kaç sorum olucak sizlere yardımcı olursanız sevinirim görüşlerini merakle bekliyorum
1- bu lcd sonuçta bir tv, gözlerimi aşırı derecede yorarmı? (sonuçta uzaktan izlensin diye yapılmış bir ürün)
2- dvi dan hdmi çevirip bağlıyacam muhtemelen görüntü kalitesinde kayıp yaşarmıyım masaüstünde 1920x1080 çözünürlük alabilirmiyim ( ekran kartım ati x1900xt 256 mb)
3- masaüstü olarak kullanıcam warrock,crysis,call of duty tarzı oyunlarda yakın olduğu bi problem yaşarmıyım? ( 110cm uzaklıkta oturuyorum monitöre)

32" istememin sebebi yatağımda yattığım yerden rahat rahat film izlemek istiyorum yoksa 24" bşr monitör alırdım logitech z 5500 ve creative extreme gamer ile güzel bir 3 lü olucağı kanaatindeyim

sabırsızlıkla yorum ve düşüncelerini bekliyorum
SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 12 Ekim 2008; 17:15:50 >

Mickcasey

12 Ekim 2008; 17:20:44 

Evt bu tv yı bende mrk edıyorum ozellıkle pc baglantı konusunda pcden max kac cozunurluk aktarabılırız bu tv ye cvbı bılen varsa ıı olur ..

QX9650 Extreme * Asus Maximus Extreme * 4 GB OCZ 1333mhz DDR3 REaperX @ 6-5-4-12 * 1 GB Zotac 9800GX2 * 1 Trbyt Segate Sata HDD * 24'' HP w2408H* 750 Watt Termaltake * Termaltake Armor Plus * LG 20x DVD * Sound Blaster X-Fi Gamer * Logitech G15 * Logitech Z5500 * Powercom 1000VA UPS
HiGHWAYMOUSE

12 Ekim 2008; 20:38:12 

quote:

Orjinalden alıntı: Mickcasey

Evt bu tv yı bende mrk edıyorum ozellıkle pc baglantı konusunda pcden max kac cozunurluk aktarabılırız bu tv ye cvbı bılen varsa ıı olur ..

Vga bağlantı ile 1360*768, hdmi veya dvi ile tv'den de "Tam pixel" ayarı seçilerek 1920*1080 çözünürlük elde edebilirsiniz.

Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem
Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı
Ölü pixel testi nasıl yapılır?
Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları

ridvan1903

Sisteme Gözat

12 Ekim 2008; 21:34:52 

Geyat güzel olur masaüstü çözünürlüğü hdmi to dvi kablo yardımıyla 1920.1080 yaparsın hd filmleri zevkle izlersin .

Oyunlarda uçarsın...

Samsung 32R81B & Xbox 360 Arcade (Falcon) Gametag =ridvan1903

Logitech Z 5500 ---- HD TR Dolby Digital Film ---- Audigy 2 ZS --- Playstation 2 --- Leadtek 7950 gt --- Microsoft sidewinder wheel
aydinpurcek

14 Ekim 2008; 1:39:49 

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Geyat güzel olur masaüstü çözünürlüğü hdmi to dvi kablo yardımıyla 1920.1080 yaparsın hd filmleri zevkle izlersin .

Oyunlarda uçarsın...

peki oyunlarda ekranın büyük olması ve ekrana yakın olmamın bir dezavantajı olmaz mı? çünki hiç daha önce 32" bir ekranda 110cm yakınında oyun oynamadım bilemiyorum.
oynayan arkadaşlar fikirlerini burada paylaşır ise sevinirim...
birde dvi görüntüyü aparatla hdmi ye çeviricem görünte kalitesinde bir kayıp yaşarmıyım? gözlerimi aşırı derece yorar mı lcd tv?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SONY BRAVIA KDL-32W4000 LCD TV ( pc adaptasyon ) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)
Donanimhaber.com'un Intel sponsorluğunda düzenlediği hız aşırtma yarışması
Pure (Pc, Playstation 3, Xbox 360)
ATV'ler ile hem yarışıyor hem de akrobatik hareketler yapıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar