Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
D880 Duos alınır mı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> D880 Duos alınır mı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vsoner

12 Ekim 2008; 13:59:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

2. hattaki ses problemi tüm D880 lerde var mı? 450 YTL taksitli fiyatıyla bu telefonu almaya değer mi? Saygılar, iyi günler dilerim...

sugarboy

12 Ekim 2008; 14:20:58 

dostum onun yerine general mobile dst 10 diye 125 liralık bir modeli var onu incele istersen

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
Oğuzkaan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Ekim 2008; 17:31:31 

Ben alma derim..

Damga bize olsun alamet..Bozkurt olsun naramız..!Demir mızraklar olsun orman..Av yerinde yürüsün kulan..Daha deniz daha nehir..Güneş tuğ olsun gök çadır..!
vsoner

12 Ekim 2008; 19:08:39 

nokia gibi tek tuşla mesaj yazabileceğim bir tlf lazım. GM picco yu düşünüyordum ama onun hakkında olumsuz yorumlar aldım.

manowar81

13 Ekim 2008; 1:14:23 

5-6 aydır acele etmeden elimden geldiği kadar deneyerek ve kullanarak çift sim kartlı telefonların çoğunu araştırdım ve 2 gün önce forum-ankara media markt tan 419ytl ye aldım.
eski telefonum w810i idi,ve çok fonksiyonel ve tam istediğim gibi kullanımı kolay kişileselleştirilebilir ve sağlam bir telefondu.
neredeyse w810i ayarında bazı artı ve eksi özelliklerine rağmen kullanımını ve teknolojisini sevdim.
korkularımın neredeyse hiçbiri başıma gelmedi.
o yüzden bence alınır ben pişman değilim şu an.

flaş olmaması ve sd kartın dışarıdan çıkarılamama özelliği hariç her özelliği iyi.
1mb'ı aşan word txt pdf ve ppt dosyalarını açıyor,
kamerası iyi
kullanımı ve kişiselleştirilebilirliği harika değil ama iyi
2. hattaki ses problemi bende yok.

yüz üzerinden 80 85 verebileceğim en stabil çift hatlı telefon diyebilirim.

nous_docky

13 Ekim 2008; 9:09:06 

Samsung' un yeni çıkaracağı d980 modelini incelemenizi öneririm... Hem çift hatlı hem de dokunmatik ekran... 5 mp kamerası da var... Ben onu düşünüyorum... Yurt dılında piyasaya çıktı ama Türkiye' ye ne zaman gelir bilmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nous_docky -- 13 Ekim 2008; 10:04:25 >
vsoner

13 Ekim 2008; 12:09:47 

manowar81; dostum media markt'ın güvencesi nedir? 419 liraya taksitli mi? peşin mi aldın? güle güle kullan...

manowar81

13 Ekim 2008; 21:12:44 

vsoner
BAŞARI iletişim garantili yani grey felan değil.
ayrıca sorunsuz (kayar kapak oynaması, 2.hattın az çekmesi yada sesin boğuk gelmesi, pilin az gitmesi gibi) hiçbir mekanik şikayetim yok.
peşin fiyatı aslında.ben peşin almaya gittim maximum a 3 taksit yapıyolarmış vade farksız 319küsür üç ay vadeli aldım.
teşekkür ederim...

nous_docky
D980 i 2 aydır inceliyorum,gerçekten güzel.Fakat samsung türkiye ye 780 ve 980 i getirmeyecek operatörlerle anlaşma yapmış! o yüzden tek seçenek yurt dışı 980 için. getirtme seçeneğim olmasına rağmen tek imei kayıt ettirilebiliyomuş vs hiç saçma sapan işlerle uğraşmak istemedim.
yok eğer kaçağını kopya imei ile kullanırım bana bişey olmaz diyen varsa da alsın...

iyi akşamlar

vsoner

13 Ekim 2008; 21:45:07 

manowar81; cvp için tşk ederim. ben de ankamall daki avea bayisinden alacağım sanırım. 450 YTL ye 12 taksit yapıyorlar. satan arkadaş ayrıca şunu dedi: "abi kartları takarız deneriz, ses kalitesi bozuk ise başka cihazı deneriz düzgün olanını alırsın."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vsoner -- 13 Ekim 2008; 21:40:47 >

manowar81

13 Ekim 2008; 21:54:18 

önemli değil dostum,
fakat bence "forum etlik" media markt a taksit işini sormadan alma bence.
belki senin karta da 5-6 ay birşey yapıyolardır.çünkü optimumdaki markt da 459lira.
etlik mağazasına özel bir fiyat.

bi de son olarak 415 e panora da taksitli buldum ama almadım dükkan diye.büyük yerde problem olunca yada beğenmeyince hiç sorun etmeden geri alıyolar.
ben bimeksten şu çin malı tv li çift hatlılardan aldım 3-4 ay önce ve eleman java çalıştırıyo dedi diye aldım 3-4 gün sonra aynı elemana çalıştırmıyomuş diyerek geri verdim.özür dileriz dedi bi de.ama mağaza nasıl karşılardı bilimiyorum.
bence emin ol kartı taktıktan kutuyu açtıktan sonra samimiyetiniz yavaş yavaş azalacaktır
tabi benim görüşüm kimse kızmasın.çok iyi dükkanlar da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manowar81 -- 13 Ekim 2008; 21:50:31 >

vsoner

14 Ekim 2008; 13:01:20 

manowar81; D880 de mesaj engelleme var mı?

manowar81

15 Ekim 2008; 0:18:40 

dostum mesajlar-ayarlar- metin mesajları bölümü altında 3.seçenekte engellenen mesajlar diye bi bölüm var .
ama engeller mi engellemez mi bilmiyorum

Haplo

16 Ekim 2008; 1:21:19 

Bende D880 düşünüyordum. Dayım ben kullandım ses problemi vardı dedi. Daha sonra arkadaşın bahsettiği toplatılma haberinde de biri yine ses problemi var demişti. Bende emin olamadım. Ama bu ses problemi nasıl bir ses problemi? Konuşurken ses duyulmuyomu yani? Az mı çıkıyor? az ise ne kadar az. Yoksa telefonun dışarı verdiği ses mi az. Ben zaten telefonu 1 kere olsun sesliye almam ki. Hep titreşimde olur. Bahsedilen ses nedir anlamadım. Anlatacak varsa memnun olurum.

Bu arada D980 modelini şimdi duyup araştırdım. Fakat ayrıntılı görüntülerini bulamadım. Önden görünümünü buldum sadece. Özelliklerini okudum hoşuma gitti. Türkiyede satışı olmayacak demişiniz Yurtdışı fiyatları nedir? Türkiyeye getirtsem ne gibi problemlerle karışlaşırım? Bu problemleri nasıl çözebilirim? Bana artı maliyeti ne olur? Ayrıca ekranı nasıl? Kalemle rahat edebileceğimi düşünmüyorum. Parmağımla IPhone 3G de ki kadar rahat haraket edebilir miyim acaba?

Afedersiniz çok soru sordum Teşekkürler.

Düzenleme:

Arkadaşlar yeni sorular ekleyeceğim aklıma takılan birkaç şey var.
i900'e de bakıyordum. i900 ile D980 Yurtdışı fiyatlarına bakmak için yahoo'dan araştırdım. Fiyatlar birbirinin yanından bile geçmediği için standartını bulamadım. Fakat dikkatimi çeken birşey oldu. Yanlarında sürekli bir "Unlocked" tabiri bulunmakta. Bu nedir? Ayrıca 2 telefonu karşılaştırıp iyi ve kötü yanlarını söyleyebilir misiniz? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 16 Ekim 2008; 5:41:37 >

Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı.
Son, başlangıçtı...

funkydansky

16 Ekim 2008; 10:23:11 

unlocked : sim kilitsiz demek istedigin hatti tak kullan

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
sugarboy

16 Ekim 2008; 11:18:52 

bazı çift hatlı modeller piyasadan çekiliyormuş bu içlerinde değil di mi

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
Haplo

16 Ekim 2008; 15:33:56 

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

bazı çift hatlı modeller piyasadan çekiliyormuş bu içlerinde değil di mi

İnternette bir liste yayınlandığını duydum ama haberlerde bilmem kaçıncı ayın bilmem kaçına kadar araştırılacağı söyleniyordu. Tarihi bilmiyorum. Piyasadaki 1.4 milyon çift hatlı telefondan 800 bini zararlı ve toplatılması gerek gibi birşey duymuştum.

Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı.
Son, başlangıçtı...

==>burak7777<==